Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος που ασχολείται, εκτός από αυτά που έγραψες, ανεβάζει και θεατρικά με παιδιά του χωριού. Αν δεν γίνεται αυτό μπορείτε να καλέσετε κάποια θεατρική ομάδα, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες να παίξουν στο χωριό. Επίσης κάνει και ηχογραφήσεις τραγουδιών με μεγάλους και παιδιά (παραδοσιακά, εορταστικά κλπ) και τα βγάζουν και σε cd.

Μπράβο κι από μένα!

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Ε μη μου πείς απο κανά Κοσμά;;; :-D

Αχαχαχα είμαστε κάνα 30 χιλιόμετρα μακρυά. Στα Τσιταλια αν τα γνωρίζεις. 10 χλμ από Λεωνιδιο

Κοσμά πάω για γαλακτομπούρεκο και καφεδάκι στο πλάτανο 😂

53 λεπτά πριν, zio10 είπε

Φίλος που ασχολείται, εκτός από αυτά που έγραψες, ανεβάζει και θεατρικά με παιδιά του χωριού. Αν δεν γίνεται αυτό μπορείτε να καλέσετε κάποια θεατρική ομάδα, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες να παίξουν στο χωριό. Επίσης κάνει και ηχογραφήσεις τραγουδιών με μεγάλους και παιδιά (παραδοσιακά, εορταστικά κλπ) και τα βγάζουν και σε cd.

Μπράβο κι από μένα!

Ναι υπήρχε και αυτή η ιδέα, με κουκλοθέατρο, που είχε γίνει και παλιά, όταν ήμουν εγώ παιδί, είχαμε φτιάξει από μια κούκλα το κάθε παιδί και υπήρχε παράσταση κιόλας στο τέλος.

Κάτι τέτοια ψάχνουμε, που είναι σχετικά εύκολα και με μικρός κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία σε χωριά που έχουν 80-100 μόνιμους κατοίκους το μπατζετ είναι τόσο περιορισμένο που δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράματα. Σε τέτοια περίπτωση θέλει  πολλούς νέους κυρίως ανθρώπους να τα τρέξουν όλα εθελοντικά και αυτό να ξέρεις στην αρχή είναι πολύ ωραίο αλλά κάποια στιγμή κουράζει.

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου εγώ όταν ασχολήθηκα με τον πολιτιστικό σύλλογο του δικού μου χωριού ήμουν πιτσιρικάς και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο. Στην αρχή όλοι έτρεχαν μετά τις δουλειές τους και κάναμε πολλά πράγματα αλλά κάποια στιγμή τα παρατησαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο και όρεξη.

Μπράβο πάντως για την προσπάθεια και προς θεού αυτά που έγραψα δεν τα έγραψα για να σε ξενερωσω. Είναι απλώς αυτό που έζησα εγώ ίσως εσείς τα καταφέρετε καλύτερα 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Chape είπε

Από προσωπική εμπειρία σε χωριά που έχουν 80-100 μόνιμους κατοίκους το μπατζετ είναι τόσο περιορισμένο που δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράματα. Σε τέτοια περίπτωση θέλει  πολλούς νέους κυρίως ανθρώπους να τα τρέξουν όλα εθελοντικά και αυτό να ξέρεις στην αρχή είναι πολύ ωραίο αλλά κάποια στιγμή κουράζει.

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου εγώ όταν ασχολήθηκα με τον πολιτιστικό σύλλογο του δικού μου χωριού ήμουν πιτσιρικάς και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο. Στην αρχή όλοι έτρεχαν μετά τις δουλειές τους και κάναμε πολλά πράγματα αλλά κάποια στιγμή τα παρατησαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο και όρεξη.

Μπράβο πάντως για την προσπάθεια και προς θεού αυτά που έγραψα δεν τα έγραψα για να σε ξενερωσω. Είναι απλώς αυτό που έζησα εγώ ίσως εσείς τα καταφέρετε καλύτερα 

Και εμείς από 24 μέχρι 35 είμαστε. Αλλά γενικά φαίνεται για αρχή τουλάχιστον, ίσως να είναι και ενθουσιασμός, ότι όλοι ήταν πρόθυμοι.

Ευχαριστώ πολύ πάντως, δε ξενερώνω, το ξέρω ότι στο μέλλον ίσως να μην έχουμε την ίδια όρεξη με τώρα. 

Αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Μόνο και μόνο λόγο του κόσμου που έρχεται,  αν δεν είχε κόσμο δε θα είχε και νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Αχαχαχα είμαστε κάνα 30 χιλιόμετρα μακρυά. Στα Τσιταλια αν τα γνωρίζεις. 10 χλμ από Λεωνιδιο

Κοσμά πάω για γαλακτομπούρεκο και καφεδάκι στο πλάτανο 😂

Έλα ρε πατριωτάκι!!! ^_^

Στα Τσιτάλια ζεί ένας απο τους θείους μου(Ο Μιχάλης ο "Λόρδος" αν έχεις υπ' όψιν-ή τραγουδιστής επίσης) ενώ απο 'κει ήταν ο Παππούς μου("Λιτσαίικο")

Spoiler

Δεν σου λέω Σαρρής και Σαρραίικο γιατί όλους Σαρρήδες τους λένε στο χωριό! χαχαχα

(παίζει να πάω 2ήμερο στα Τσιτάλια με έδρα τον Κοσμά στο τέλος Αυγούστου. Γούστο θα 'χει γνωριστούμε... :-))

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sargio01 είπε

Έλα ρε πατριωτάκι!!! ^_^

Στα Τσιτάλια ζεί ένας απο τους θείους μου(Ο Μιχάλης ο "Λόρδος" αν έχεις υπ' όψιν-ή τραγουδιστής επίσης) ενώ απο 'κει ήταν ο Παππούς μου("Λιτσαίικο")

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν σου λέω Σαρρής και Σαρραίικο γιατί όλους Σαρρήδες τους λένε στο χωριό! χαχαχα

(παίζει να πάω 2ήμερο στα Τσιτάλια με έδρα τον Κοσμά στο τέλος Αυγούστου. Γούστο θα 'χει γνωριστούμε... :-))

Λογικά εδώ θα είμαι. Στείλε μου όταν ερθεις. Τον θείο σου τον ξέρω, ο παππούς σου Σαρρής?

Χαχαχαχα τώρα είδα το σποιλερ. Ναι και εγώ από αυτούς είμαι 😂. Όντως δεν έχει νόημα γιατί είμαστε το 90%. 

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Μόνο πανηγύρια και γιορτές;

Μάθετε κανένα σκάκι ενδιάμεσα...😀

Ωραίος δε το είχα σκεφτεί αυτό. 

Θα τους διδάξω εγώ 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...