barrcode Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλησπερα, Μου έτυχε χθες ένα περιστατικό και ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία. Το πλοίο μου έφευγε από Νάξο για Πειραιά στις 6 μ.μ .Φτάνοντας στο λιμάνι στις 5 μ.μ πληροφορουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας το πλοίο θα φύγει στις 10 μ.μ. Η blue star δεν μπήκε καν στον κόπο να με ενημερώσει για την αλλαγη. Όταν πήγα στο πρακτορειο με ενημέρωσαν ότι μπορώ να αλλάξω τα εισιτήρια και να φύγω στις 5:30 μ.μ με άλλο πλοίο το οποίο και δέχτηκα διότι έπρεπε να είμαι πίσω Αθήνα στις 12:00. Το κόστος ήταν 30€ παραπάνω. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αποζημιωθω για 30€ που πλήρωσα παραπάνω .
Fortistis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Εάν η αίτησή σου για αποζημίωση όντως ευσταθεί, τότε οι πληροφορίες που είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν, έχουν την απάντηση. Προσωπικά θα κοίταγα πρώτα πάνω στο εισιτήριο, εάν έχει πληροφορίες. Εάν όχι, θα έπαιρνα τηλέφωνο την εταιρία που είχα κλείσει το πρώτο εισιτήριο και θα τους ζητούσα να μου πούνε εκείνοι που πρέπει να στραφώ. Εάν όχι για να λύσω το πρόβλημα, για να πάρω παραπάνω πληροφορίες.
overpower Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Εισαι σιγουρος οτι εδωσες τηλαφωνο οταν εκανες κρατηση, και σωστο νουμερο? Συνηθως στελνουν μηνυμα απο οσο γνωριζω.
isay Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, barrcode είπε Καλησπερα, Μου έτυχε χθες ένα περιστατικό και ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία. Το πλοίο μου έφευγε από Νάξο για Πειραιά στις 6 μ.μ .Φτάνοντας στο λιμάνι στις 5 μ.μ πληροφορουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας το πλοίο θα φύγει στις 10 μ.μ. Η blue star δεν μπήκε καν στον κόπο να με ενημερώσει για την αλλαγη. Όταν πήγα στο πρακτορειο με ενημέρωσαν ότι μπορώ να αλλάξω τα εισιτήρια και να φύγω στις 5:30 μ.μ με άλλο πλοίο το οποίο και δέχτηκα διότι έπρεπε να είμαι πίσω Αθήνα στις 12:00. Το κόστος ήταν 30€ παραπάνω. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αποζημιωθω για 30€ που πλήρωσα παραπάνω . http://www.iefimerida.gr/news/163412/τα-δικαιώματα-του-επιβάτη-όταν-ταξιδεύει-με-πλοίο-πότε-δικαιούμαστε-αποζημίωση http://www.inka.gr/?p=800
AristidisZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Άρα βάσει του link που έδωσε ο @isay, ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αφού ήδη σου επιστρέψαν το αντίτιμο του εισιτηρίου σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα