Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Όχι, θα κάτσεις και θα το φας και θα σου αρέσει κιόλας. Όχι απλά θα σου αρέσει, θα παραθέτεις και memes shut up and take my money. Βρηκες και ατομο
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η ξενερα μου(οπως εν μερη και του psycho)ειναι μεγαλη μετα τις σημερινες ''αποκαλυψεις''. Και μιας και το RT βγαινει τελειως πλεον απο το παιχνιδι στην παρουσα φαση και μενουν οι επιδοσεις,εκει τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Γιατι αλλο τι λεει ο καθενας απο το κεφαλι του που να βασιζεται σε φημες(εκει που διαφωνουσα με τον heybro χτες)και αλλα να επιβεβαιωνετα αυτο επισημα και να ειναι χειροτερο κιολας. Ναι αλλα οτι εγραφα χθες επιβεβαιώνετε πανυγηρικα σημερα. Εγω εκρινα απο τα cores/gflops και οτι δεν ειδαμε τιποτα σοβαρο στην παρουσιαση παρα μονο rtx. Οπως ειπα σπανια να πεσω εξω στις προβλεψεις μου. Χθες αρκετοι εισασταν ενθουσιασμενοι αλλα πρωτος αρχισα να κραζω γιατι το ηξερα το τραγουδι. Επισης ειχα γραψει και για το lag με rtx on και γενικα οπως βλεπεις δεν ειμαι ασχετος. Σιγουρα γραφω αρκετα πραγματα που ειναι unofficial αλλα με οτι εχω συγκεντρωσει ξερω να βγαζω σωστα συμπερασματα. Οπως και με τα cpu που και εκει σωστος βγηκα παντου. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Arkin
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Οι σκέτες κάρτες από EVGA αξίζουν ή μπα; Αν λες για τις ti δεν αξιζουν γιατι βγαινουν κοντα στα 800ευρω,οσο δηλαδη τις βρισκεις και απο Ελλαδα/εξωτερικο https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=evga+1080ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Τα bundle αξιζαν γιατι μπορουσες να πουλησεις το τροφοδοτικο και το link και να εβγαινει η καρτα μονη της κοντα 600ευρω ξερω γω. Τωρα στα 850+ καλυτερα να περιμενει καποιος για 2080 benchmarks μηπως ειναι ξερω γω λιγο καλυτερη της 1080ti(εστω και 5%)μιας και παιζει στα ιδια χρηματα. 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι αλλα οτι εγραφα χθες επιβεβαιώνετε πανυγηρικα σημερα. Εγω εκρινα απο τα cores/gflops και οτι δεν ειδαμε τιποτα σοβαρο στην παρουσιαση παρα μονο rtx. Οπως ειπα σπανια να πεσω εξω στις προβλεψεις μου. Χθες αρκετοι εισασταν ενθουσιασμενοι αλλα πρωτος αρχισα να κραζω γιατι το ηξερα το τραγουδι. Οτι εγραφες εχτες δεν επιβεβαιωθηκε σημερα γιατι δεν εχουμε δει ακομα benchmarks.Μονο για το RT μαθαμε σημερα οτι ειναι πιο βαρυ απο οσο το εδειχνε ο Jensen.Και απο οτι καταλαβα απο το video του hw unboxed,καρτες η nvidia δεν εχει στειλει στους youtubers/reviewers ακομα για να μιλαει για reviews σε κοντα ενα μηνα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν λες για τις ti δεν αξιζουν γιατι βγαινουν κοντα στα 800ευρω,οσο δηλαδη τις βρισκεις και απο Ελλαδα/εξωτερικο https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=evga+1080ti&order_by=pricevat&order_dir=asc Τα bundle αξιζαν γιατι μπορουσες να πουλησεις το τροφοδοτικο και το link και να εβγαινει η καρτα μονη της κοντα 600ευρω ξερω γω. Τωρα στα 850+ καλυτερα να περιμενει καποιος για 2080 benchmarks μηπως ειναι ξερω γω λιγο καλυτερη της 1080ti(εστω και 5%)μιας και παιζει στα ιδια χρηματα. Οτι εγραφες εχτες δεν επιβεβαιωθηκε σημερα γιατι δεν εχουμε δει ακομα benchmarks.Μονο για το RT μαθαμε σημερα οτι ειναι πιο βαρυ απο οσο το εδειχνε ο Jensen. Επιβεβαιωθηκα σε τιμες με +100 ευρω για το rtx που εγραψα οτι κολλαγαν τα βιντεο και για τα benchmarks εδω θα ειμαστε να επιβεβαιωθω και για αυτα τα gflops ειναι αυτα δεν αλλαζουν τα cores λιγα και η συχνοτητα ιδια με pascal. Για benchmarks θα αργησουμε αρκετα οπως φαινεται. Αλλα να ξερεις οτι αν οντως ειχαμε τρελες επιδοσεις θα μας το εδειχναν. Δεν εδειξαν τιποτα αναλωθηκαν στο marketing του ray για να πουλησουν καρτες στα 1400 ευρω. Φανηκε απο το πρωτο λεπτο. Ο Jensen στην αρχη ειπε οτι οτι rumors ακουσατε ειναι μουφα παμε για μεγαλη παρουσιαση. Τελικα τα πραγματικα specs ειναι ακομα χειροτερα και απλα εδωσαν το ray και αυτο ουτε με 60fps στα 1080p απο καρτα 1400 ευρω. Φουμαρα τα λενε στο χωριο μου. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Arkin
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Επιβεβαιωθηκα τιμες με +100 ευρω για το rtx που εγραψα οτι κολλαγαν τα βιντεο και για τα benchmarks εδω θα ειμαστε να επιβεβαιωθω και για αυτα τα gflops ειναι αυτα δεν αλλαζουν τα cores λιγα και η συχνοτητα ιδια με pascal. Καταρχας δεν ανεβασες εσυ καποιο αρθρο δικο σου με φημες για να επιβεβαιωθεις ή οχι.Οτι διαβασες απο leaks της τελευταιας στιγμης ανεφερες. Αρα ακομα και αν επιβεβαιωθει αργοτερα στο μελλον θα σημαινει οτι τα leaks πεσανε μεσα,οχι οτι επιβεβαιωθηκες εσυ.Και αλλοι τα αναφεραν αυτα. Στην τιμη παντως τα leaks γενικα δεν πεσανε μεσα γιατι 100 και 200ευρω ειναι σημαντικη διαφορα.
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καταρχας δεν ανεβασες εσυ καποιο αρθρο δικο σου με φημες για να επιβεβαιωθεις ή οχι.Οτι διαβασες απο leaks της τελευταιας στιγμης ανεφερες. Αρα ακομα και αν επιβεβαιωθει αργοτερα στο μελλον θα σημαινει οτι τα leaks πεσανε μεσα,οχι οτι επιβεβαιωθηκες εσυ.Και αλλοι τα αναφεραν αυτα. Στην τιμη παντως τα leaks γενικα δεν πεσανε μεσα γιατι 100 και 200ευρω ειναι σημαντικη διαφορα. Οχι δεν διαβασα τιποτα. Κανεις δεν με ειπε οτι λαγκαραν τα βιντεο με rtx on ξανα διαβασε τα ποστς και κανεις δεν με ειπε οτι οι καρτες σε επιδοσεις χωρις rtx δεν θα ειναι κατι τρομερο το καταλαβα στο 10λεπτο που αρχισε η παρουσιαση. Για τις τιμες δεν ειδα κανενα απολυτως leaks. Εγω εγραψα τις δικες μου εκτιμησεις. Επεσα 100 ευρω εξω. Δεν πειραζει απλα δεν ηξερα την απληστια της nvidia. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Arkin
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ο καθενας με κοινη λογικη και με τον τροπο που εδινε επιδοσεις ο Πετσινος ("δεν μπορει να συγκριθει με πριν λογο Tensor cores", "πρεπει να αλλξει ο τροπος μετρησης" κ.α.π.) μπορουσε να υποψιαστει οτι βρωμαει η υποθεση οσον αφορα καθαρα το RTX. Οτι δεν θα ειναι playable σε real time σεναρια. Τωρα οσον αφορα την κλασικη (λολ) συγκριτικα μετρησιμη με τις προηγουμενες γενιες και ανταγωνισμο μεθοδο επιδόσεων, μενει ενας μηνας να το δουμε. Σημερα αυριο θα βγουνε οι shills της Nvidia να μας πριξουν τα ουμπαλα οτι οι drivers και τα παιχνιδια ειναι ακομα unoptimized (πιθανοτατο σεναριο), οι δε κοκκινοι θα πανηγυριζουν που το σαπακι η Vega δεν θα μεινει εκατονταδες ετη φωτος πισω σε αποδοση, αλλα μονο 1/2 του γαλαξια κοκ. Ετσι παει. Στις 20/9 βγαινουν benchmarks και εκει θα ξεκαθαρισουν τα παντα. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω παντως μεχρι και σε ψαξιμο για την evga 1080ti εχω μπει μιας και δεν με πολυ γεμιζει οτι ακουγεται και τον Σεπτεμβριο θελω να εχω καρτα να παιξω τα παιχνιδια,αλλα το review απο tomshardware με ψιλο ξενερωσε https://www.tomshardware.com/reviews/evga-gtx-1080-ti-ftw3-gaming,5061.html Ούτε να το σκέφτεσαι το review.. αν πας για Pascal χτύπα την σε αυτη την τιμή. Είναι εκπληκτική κάρτα, σε κάθε περίπτωση κατι κερδίζεις κ κάτι χάνεις στις υλοποιήσεις, και η GB extreme είναι super αλλά ντουβάρι. 1
radeon9700 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Με τα κοκκινα δεν ειναι η AMD παντως 😛 .... true story pic παντως 3
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, narta είπε Ο καθενας με κοινη λογικη και με τον τροπο που εδινε επιδοσεις ο Πετσινος ("δεν μπορει να συγκριθει με πριν λογο Tensor cores", "πρεπει να αλλξει ο τροπος μετρησης" κ.α.π.) μπορουσε να υποψιαστει οτι βρωμαει η υποθεση οσον αφορα καθαρα το RTX. Οτι δεν θα ειναι playable σε real time σεναρια. Τωρα οσον αφορα την κλασικη (λολ) συγκριτικα μετρησιμη με τις προηγουμενες γενιες και ανταγωνισμο μεθοδο επιδόσεων, μενει ενας μηνας να το δουμε. Σημερα αυριο θα βγουνε οι shills της Nvidia να μας πριξουν τα ουμπαλα οτι οι drivers και τα παιχνιδια ειναι ακομα unoptimized (πιθανοτατο σεναριο), οι δε κοκκινοι θα πανηγυριζουν που το σαπακι η Vega δεν θα μεινει εκατονταδες ετη φωτος πισω σε αποδοση, αλλα μονο 1/2 του γαλαξια κοκ. Ετσι παει. Στις 20/9 βγαινουν benchmarks και εκει θα ξεκαθαρισουν τα παντα. Εγω το επιασα αμεσως πρωτος αρχισα το κραξιμο. Σημερα κραζουν και οι υπολοιποι που κραζαν χθες εμενα αδικα.
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι δεν διαβασα τιποτα. Κανεις δεν με ειπε οτι λαγκαραν τα βιντεο με rtx on ξανα διαβασε τα ποστς και κανεις δεν με ειπε οτι οι καρτες σε επιδοσεις χωρις rtx δεν θα ειναι κατι τρομερο το καταλαβα στο 10λεπτο που αρχισε η παρουσιαση. Για τις τιμες δεν ειδα κανενα απολυτως leaks. Εγω εγραψα τις δικες μου εκτιμησεις. Επεσα 100 ευρω εξω. Δεν πειραζει απλα δεν ηξερα την απληστια της nvidia. Μα δεν εδειξαν χτες κανονικο gameplay στα παιχνιδια με RT ρε συ για να πει καποιος αν εχει frame drops ή οχι. Στο Metro ενα σκετο δωματιο εδειξαν και τιποτα αλλο. Και για τις τιμες ειχαν αναφερθει στο θεμα αυτο οι τιμες της PNY(αν δεν κανω λαθος) πριν την παρουσιαση που τις κατεβασαν και επεσαν μεσα πανω κατω. Τελος ακομα επισημα benchmarks δεν εχουμε δει για να λεμε ποιος επεσε μεσα και ποιος οχι,αρα.... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 έχουμε να κάνουμε πάντως συνεχώς με πασχάληδες, πέτσινους και ,κόκκινους στο φόρουμ
narta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Εγω το επιασα αμεσως πρωτος αρχισα το κραξιμο. Σημερα κραζουν και οι υπολοιποι που κραζαν χθες εμενα αδικα. Και εγω εκραζα και κραζω, αλλα δεν το παιζω προφητης. Απλη λογικη ειναι που ωρες ωρες λογο ενθουσιασμου χανεται. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ούτε να το σκέφτεσαι το review.. αν πας για Pascal χτύπα την σε αυτη την τιμή. Είναι εκπληκτική κάρτα, σε κάθε περίπτωση κατι κερδίζεις κ κάτι χάνεις στις υλοποιήσεις, και η GB extreme είναι super αλλά ντουβάρι. Το bundle με το τροφοδοτικο εγινε sold out αρα παει.
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Μα δεν εδειξαν χτες κανονικο gameplay στα παιχνιδια με RT ρε συ για να πει καποιος αν εχει frame drops ή οχι. Στο Metro ενα σκετο δωματιο εδειξαν και τιποτα αλλο. Και για τις τιμες ειχαν αναφερθει στο θεμα αυτο οι τιμες της PNY(αν δεν κανω λαθος) πριν την παρουσιαση που τις κατεβασαν και επεσαν μεσα πανω κατω. Στο BF 5 καταλαβα το lag και νομιζω και εκει με τις σκιες που επαιζαν στο tomb raider. Απο εκει αρχισα να γραφω δες την ωρα που εγραψα το πρωτο εκεινη την ωρα επαιζε εκεινο με τις σκιες που χορευαν. Για τις τιμες ειχαν αναφερθει δεν διαβασα τιποτα ομως καθαρα δικες μου εκτιμησεις ηταν. Μου αρεσει γενικα να κανω εκτιμησεις γιατι πιανω αρκετα πραγματα και συνηθως πεφτω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις