Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα φιλοι insomniacs. Τον τελευταιο καιρο θελω να δοκιμασω βασιλικο καβουρι. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πού να βρω. Εκανα μια ερευνα αλλα δεν απεδωσε καρπους καθως βρηκα μονο μια ισως αναξιοπιστη ιστοσελιδα. Το ερωτημα μου ειναι, ξερετε απο που μπορω να παραγγειλω ή εστω να το αγορασω απο καποιο μαγαζι στην Πατρα; (μαλλον χλωμο). Φυσικα ξερω οτι θα ειναι κατεψυγμενο. Ακουω προτασεις 😅.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, djcat είπε

http://tempo24.news/eidisi/129221/omega-yacht-club-apo-simera-kai-kathe-mera-konta-sas-gourmet-apolayseis-apogeionoyn

Είναι περσινό το άρθρο, οπότε πάρε να ρωτήσεις αν έχουν και φέτος.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου😁. Εκτως απο μαγαζι, ξερεις αν υπαρχει τροπος να παραγγειλω απο καπου;

Δημοσ.

Σε κονσέρβα έφερνε τα Χριστούγεννα ο ΑΒ την Chatka που θεωρείται η καλύτερη σε βασιλικό καβούρι, ίσως μπορείς να βρεις την retail κονσέρβα της μαμάς Albert Heijn/Delhaize; Αν και δύσκολο γιατί ακόμα και στο Βέλγιο είναι αρκετά σπάνιο προϊόν. Οι τιμές για αυτά τα προϊόντα στα βέλγικα και ολλανδικά σουπερ μαρκετ παίζουν στα 150-200+ ευρώ το κιλό.

9601173291038.jpg9319052902430.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Σε κονσέρβα έφερνε τα Χριστούγεννα ο ΑΒ την Chatka που θεωρείται η καλύτερη σε βασιλικό καβούρι, ίσως μπορείς να βρεις την retail κονσέρβα της μαμάς Albert Heijn/Delhaize; Αν και δύσκολο γιατί ακόμα και στο Βέλγιο είναι αρκετά σπάνιο προϊόν. Οι τιμές για αυτά τα προϊόντα στα βέλγικα και ολλανδικά σουπερ μαρκετ παίζουν στα 150-200+ ευρώ το κιλό.

9601173291038.jpg9319052902430.jpg

Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Θα το κοιταξω😁.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Γιατι καλε θες βασιλικο καβουρι???το ταπεινο μπλε καβουρι δεν σου κανει?????ειναι και πεντανοστιμο!

sf_cbblue02g.jpg

Tίναφτόρε

Καβουρόμποκοπ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Tίναφτόρε

Καβουρόμποκοπ

Ρε παιδια μην τα ρελιζευετε ολα,μια πληροφορια ζητησα😂😂.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θυμάμαι έβλεπα στη nova πως τα πιάνανε αυτά! Δύσκολη δουλειά, αλλά είναι και πανάκριβα!

Το ξερω,εχω δει και εγω καποια ντοκιμαντερ😅.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θυμάμαι έβλεπα στη nova πως τα πιάνανε αυτά! Δύσκολη δουλειά, αλλά είναι και πανάκριβα!

Γενικά τα καβούρια δεν είναι φτηνά, μια νορμάλ κονσέρβα με κοινή καβουρόψιχα κάνει γύρω στα 70 ευρώ το κιλό, οπότε "λογικό" η τιμή του king crab να είναι στα 200-250.

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε σε ιχθυοπωλειο και παρε φρεσκο  το κοκκινο το μεγαλο καβουρι το ελληνικο ( καβουρομανα) ( σπανια θα το βρεις γιατι τα παιρνουν τα εστιατορια τα καλα.).

ουτε κονσερβες ουτε αηδιες.παρε ενα του κιλου καπου στα 40 ευρω το κιλο εχει  εχει.τα μπλε καβουρια που σας πουλανε ειναι ποταμισια. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

πηγαινε σε ιχθυοπωλειο και παρε φρεσκο  το κοκκινο το μεγαλο καβουρι το ελληνικο ( καβουρομανα) ( σπανια θα το βρεις γιατι τα παιρνουν τα εστιατορια τα καλα.).

ουτε κονσερβες ουτε αηδιες.παρε ενα του κιλου καπου στα 40 ευρω το κιλο εχει  εχει.τα μπλε καβουρια που σας πουλανε ειναι ποταμισια. 

Θα το κοιταξω😅

6 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Εχω πελατη που εμπορευεται καβουρια..μου εχει φερει πολλες φορες απο αυτα ζωντανα...και καραβιδες! ^^

Ενα ονομα;😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...