mp123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Θα το κοιταξω😅 γιατι ειναι λαμογια εκει προσεξε να μην σου δωσουν κανενα μπλε.
ΛεναΛενα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Θα το κοιταξω😅 Ενα ονομα;😂😂 Πριτς!😂
blazar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, zio10 είπε Θυμάμαι έβλεπα στη nova πως τα πιάνανε αυτά! Δύσκολη δουλειά, αλλά είναι και πανάκριβα! Deadliest catch. T.S. Δεν ξέρω κατά πόσο λέει να φας κατεψυγμένα πόσων ημερών ή αντιστοίχως κονσέρβα. Σίγουρα η γεύση τους δεν θα είναι όπως τα φρέσκα. Πολύ μεγάλα καβούρια έχει στη λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι. Όποιος πάει για ψαροντούφεκο θα εκπλαγεί. Εννοείται πως δεν ειναι βασιλικά. Για εμένα βέβαια, η κορυφή όλων αυτών των καρκινοειδών, είναι η αστακοκαραβίδα. Όποιος την βρει ζωντανή, εννοείται πως την τσιμπάει... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από blazar 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, blazar είπε Deadliest catch. T.S. Δεν ξέρω κατά πόσο λέει να φας κατεψυγμένα πόσων ημερών ή αντιστοίχως κονσέρβα. Σίγουρα η γεύση τους δεν θα είναι όπως τα φρέσκα. Πολύ μεγάλα καβούρια έχει στη λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι. Όποιος πάει για ψαροντούφεκο θα εκπλαγεί. Εννοείται πως δεν ειναι βασιλικά. Για εμένα βέβαια, η κορυφή όλων αυτών των καρκινοειδών, είναι η αστακοκαραβίδα. Όποιος την βρει ζωντανή, εννοείται πως την τσιμπάει... Είμαι κοντά εκεί. Αν δω ψαροντουφεκο έφερα το λιμενικο Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από Zerg13 1
Skylined Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, blazar είπε Για εμένα βέβαια, η κορυφή όλων αυτών των καρκινοειδών, είναι η αστακοκαραβίδα. Όποιος την βρει ζωντανή, εννοείται πως την τσιμπάει... http://archipelago.gr/fishforlife/astakokaravida/ 1
blazar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Είμαι κοντά εκεί. Αν δω ψαροντουφεκο έφερα το λιμενικο Όταν είναι να τους φέρεις, πες το μου για να δώσω στα παιδιά το σκάφος μου, για να έρθουν να με πιάσουν. Κρίμα είναι ολόκληρο λιμενικό και να μην έχει ένα σκάφος. :-P 50 λεπτά πριν, Skylined είπε http://archipelago.gr/fishforlife/astakokaravida/ Αυτό που κολλάει; για τα πάντα ισχύει. Ακόμα και τα ψάρια.
ELTASSOS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Παιδια αυτα τα ειδη μονο φρεσκα και σε μεγαλες ποσοτητες. Λεγονται βασιλικα λογω κοστους. Ξεχαστε γευστικα κατεψυγμενα και κονσεβες. Καλυτερα χαμηλωτερης ποιοτητας αλλα παντα φρεσκα...(ζωνιανα)
Speculoos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Παιδια αυτα τα ειδη μονο φρεσκα και σε μεγαλες ποσοτητες. Λεγονται βασιλικα λογω κοστους. Ξεχαστε γευστικα κατεψυγμενα και κονσεβες. Ναι γιατί η Αλάσκα είναι δίπλα και τα καΐκια ξεφορτώνουν κάθε μέρα βασιλικά καβούρια. 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, blazar είπε Όταν είναι να τους φέρεις, πες το μου για να δώσω στα παιδιά το σκάφος μου, για να έρθουν να με πιάσουν. Κρίμα είναι ολόκληρο λιμενικό και να μην έχει ένα σκάφος. 😛 Αυτό που κολλάει; για τα πάντα ισχύει. Ακόμα και τα ψάρια. Λίμνη είναι, δεν έχει σκάφοι κάτι βάρκες μόνο. Μπερδεύεσαι ή έχεις πάει στην Βουλιαγμένης στον Πειραιά
blazar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Λίμνη είναι, δεν έχει σκάφοι κάτι βάρκες μόνο. Μπερδεύεσαι ή έχεις πάει στην Βουλιαγμένης στον Πειραιά Άμα είναι λίμνη, πιάσε καμιά πέστροφα τότε και κάνε μας το τραπέζι... Και κάτι ακόμα. Τα σκάφη δηλαδή δεν πάνε σε λίμνες; Μόνο οι βάρκες επιτρέπονται; Είναι δηλαδή τα σκάφη 50 μέτρα και δεν χωράνε, ενώ οι βάρκες 4 μέτρα και τα παίρνει άνετα; Πιστεύω να ξέρεις ότι ακόμα και το 5μετρο φουσκωτό θεωρείτε σκάφος..... Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί βγήκαμε εκτός.
Zerg13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ψαρεύω και δεν έχω σκάφος. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από Zerg13
Mansora Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Θυμάμαι παραμονή καθαράς Δευτέρας είχαμε πάει για θαλασσινά στην αγορά του Ρεντη και υπήρχε ένα μαγαζί με κατεψυγμένα που τα είχε προς πώληση με 70€ το κιλό. Αν θες κάνε ένα κόπο και ρώτησε τους https://www.flerianos.gr/
Comic maniak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mansora είπε Θυμάμαι παραμονή καθαράς Δευτέρας είχαμε πάει για θαλασσινά στην αγορά του Ρεντη και υπήρχε ένα μαγαζί με κατεψυγμένα που τα είχε προς πώληση με 70€ το κιλό. Αν θες κάνε ένα κόπο και ρώτησε τους https://www.flerianos.gr/ Μενω Πατρα, το ειπα και στο αρχικο post. Απο ο,τι ξερω αυτο ειναι στην Αθηνα. Ευχαριστω παντως😅. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Comic maniak
Mansora Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε Μενω Πατρα, το ειπα και στο αρχικο post. Απο ο,τι ξερω αυτο ειναι στην Αθηνα. Ευχαριστω παντως😅. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις ίσως στέλνει ή έχει κάποιον αντιπρόσωπο
Comic maniak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Mansora είπε Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις ίσως στέλνει ή έχει κάποιον αντιπρόσωπο Οκ θα το δω τοτε😁. Ευχαριστω😅.
Προτεινόμενες αναρτήσεις