Aggeluska Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπερα ειμαι φοιτητής και εχω εναν απλο μη φοιτητικο λογαριασμο στην εθνικη. Αναρωτιόμουν αν γενικα αξιζει να ασχοληθώ να ανοιξω εναν φοιτητικό λογαριασμο σε οποιαδήποτε τράπεζα. Εχει καποιος να προτείνει τράπεζα; θα εχω καποιο ουσιαστικο κερδος; θυμαμαι πριν 6 χρονια ενας φιλος ειχε φοιτητικό στην τραπεζα κυπρου κ εβγαζε χρηματα απο ΑΤΜ εσωτερικού ή εξωτερικου χωρις εξτρα χρεωση. Κατι τετοιο υπαρχει πλεον;
frozex Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Αρχικά να σου πω πως πρέπει να είσαι πρωτοετής για να ανοίξεις λογαριασμό. Εγώ θα σου πρότεινα την Πειραιώς γτ σχεδόν παντού υπάρχει ένα ΑΤΜ της 1
Aggeluska Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ευχαριστω πολυ. Μπαινω τωρα τριτο ετος οποτε φανταζομαι δεν με πιανει. Δεν με ενδιεφεραι να βρισκω ατμ διοτι εχω εθνικη κ εχω κ διπλα στο σπιτι μ ατμ κ στην σχολη. Θα ανοιγα μονο σε περιπτωση που μ προσέφερε καποια ενδιαφερον υπηρεσια. Ευχαριστώ για την απαντηση σου. 1
frozex Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το winbank που λογικά κάτι παρόμοιο θα έχουν όλες οι τράπεζες. Επίσης τα yellows, αν ψωνίζεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα έχει ένα μικρο κέρδος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα