Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σου Insomnia είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Με λένε Δημήτρη και είμαι 17 ετών μένω Ελλάδα και θέλω να γίνω affiliate marketer και να βγάζω κάποιο A πόσο κάθε μηνα μέσω του jvzoo.com affiliate network. Η ερώτηση μου είναι αν βάλω επιλογή από jvzoo να πληρώνομαι μέσο paypal (ο λογαριασμός μου στην paypal είναι προσωπικός όχι εταιρικός επίσης δεν τον έχω συνδέσει με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό η κάρτα και ότι χρήματα μαζέψω θα τα ξοδέψω από την paypal τελείως) θα πρέπει να δηλώσω στην εφορία έσοδα από το affiliate μάρκετινγκ ή κάτι άλλο ή δεν χρειάζεται + Θα έχω δικιά μου ιστοσελίδα στην οποία θα κάνω redirect τους ανθρώπους και από εκεί σε κάθε ιστοσελίδα που θα είναι να αγοράσουν κάτι από το κατάστημα που είμαι affiliate. ΘΈΛΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ AFFILIATE MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΆ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΡΩΤΆΩ. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Προχώρα το και όταν βγάλεις λεφτά το ξανασυζητάμε..

γενικά χωρίς σύνδεση με κάποιο λογαριασμό το paypal σε αφήνει να έχεις μέχρι ενα Χ ποσό εσόδων το κάθε έτος, 3-5 χιλιάδες; ή και λιγότερα; μπορεί να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια ή να θυμάμαι κάτι λάθος όμως το θέμα είναι πως στη προκειμένη δεν έχεις σίγουρο έσοδο και ερωτώμεθα για τη φανταστική, στη προκειμένη, κατάσταση ροής χρημάτων στον paypal λογαριασμό σου

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KiriosD είπε

Προχώρα το και όταν βγάλεις λεφτά το ξανασυζητάμε..

γενικά χωρίς σύνδεση με κάποιο λογαριασμό το paypal σε αφήνει να έχεις μέχρι ενα Χ ποσό εσόδων το κάθε έτος, 3-5 χιλιάδες; ή και λιγότερα; μπορεί να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια ή να θυμάμαι κάτι λάθος όμως το θέμα είναι πως στη προκειμένη δεν έχεις σίγουρο έσοδο και ερωτώμεθα για τη φανταστική, στη προκειμένη, κατάσταση ροής χρημάτων στον paypal λογαριασμό σου

Κάτσε όμως αν την συνδέσω τότε μπορώ να έχω μεγαλύτερο ποσό στην paypal ή ακόμα και αν θέλω να βγάλω μόνο 500 έως 1000 τον χρόνο τότε ακόμα και αν δεν την συνδέσω είμαι οκ? Επίσης για τα υπόλοιπα τι έχεις να μου πεις? Πρέπει να πληρώσω κάποιο φόρο ή γενικά να δηλώσω εισόδημα η κάτι τέλος πάντων? 

Δημοσ.

Για ταβάνι ποσού που μπορείς να έχεις είπα, όχι να κάνεις ανάληψη

επίσημα θα πρέπει να το δηλώσεις, ανεπίσημα δε θα ασχοληθεί κανείς με τέτοιο ποσό

ακόμα και να τη συνδέσεις και έχεις τέτοια ποσά σαν έσοδα (500-1000) το έτος πάλι δε θα ασχοληθεί κανείς

στη περίπτωση που εννοείς ότι θα βγάζεις τσουβάλια φράγκα από τη δραστηριότητα σου και να κάνεις ανάληψη μονάχα 500-1000 το χρόνο για να μη φανούν, οχι δεν ισχύει αυτό, το paypal θα δώσει αναφορά θαρρώ στη τράπεζα όταν το ποσό ξεπερνά το ποσό που ανέφερα (€3-5k)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KiriosD είπε

Για ταβάνι ποσού που μπορείς να έχεις είπα, όχι να κάνεις ανάληψη

επίσημα θα πρέπει να το δηλώσεις, ανεπίσημα δε θα ασχοληθεί κανείς με τέτοιο ποσό

ακόμα και να τη συνδέσεις και έχεις τέτοια ποσά σαν έσοδα (500-1000) το έτος πάλι δε θα ασχοληθεί κανείς

στη περίπτωση που εννοείς ότι θα βγάζεις τσουβάλια φράγκα από τη δραστηριότητα σου και να κάνεις ανάληψη μονάχα 500-1000 το χρόνο για να μη φανούν, οχι δεν ισχύει αυτό, το paypal θα δώσει αναφορά θαρρώ στη τράπεζα όταν το ποσό ξεπερνά το ποσό που ανέφερα (€3-5k)

Άρα πες βγάζω σε ένα μήνα 3κ ευρώ και τα βάζω μέσα στην paypal ητε την έχω σύνδεση με τράπεζα ή κάρτα ητε δεν την έχω σύνδεση και για όλον τον υπόλοιπο χρόνο ίσως και για πιο πολύ δεν προστεθεί ούτε ένα ευρώ και μόνο ξοδεύω χρήματα μπορώ και να μην δηλώσω τπτ εγώ αυτό θα το κάνω για να βγάλω ένα ποσό ώστε να πάρω ένα καλό κινητό και τπτ ακόμα gadget και δεν θα ξοδέψω πάνω από 2κ με 3κ μπορώ να βγάλω πες 2 με 3κ να τα ξοδέψω και μετά να κλείσω τον λογαριασμό στην paypal? Και να μην πληρώσω ούτε φόρους ούτε τπτ? 

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, τζάμπα χρησιμοποιούμε τον χρόνο μας εδώ

προχώρα το 

βγάλε έστω και 10 ευρώ αρχικά και βλέπουμε στη πορεία πόσα θα βγάλεις μέχρι το τέλος του έτους :)

Δημοσ.

Το παυπαλ αν καταλάβει οτι τα ποσα ειναι απο κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, ανεξαρτητου πσου, θα σου κλειδώσει τον λογαριασμό και θα σου ζητήσει αφμ και τα σχετικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Το παυπαλ αν καταλάβει οτι τα ποσα ειναι απο κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, ανεξαρτητου πσου, θα σου κλειδώσει τον λογαριασμό και θα σου ζητήσει αφμ και τα σχετικα.

Και πως θα γίνει να μην το καταλάβει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πω αν βγάλω κάποιο ποσό 1 με 3κ τον χρόνο ή μόνο αυτόν τον μήνα και δεν βγάλω τπτ άλλο όλον τον χρόνο η ακόμα και αν βγάλω σε ένα μήνα 1 με 3κ και τα ξοδέψω κατευθείαν και μετά κλείσω τον λογαριασμό και αν δεν έχω σύνδεση κάρτα ή λογαριασμό τραπέζης τότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να μην μου κλειδώσουν την paypal η για φορολογικά θέματα κτλ?

Πάντως να ξέρετε εγώ ανησυχώ για μπλεξίματα με την εφορία κτλ πάρα να μου κλειδώσουν τον λογαριασμό μου η paypal δεν έχω θέμα να χάσω τα λεφτά μ (που θα βγάλω ή αν έχω ηδη) που ειναι μέσα στην paypal αλλά έχω θέμα με τον νόμο και σαν κατηγορία να είναι το ότι δεν έχω δηλώσει αυτά τα λεφτά ας μου πει κάποιος μέχρι πιο ειναι το ασφαλές πόσο στην paypal για να μην με καταλάβουν ή για να μην χρειάζεται να δηλώσω τα λεφτά αυτά και γενικά Να μην έχω τπτ μπλεξίματα ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο Affiliate Marketing δεν παιζει να βγαλεις μεγαλα ποσα οποτε μην αγχωνεσαι καν. Τα 50-100-200ε τον μηνα δεν ειναι ποσα με τα οποια θα ασχοληθει το Paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...