Προς το περιεχόμενο

Honor Play: Η κυκλοφορία ενός μοναδικού gaming smartphone πλησιάζει


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.jpg.d5badc3ce8c0fa2f2fc8f8bf52821ed0.jpg

Πόσο συχνά παίζετε παιχνίδια στο κινητό σας τηλέφωνο;  Από τις πρώτες παιχνιδοκονσόλες μέχρι τις τελευταίες κυκλοφορίες όπως το PlayStation και το Xbox, τα video games έχουν εκατομμύρια φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Η επιτυχία των smartphone κάνει πλέον τα video games  προσβάσιμα σε όλους. Έρευνες δείχνουν ότι ο μέσος χρόνος που ο κόσμος ξοδεύει online σε video games είναι περίπου 6 ώρες την εβδομάδα, με τα smartphones να έχουν την πρωτοκαθεδρία την προτίμησης των χρηστών ως η δημοφιλέστερη πλατφόρμα. Έχοντας ένα δυνατό smartphone με ξεχωριστές επιδόσεις για το gaming, βοηθάει τον χρήστη στο να έχει την καλύτερη εμπειρία κατά την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού.  Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αρκετοί φίλοι της τεχνολογίας δίνουν περισσότερη έμφαση στις επιδόσεις της gpu όταν επιλέγουν νέο κινητό τηλέφωνο.

Πρόσφατα η Honor αποκάλυψε ένα νέο gaming smartphone στην Κίνα, το Honor Play,  με τη σχετική ανακοίνωση να είναι η πιο σημαντική για την εταιρεία μετά από αυτή του Honor 10.  Για όσους έχουν απορία για το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Honor, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι τα Honor 10 και Honor View 10 συνεχίζουν να αποτελούν τις κορυφαίες συσκευές της για φέτος.  Συνδυάζουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με μία πολύ καλή τιμή.  Προϊόντα διαφορετικής κατηγορίας στοχεύουν σε κόσμο που έχει συγκεκριμένες ανάγκες και budget οπότε αν τα Mobile Games παίζουν το σπουδαιότερο ρόλο στην καθημερινότητά σας τότε θα πρέπει να ρίξετε σίγουρα μία ματιά στο Honor Play.

2.jpg.6f1c27a2e6d1494e5a7096a16d255c40.jpg

Η συσκευή έρχεται ενσωματώνοντας την τεχνολογία GPU Turbo η οποία βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις κατά την επεξεργασία γραφικών. Με τη  συγκεκριμένη τεχνολογία  η αναπαραγωγή των παιχνιδιών γίνεται με περισσότερα καρέ έχοντας αποτέλεσμα μία πιο ομαλή εμπειρία. Επιπλέον η κατανάλωση ενέργειας στο SoC  είναι μειωμένη κατά 30% ενώ η αυτονομία είναι μεγαλύτερη από αυτή του iPhone X κατά 30 λεπτά.

Εκτός από την τεχνολογία GPU Turbo, το Honor Play προσφέρει αρκετές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης όπως για παράδειγμα τη "δόνηση 4D" μέσω της οποίας γίνεται πιο ρεαλιστικοί οι πυροβολισμοί ή οι εκρήξεις ενός video game αφού το smartphone του χρήστη δονείται. Για ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα ρεαλισμού, ο ήχος διαθέτει ένα τρισδιάστατο εφέ δίνοντας στον χρήστη την αίσθηση ότι προέρχεται από συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τέλος, η ενεργοποίηση της game suite σημαίνει ότι καμία άχρηστη ειδοποίηση ή οποιαδήποτε τηλεφωνική κλήση δε θα διακόψει το gaming σας εκτός από σημαντικά τηλέφωνα και ειδοποιήσεις για ξυπνητήρια και ενημερώσεις για χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω είναι η μονάδα NPU αλλά και το AI Kirin chipset που βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής.

Αν ένα smartphone θέλει να ξεχωρίζει από τα άλλα, θα πρέπει να διαφοροποιηθεί σίγουρα στο σχεδιασμό του. Το Honor Play έρχεται με οθόνη 6.3 ιντσών, ανάλυσης FHD+ και αναλογία διαστάσεων 19.5:9. Συνολικά η οθόνη καταλαμβάνει το 89% της συνολικής εμπρόσθιας επιφάνειας κάνοντας το ιδανικό για αναπαραγωγή παιχνιδιών. Ο unibody σχεδιασμός και οι καμπύλες γωνίες το κάνουν ακόμα πιο άνετο κατά το κράτημα με το ένα χέρι. Το πάχος είναι ένα ακόμη από τα χαρακτηριστικά που η Honor είναι περήφανη για το Play αφού αυτό είναι μικρότερο του iPhone X, χωρίς να εμποδίζει την ενσωμάτωση μιας τεράστιας μπαταρίας χωρητικότητας 3750mAh όταν η πρόταση της Apple διαθέτει μπαταρίας χωρητικότητα μόλις 2716mAh. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλιικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πίσω μέρος μαζί με την διπλή κύρια κάμερα. Το Honor Play κυκλοφορεί σε 4 χρώματα ενώ η Honor θα διαθέσει και δύο συλλεκτικές εκδόσεις με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο πως η μόδα μπορεί να συνδυαστεί με την τεχνολογία.

3.jpg.ca499d8a359cf46daa3a7c1bb53afc35.jpg

Σε κάθε περίπτωση το Honor Play δίνει υποσχέσεις για το ότι θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα gaming smartphones της χρονιάς. Η Honor θα διοργανώσει μια μεγάλη παρουσίαση στις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο όπου και το Honor Play θα ανακοινωθεί επίσημα για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...