Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.....ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος σε παρκινγκ δουλευω σχεδων 3.5 χρονια...το παρκινγκ ανηκει σε δημο αλλα το δινει σε εταιρια κ γω πληρωνομαι απο την εταιρια....τους πρωτους μηνες επαιρνα κανονικα τον μισθο μου τα δωρα κ τισ αδειες....απο τοτε που αλλαξε η εταιρια κ ηρθε καινουργιος εργοδοτης κοπηκαν ολα ουτε δωρα παιρνω ουτε επιδομα αδειας βασικα μονο τον μισθο παιρνω...ρωτησα τι γινετε κ μου ειπαν οτι με την καινουργια συμβαση την οποια δεν την εχω υπογραψει δεν την εχω δει καν την ανανεωσαν μονοι τους δεν δικαιουμαι τιποτα ουτε μισθοδοσια δεν εχω υπογραψει εδω κ 2.5 χρονια.....θελω να μαθω υπαρχει τετοια συμβαση που να μην δικαιουμαι τιποτα κ τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωσει

Δημοσ.

Να πας σε ένα εργατολόγο (δικηγόρος ειδικευμένος για εργασιακά) και να κινηθείτε νομικα. Φαίνεται οτι παιζει χοντρη κοροιδία εις βάρος σου. Στην εφορία εμφανιζεις τα έσοδα ή ολα ειναι μαυρα; Ενσημα; 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, teost7 είπε

Γεια σας.....ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος σε παρκινγκ δουλευω σχεδων 3.5 χρονια...το παρκινγκ ανηκει σε δημο αλλα το δινει σε εταιρια κ γω πληρωνομαι απο την εταιρια....τους πρωτους μηνες επαιρνα κανονικα τον μισθο μου τα δωρα κ τισ αδειες....απο τοτε που αλλαξε η εταιρια κ ηρθε καινουργιος εργοδοτης κοπηκαν ολα ουτε δωρα παιρνω ουτε επιδομα αδειας βασικα μονο τον μισθο παιρνω...ρωτησα τι γινετε κ μου ειπαν οτι με την καινουργια συμβαση την οποια δεν την εχω υπογραψει δεν την εχω δει καν την ανανεωσαν μονοι τους δεν δικαιουμαι τιποτα ουτε μισθοδοσια δεν εχω υπογραψει εδω κ 2.5 χρονια.....θελω να μαθω υπαρχει τετοια συμβαση που να μην δικαιουμαι τιποτα κ τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωσει

Τα εμφανιζω ολα τα εσοδα κ τα ενσηματα κανονικα....περα απο αυτο δουλευω παραπανω ωρες μιλαμε για 12ωρα κ βαλε φυσικα χωρισ να τα πληρωνομαι...κ οταν τουσ λες για τα λεφτα σου λενε αμα σου αρεσει 

19 λεπτά πριν, isay είπε

Να πας σε ένα εργατολόγο (δικηγόρος ειδικευμένος για εργασιακά) και να κινηθείτε νομικα. Φαίνεται οτι παιζει χοντρη κοροιδία εις βάρος σου. Στην εφορία εμφανιζεις τα έσοδα ή ολα ειναι μαυρα; Ενσημα; 

Τα εμφανιζω ολα τα εσοδα κ τα ενσηματα κανονικα....περα απο αυτο δουλευω παραπανω ωρες μιλαμε για 12ωρα κ βαλε φυσικα χωρισ να τα πληρωνομαι...κ οταν τουσ λες για τα λεφτα σου λενε αμα σου αρεσει 

Δημοσ.

Μονο ο μισθος μου φαινετε τιποτα αλλο...δεν ξερω πως γινετε αυτο κ ειδικα με τα δωρα πως τα δικαιολογει απο την στιγμη που δεν μου τα δινει...

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω τι παιζει με τη δουλεια, τι κερδίζεις και ποσο αναγκη την εχεις. Θα σου πω κάτι λυπηρό. Είτε δε θα πεις τιποτα και θα συνεχίσεις οπως εισαι ή θα πιέσεις καταστάσεις, κάτι ενδιάμεσο δεν γίνεται. 

Οταν λέω να πιέσεις εννοώ το λιγοτερο θα ειναι να ζητήσεις αρχικά αντίγραφα της μισθοδοσίας σου για τα ετη που εισαι στη νεα εταιρεία και να κάνεις αντιπαραβολή με τις καταθέσεις. Σε δευτερο χρόνο και σε συνεργασία με εργατολόγο αν ζητησεις αντιγραφο της σύμβασης σου. Αν τώρα εχεις άκρες τοτε μπορεις απευθείας να πας στα βαθιά, οπου μαζί με εργατολόγο θα τα σκαλίσετε ολα και ίσως πατε και δικαστικά για δεδουλευμένα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αναλογα πόσο έχεις ανάγκη την δουλειά..Είτε κάνεις την πάπια είτε κάνεις καταγγελια επώνυμη πάντα,όπου αυτοί τρώνε το πρόστιμο τους και εσύ την απόλυση.. Διαλέγεις...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teost7 είπε

ουτε μισθοδοσια δεν εχω υπογραψει εδω κ 2.5 χρονια

6 ώρες πριν, teost7 είπε

Τδουλευω παραπανω ωρες μιλαμε για 12ωρα κ βαλε φυσικα χωρισ να τα πληρωνομαι...κ οταν τουσ λες για τα λεφτα σου λενε αμα σου αρεσει 

Εγω βασικα απορω γιατι συνεχιζει και δουλευει στην εν λογω εργασια.Ουτε νεα συμβαση εχει υπογραψει(ελεος),ουτε τις υπερ ωριες του τις πληρωνεται αλλα συνεχιζει και δουλευει κανονικα...

Τι περιμενετε ρε παιδια,να ερθει το αγιο φως στον εργοδοτη?

Αυτα βλεπουν και γιαυτο κανουν οτι κανουν.  Βασικα εν μερη πρεπει να νιωθεις τυχερος που δεν σου κοψανε και χρηματα αφου δεν εχεις υπογραψει νεα συμβαση.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγω βασικα απορω γιατι συνεχιζει και δουλευει στην εν λογω εργασια.Ουτε νεα συμβαση εχει υπογραψει(ελεος),ουτε τις υπερ ωριες του τις πληρωνεται αλλα συνεχιζει και δουλευει κανονικα...

Τι περιμενετε ρε παιδια,να ερθει το αγιο φως στον εργοδοτη?

Αυτα βλεπουν και γιαυτο κανουν οτι κανουν.  Βασικα εν μερη πρεπει να νιωθεις τυχερος που δεν σου κοψανε και χρηματα αφου δεν εχεις υπογραψει νεα συμβαση.....

Ε κάποιοι θέλουν να δουλεύουν από το να είναι άεργοι και να παίζουν όλη μέρα τα παιχνίδια της blizzard, ανώμαλοι ε;

Πα πα, μακριά από 'μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Ε κάποιοι θέλουν να δουλεύουν από το να είναι άεργοι και να παίζουν όλη μέρα τα παιχνίδια της blizzard, ανώμαλοι ε;

Πα πα, μακριά από 'μας.

Ναι μονο που στην περιπτωση αυτη δεν λεμε οτι δουλευει ο αλλος αλλα οτι τον εχουν πιασει κοροιδο.Το δευτερο σου ''παραδειγμα''τελειως ασχετο με το εν λογω θεμα.

Δηλαδη εσυ στην ουσια τι του λες ακριβως?Να μεινει στην δουλεια που ειναι οπως εχει τωρα,αλλιως θα ειναι μετα αεργος?

Τρομερη συμβουλη....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλουν να σε ξεφορτωθουν και να έχουν καναν άλλο φουκαρα πάλι με μισθό πείνας.  Εχει παιδιά από επιθεώρηση εργασίας εδώ στο  insomnia.gr αν θες. 

Ζητά να σου δώσουν την νέα σύμβαση που λένε να δεις τι λεει.  Σιγά μην στη δώσουν για κοροϊδα τους έχεις; 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Ολοι οι εργοδότες αχταρμα τα χουν κάνει μου φαίνεται. 

Μετα εχουν την καραμέλα ο Έλληνας δεν θελει να δουλεψει 

Βλακες ημαστε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω σκοπο να ζητησω την συμβαση μου κ να παω σε εργατολογο να με συμβουλευση τι να κανω κ ας γινει οτι θελει μετα....Οσο δεν μιλαμε εμεις οι εργαζομενοι οι εργοδοτες δεν θα αλλαξουν ποτε τα ιδιαα θα κανουν σε μενα κ στον καθενα που εχει αναγκη για δουλεια....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...