Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάνα εξάμηνο που μια παρέα από ανήλικους βρομίζουν την γειτονιά με άθλια γκράφιτι. Τους έχω πετύχει αρκετές φορές νυχτερινές ώρες,χωρίς να μπορέσω να διακρίνω πρόσωπα. Πρόσφατα, για καλή μου τύχη τους πέτυχα μεσημεριανή ώρα στην γειτονιά, όπου είδα καθαρά τα πρόσωπα τους. Από τότε τους πετυχαίνω τυχαία σε διάφορα σημεία, οπότε είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για αυτούς. Πως μπορώ να κινηθώ από δω και πέρα? Είναι μέλη ποδοσφαιρικού συνδέσμου, του οποίου φοράνε την μπλούζα τους.Ο νόμος τι προβλέπει για την περίπτωση τους?   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα graffiti ειναι παρανομα εκτως αν εχεις αδεια για καποιο συγκεκριμενο μερος. Αν τους πιασουν απλα θα πανε στο τμημα. Μπορεις απλα να καλεσεις την αστυνομια αν εχουν βανδαλισει ολη την γειτονια. Απλα θες αποδειξεις. Καλεσε την αστυνομια την ωρα που το κανουν.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, alexakos89 said:

αφηστε τα παιδια να ζωγραφισουν.

Να πάρουν μπλοκ ζωγραφικής! 😛 

Έχω πετύχει μπαμπά με το γιο του (κάπου στα 7-8 ετών τον έκανα) στην πεζογέφυρα στο πάρκο του Κεραμεικού, όπου ο μπαμπάς είχε δώσει στον κανακάρη του ένα σπρέι και τον καμάρωνε που μουτζούρωνε το ντουβάρι της πεζογέφυρας... 

• Like 2
  • Thanks 3
  • Sad 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Ntinaras said:

Παρε κι εσυ σπρει και χαλασε τους τα γκραφιτι :P

(εκτος κι αν ειναι πολυ ωραια)

Το 99% είναι απλά άσχημες μουτζούρες η μία πάνω στην άλλη...

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Είναι μέλη ποδοσφαιρικού συνδέσμου, του οποίου φοράνε την μπλούζα τους.

Θα σου ελεγα να μην μπλεξεις γιατι μπορει να κανουν και χειροτερα αν σε βαλουν στο ματι, εχεις δικιο αλλα που να το βρεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχω πετύχει μπαμπά με το γιο του (κάπου στα 7-8 ετών τον έκανα) στην πεζογέφυρα στο πάρκο του Κεραμεικού, όπου ο μπαμπάς είχε δώσει στον κανακάρη του ένα σπρέι και τον καμάρωνε που μουτζούρωνε το ντουβάρι της πεζογέφυρας... 

αναμενομενο, το μηλο κατω αποτη μηλια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γκράφιτι στα σπίτια τους να δούμε αν θα τους αρέσει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Είναι μέλη ποδοσφαιρικού συνδέσμου, του οποίου φοράνε την μπλούζα τους

ακομα χειροτερα, ζωα ολκης, νοητικη υστερηση

μην ασχοληθεις

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Θα σου ελεγα να μην μπλεξεις γιατι μπορει να κανουν και χειροτερα αν σε βαλουν στο ματι, εχεις δικιο αλλα που να το βρεις.

Μολοτοφ την ωρα που κανουν γκραφιτι... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως να ξέρετε πως η ανοχή όλων τα συντηρεί όλα αυτά. Γιατί αν απλά έστω τους φώναζε κάποιος την ώρα που θα τους έβλεπε και χωρίς να πάει να παίξει ξύλο ή να καλέσει την αστυνομία, σιγά σιγά θα είχαμε αποτελέσματα. 

• Like 4
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...