Comic maniak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, dkstopo είπε ας μιλήσουμε σοβαρά επιτέλους Τι μαγείρεψες ? Αστακο ατλαντικου με σαλτσα απο αβοκαντο. Εννοω...αυγα😂😂 2 1
Janoss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Το λειτουργικό είναι ανοιχτό, αλλα η εταιρία δεν ειναι εκκλησία. Καμία εταιρία δεν θα σου δώσει μια διανομή του λειτουργικού της χωρίς μακροπρόθεσμο κέρδος και αυτό είναι οι εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες. Εάν θέλεις τις κάνεις disable, αλλά μέχρι εκεί. Και τότε γιατί κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι της Apple είναι κλειστό; 1
Comic maniak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Janoss είπε Και τότε γιατί κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι της Apple είναι κλειστό; Επειδη ειναι. Ημουν σαφης;😂
alexis67676767 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Janoss είπε Και τότε γιατί κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι της Apple είναι κλειστό; Η apple το έχει πολύ πιο κλειστό το οs της για να επιτύχει καλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες και πιο ομαλή λειτουργία καθώς δεν μπορείς να πειραματιστείς φορτώνοντας εφαρμογές εκτός store κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ο απλος χρήστης Android που δεν εχει παρει ποτε ναυαρχιδα και ειναι μεταξύ low και medium συσκευών (ειδικά Samsung) εχει όνειρο ζωης να παρει iPhone. Οταν θα έχει λεφτα για ναυαρχίδα θα παρει iPhone και αυτό δεν το εχει καταφέρει η Apple το Android το εχει καταφέρει. Φανταστικός διαλογος σε καταστημα κινητης: -Γιατι δεν μπαινει αυτή η εφαρμογή στο κινητό μου; -Εχετε Android Go -Ορίστε;; - Ειναι σαν android αλλα δεν τα κανει ολα, αλλα μπουταρει πιο γρήγορα!!
panathatube Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Janoss είπε Και τότε γιατί κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι της Apple είναι κλειστό; Στο Android μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές εκτός Google Play. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς ως προεπιλεγμένες εφαρμογές που δεν είναι Google ή να εγκαταστήσεις εφαρμογές που αλλάζουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης (όπως launchers).
Med_ss_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, Anaisthitos είπε Αν ειναι να παω και σε εκεινη την ηληκια δεν με χαλαει καθολου, περα απο την πλακα ομως, καθε ποτε ανοιγοκλεινεις το κινητο σου που σου ειναι πια τοσο απαραιτητο να ανοιγει λιγο γρηγοροτερα? Νομιζω οτι το android εχει σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθει Σίγουρα έχει σοβαρότερα, αλλά σίγουρα ο χρόνος εκκίνησης πρέπει να είναι "μικρός"..
Janoss Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, panathatube είπε Στο Android μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές εκτός Google Play. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς ως προεπιλεγμένες εφαρμογές που δεν είναι Google ή να εγκαταστήσεις εφαρμογές που αλλάζουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης (όπως launchers). όπως ας πούμε το fortnite που δε μπορώ να το κατεβάσω; 7 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Η apple το έχει πολύ πιο κλειστό το οs της για να επιτύχει καλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες και πιο ομαλή λειτουργία καθώς δεν μπορείς να πειραματιστείς φορτώνοντας εφαρμογές εκτός store κτλ. Μα δεν θέλω να πειραματιστώ. Θέλω να ξεφορτωθώ τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που μου τρώνε χώρο.
alexis67676767 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Janoss είπε όπως ας πούμε το fortnite που δε μπορώ να το κατεβάσω; Μα δεν θέλω να πειραματιστώ. Θέλω να ξεφορτωθώ τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που μου τρώνε χώρο. Καμία εταιρία δεν σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τις εφαρμογές ώστε να μην σου 'τρώνε' χώρο τα updates.
GrigM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Comic maniak είπε Αστακο ατλαντικου με σαλτσα απο αβοκαντο. Εννοω...αυγα😂😂 Δε λες παλι καλα που ειμαστε φτωχοι? Απο την τουαλετα θα μας εγραφες τωρα.
Comic maniak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, GrigM είπε Δε λες παλι καλα που ειμαστε φτωχοι? Απο την τουαλετα θα μας εγραφες τωρα. Λες;
panathatube Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Janoss είπε όπως ας πούμε το fortnite που δε μπορώ να το κατεβάσω; Μα δεν θέλω να πειραματιστώ. Θέλω να ξεφορτωθώ τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που μου τρώνε χώρο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη συμφωνια Sammy - Epic και για περιορισμενο χρονο διατιθεται μονο για Note 9. Θα πρεπει ομως να επιλεξεις για τη δυνατοτητα εγκαταστασης αρχειων apk. settings>apps>fortnite installer>install unknown apps
tosodoula Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γρήγορη έναρξη σημαίνει αρκετα κολληματα που θα χρειάζεται πολλές επανεκκινήσεις.Και αφού είναι ταχύτατες δεν θα σε πειράζει.Δεν γίνεται να χρειάζεσαι 6 και 8 γιγα μνήμη όταν στον υπολογιστή μου έχω 4 και είμαι μια χαρά.Αυτο το google play ξεκίνησε με 15MB και έφτασε 200ΜΒ.Και οι appleακιδες δεν γίνεται να πρεπει να δωσεις 1200€ για να μπαίνεις facebook και viber και να λες έχω γαμάτο κινητό!Για μπες στο kodi και δες καμια ταινία!Μπορείς;1200€ και δεν μπορείς;Τότε τι το θες; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από tosodoula 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα