Tobajara Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας για γνωστό κουρασμένο θέμα. Ακολουθεί η φόρμα... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ευρώ (στα 301 καιγόμαστε) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): πρόσβαση σε email, Google Maps, WhatsApp, ήπιο browsing (όχι facebook - instagram κλπ) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5.5'', όσο μικρότερο τόσο καλύτερα εφ'όσον δε μου βγαίνουν τα μάτια 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, σε γελοίο βαθμό 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; κάτι αξιοπρεπές είναι μια χαρά αλλά δεν είναι το ζητούμενο *** 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ενδιαφέρει εγγύηση εντός ΕΕ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android (σε καμία περίπτωση συσκευή Apple) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; NAI NAI NAI NAI 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; θα προτιμήσω Ελλάδα αλλά κατά βάση ουδέτερος, σε περίπτωση Μ. Βρετανίας να είναι ξεκλείδωτο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούριο TL;DR - smartphone για απλή χρήση τηλεφώνων - μηνυμάτων και σχετικά περιορισμένη χρήση Internet (πχ εύρεση πληροφοριών, χάρτες, πρόσβαση σε mail, όχι facebook - instagram κλπ). Πολύ σημαντικά κριτήρια μικρό μέγεθος - μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (να μην είναι παντόφλα και να μη χρειάζεται φόρτιση συνέχεια). Τιμή ως 300 ευρώ, ενδιαφέρομαι και εκτός Apple Samsung. Ενδεικτικά το πού έχω καταλήξει ως τώρα, με σειρά προτίμησης και έμφαση στα 2 πρώτα. Nokia 8 - πρώτη μου επιλογή από πλευράς χαρακτηριστικών, κάποιες αμφιβολίες για ποιότητα κατασκευής - υποστήριξη Asus ZenFone 3 Zoom - μεγάλο μείον το μέγεθος παντόφλα, μεγάλο συν η θηριώδης μπαταρία, specs παρόμοια με το Nokia 8, μεγάλο ερωτηματικό αξιοπιστία - ποιότητα κατασκευής Samsung Galaxy A6 - τα specs με καλύπτουν και έχω ήσυχο το κεφάλι μου από εγγύηση, αξιοπρεπής λύση νομίζω Ακούω προτάσεις, και ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε καμία περίπτωση μην κοιτάξεις το Asus και το A6. Το LG G6 το έχεις κοιτάξει? https://www.bestprice.gr/item/2155010991/lg-g6-32gb.html Μην κοιτάς 5.7" είναι μαζεμένο Διαστάσεις 148.9 x 71.9 x 7.9 mm Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από saruman123 1
SeNNinhA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σε καμία περίπτωση μην κοιτάξεις το Asus και το A6. Το LG G6 το έχεις κοιτάξει? https://www.bestprice.gr/item/2155010991/lg-g6-32gb.html Μην κοιτάς 5.7" είναι μαζεμένο Διαστάσεις 148.9 x 71.9 x 7.9 mm Δυστυχως ομως δεν εχει μεγαλη μπαταρια αλλα απλως επαρκη. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο σαν συνολο. Χωρις να ξεχωριζει πουθενα τα καλυπτει ολα καλα.
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 πάρε αυτό εδώ για χρήση που θες https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos-16GB.html τα ρέστα καν τα ποτά (για να τα πιεις στην υγεία μου βέβαια😀)
26ska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Nokia 8, LG g6 ή xiaomi redmi note 5. Πήγαινε στο τρίτο να την βγάλεις και πολύ πιο οικονομικά.
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Δυστυχως ομως δεν εχει μεγαλη μπαταρια αλλα απλως επαρκη. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο σαν συνολο. Χωρις να ξεχωριζει πουθενα τα καλυπτει ολα καλα. Εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και τα 3300 καλά είναι. Δεν ξέρω τη διαχείριση κάνει το λειτουργικό της LG με συνδιασμό του 821.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε πάρε αυτό εδώ για χρήση που θες https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos-16GB.html 😁😂😂🤣🤣...
papafigos84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το g6 εχει κακη διαχειριση. 4-5 ωρες οθονης, οριακα 1 μερα. Κι εγω θα ελεγα redmi note 5 4/64 και τα υπολοιπα σουβλακια. Και το j7 του ziaba μια χαρα ειναι. Σε επιδοσεις το note 5 παιζει να ειναι πιο γρηγορο απο το g6. Τα ειχα και τα 2. Σε πραγματικη χρηση εννοω, οχι benchmarks. Γενικα τρομερα καλη περιπτωση το χιαομι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα