kp1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Γεια σας παιδιά έχω ένα s7 καινούριο.Επαιξα 15 λεπτά pumbG και ζεστάθηκε φουλ βέβαια το είχα με τη θήκη τι παίζει?Δείτε θερμοκρασίες!Δηλαδή το ακουμπαγες+έκαιγε.του είχα ανοιχτό 4G και έπαιζα.
katsapoli Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 και το δικο μου ετσι κανει δεν εχω μετρηση θερμοκρασιες αλλα με τα δεδομενα ανοιχτα και Browsing καιει 1
kp1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Spoiler Και τώρα πάλι τα ίδια είναι λογικές αυτές οι θερμοκρασίες?Βέβαια είμαι σε μέρος που εν πιάνει καλό ίντερνετ.
kp1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δλδ συμβαίνει σε όλους?είναι φυσιολογικό μέσα σε 8 λεπτά game?
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Έμενα ζεσταίνεται όταν βλέπω ταινία. Και όταν παίζω PS2.
kp1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Για να καταλάβεις ξεκόλλησε το τζαμί προστασίας από την ζέστη έφυγε η κόλλα.. Δηλαδή έχεις δει και εσύ τέτοιες θερμοκρασίες,?ειδικά το σίδερο γύρω από τη τηλέφωνο περιμετρικά και Όχι το πλαστικό πίσω καίει χειρότερα
SeNNinhA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιζεις ενα πολυ απαιτητικο σε γραφικα και επεξεργαστικη ισχυ παιχνιδι και με 4g ανοιχτο και αναρωτιέσαι γιατι ζεσταινεται υπερβολικα; Στην πραξη εχεις να λειτουργουν στο φουλ ολοι οι πυρηνες καθως και το συστημα data. Αφου δεν το εβαλες να παιζει και μια 4k ταινια μαζι, παλι καλα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA 1
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Παιζεις ενα πολυ απαιτητικο σε γραφικα και επεξεργαστικη ισχυ παιχνιδι και με 4g ανοιχτο και αναρωτιέσαι γιατι ζεσταινεται υπερβολικα; Στην πραξη εχεις να λειτουργουν στο φουλ ολοι οι πυρηνες καθως και το συστημα data. Αφου δεν το εβαλες να παιζει και μια 4k ταινια μαζι, παλι καλα. Ρώτησα τώρα τον γιο μου που παίζει το ίδιο παιχνίδι για πολλές ώρες(WiFi) και δεν έχει τέτοιο θέμα με την υπερθέρμανση της μπαταρίας. Το μόνο που μου είπε είναι ότι του τρώει μπαταρία. Υπόψη έχει το Xiaomi redmi note 4(4/64) Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από saruman123
georgerapp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ΟΛΑ γίνεται και να μην το κάνεις. Θα μου πεις την δουλειά του κάνει! Ναι θα σου πω αλλά όταν η οθόνη αρχίσει κάτι ωραίους χρωματισμούς και άλλα κόλπα θα λες κοίτα τι έπαθα. Το 4g και μάλιστα όταν δεν πιάνει καλά (ζήτω η Ελλάς) τα σκοτώνει τα κινητά,όταν παίζουμε και βαρύ game;;;;;;; Λάβρα!!!!! Δες το σαν το αμάξι σου,όχι στα κόκκινα για πολύ ώρα, προστάτεψε το και ας μη περάσεις την πίστα στο game! Το xiaomi έχει το 625,έναν ρεκλα επεξεργαστή με μια κάρτα γραφικών κατώτερη του s7. Το s7 θα παίζει το game σε ανώτερα γραφικά με πιο πολλές απαιτήσεις. Έχω δει το csr2 από τον 625 και από τον 821 είναι η μέρα με την νύχτα στα γραφικά. Παίξε με κακό 4g στο 1+ σου sharuman και πες μας! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από georgerapp
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Επιπλεον οι θηκες ειναι μονωτικο υλικο που δεν αφηνει να ψυχθει το μεταλλο του τηλεφωνου.
georgerapp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ακριβώς!!!!!! Αλλά χωρίς αυτές δε τα πιάνεις. Με είχε πιάσει μια μανία μια δόση με το csr2,δεν είναι και πολύ βαρύ με συνεχή δράση αλλά τα έχει τα γραφικά του (μαμανε). Το έπαιζα στο z5c με τον σόμπα επεξεργαστή 810 snap. Τι έκανα;το έβγαζα από θήκη και όταν τελείωνα τον αγώνα το ακουμπαγα μπροστά μου σε ένα τραπέζι με γυαλί επάνω για να περνει την καψα. Χαχαχαχαχαχα βαρέθηκα και το σταμάτησα,σιγά μη του κανω και μασάζ!!!!! Αλλά να το χαλάσω δεν παίζει,τα προστατεύω τα πράγματα μου. Με ρεγουλα με την συσκευή σου δεν είναι ούτε desktop ούτε κονσόλα με ανεμιστήρα και ψήκτρες!!!!
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Η θηκη μου ειναι τρυπητη στην πλατη ακριβως για αυτο τον λογο. Καποια στιγμη το παλιο το αφηνα κι εγω γυμνο πανω σε μαρμαρινο τραπεζακι γιατι θα επαιρνε φωτια! 1
what_if Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 που να δεις ζεστουλα ο snap 808 ,μιλαμε κινητο φωτια κυριολεκτικα 1
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 44 λεπτά πριν, georgerapp είπε Σε ΟΛΑ γίνεται και να μην το κάνεις. Θα μου πεις την δουλειά του κάνει! Ναι θα σου πω αλλά όταν η οθόνη αρχίσει κάτι ωραίους χρωματισμούς και άλλα κόλπα θα λες κοίτα τι έπαθα. Το 4g και μάλιστα όταν δεν πιάνει καλά (ζήτω η Ελλάς) τα σκοτώνει τα κινητά,όταν παίζουμε και βαρύ game;;;;;;; Λάβρα!!!!! Δες το σαν το αμάξι σου,όχι στα κόκκινα για πολύ ώρα, προστάτεψε το και ας μη περάσεις την πίστα στο game! Το xiaomi έχει το 625,έναν ρεκλα επεξεργαστή με μια κάρτα γραφικών κατώτερη του s7. Το s7 θα παίζει το game σε ανώτερα γραφικά με πιο πολλές απαιτήσεις. Έχω δει το csr2 από τον 625 και από τον 821 είναι η μέρα με την νύχτα στα γραφικά. Παίξε με κακό 4g στο 1+ σου sharuman και πες μας! Ευτυχώς παίζω παιχνίδια χωρίς internet. Εδώ έργω βλέπω και παίρνει φωτιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα