Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, faraway12 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοηθεια σε κάτι, σορρυ αν είναι χαζό. καμιά φορά πάνω στο γραφείο βάζω χαρτί υγείας για γρήγορη πρόσβαση. τελοσπαντων εδώ και μηνες εχω πολύ μικρά (αόρατα σχεδόν) καφέ ανοιχτο έντομα (πόδια δεν φαίνονται ούτε εχουν φτερά). Νόμιζα ότι ήταν από την οθόνη του PC γιατι όλο τα έβρισκα να βγαίνουν στο γραφείο. Τελικά πρέπει να είναι από το χαρτι υγείας. Δεν έχω δεν να τρώνε χαρτί η κάτι όμως. Τελικά μόλις βρήκα στο μπάνιο ένα τέτοιο πάνω σε χαρτί υγείας. Ζώα δεν υπάρχουν στο σπίτι κτλ. Ήθελα να ρωτήσω ξέρετε τι μπορεί να είναι αυτά? υποθέτω πρέπει να πάνε σε χαρτί αλλά τα έβρισκα στο γραφείο και στον τοίχο βρήκα μια φορά. γενικά κρύβονται κάτω από οθονες, χαρτι κτλ. σταματησα τώρα να βάζω χαρτί στο γραφείο και βρήκα στο μπάνιο πάνω στο χαρτί. Ξέρουμε πως λέγονται ή κάποιος με εμπειριες τέτοιες πως αντιμετωπίζονται? Σόρρυ αλλά δεν ξέρω τι είναι lol. φωτό δεν έχω δυστυχώς αλλά είναι μικρά σχεδόν αόρατα καφέ.

βρήκα φωτό στο ιντερνετ: σαν αυτό αλλά στο πιο καφέ ανοιχτό, πόδια δεν φαίνονται καθόλου.

670px-User-Completed-Image-Get-Rid-of-Booklice-2017.10.30-19.03.40.0.jpg

Δε νομίζω να είναι από την οθόνη.

Συνήθως από πρόβλημα στη κάρτα ήχου βγαίνουν αυτά. Για δες αν δουλεύουν όλα σωστά

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2018 στις 8:48 ΠΜ, panossar95 είπε

Δε νομίζω να είναι από την οθόνη.

Συνήθως από πρόβλημα στη κάρτα ήχου βγαίνουν αυτά. Για δες αν δουλεύουν όλα σωστά

Εισαι ασχετος; Ολοι ξερουμε οτι αυτα βγαινουν απο την ψυκτρα.

Υ.Γ Δεν ξερω τι ειναι και αν δεν τρολλαρεις ψεκασε τα παντα😂😂.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε

...δεν νομιζω οτι τρολλαρει...θαρρω οτι τα εντομα βρισκουν καταφυγιο εκει γυρω και νομιζει οτι βγαινουν απο την οθονη..😄

Eγώ θεωρώ ότι λέει πως τα έντομα βγαίνουν από την οθόνη λόγω φωλιάς, όχι οτι φυτρώνουν από κει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Eγώ θεωρώ ότι λέει πως τα έντομα βγαίνουν από την οθόνη λόγω φωλιάς, όχι οτι φυτρώνουν από κει.

Αν εχουν κανει φωλια στην Οθονη τοτε ειναι καμια μεγαλη του 1998😂😂.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, faraway12 είπε

καμιά φορά πάνω στο γραφείο βάζω χαρτί υγείας για γρήγορη πρόσβαση.

Μηπως βγαινουν απο το λιπαντικο που εχεις διπλα στο χαρτι υγειας; ;)

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Αν εχουν κανει φωλια στην Οθονη τοτε ειναι καμια μεγαλη του 1998😂😂.

Μπα δε νομίζω, π.χ η δική μας crt είναι από τότε που γεννήθηκα, ακόμα την δουλεύουμε και δεν βγαίνει κανένα έντομο. Τα έντομα στα pc φωλιάζουν μέσα στον σκληρό, μην ρωτήσεις πως βρίσκουν δίοδο και περνάνε αφού ο σκληρός είναι σφραγισμένος, περνάνε αυτά, και μάλιστα έχουν τον τρόπο να ζούνε μέσα εκεί χωρίς να προκαλείται το παραμικρό πρόβλημα λειτουργίας, μόνο όταν βγούνε από το pc καταλαβαίνεις οτι κάτι παίζει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως μια φορα τα είχα πιάσει να αράζουν στο τροφοδοτικό..Μαλλον τους άρεσε ο αέρας που κάνει .

Επεξ/σία από alexakos89
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 12:54 ΠΜ, faraway12 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοηθεια σε κάτι, σορρυ αν είναι χαζό. καμιά φορά πάνω στο γραφείο βάζω χαρτί υγείας για γρήγορη πρόσβαση. τελοσπαντων εδώ και μηνες εχω πολύ μικρά (αόρατα σχεδόν) καφέ ανοιχτο έντομα (πόδια δεν φαίνονται ούτε εχουν φτερά). Νόμιζα ότι ήταν από την οθόνη του PC γιατι όλο τα έβρισκα να βγαίνουν στο γραφείο. Τελικά πρέπει να είναι από το χαρτι υγείας. Δεν έχω δεν να τρώνε χαρτί η κάτι όμως. Τελικά μόλις βρήκα στο μπάνιο ένα τέτοιο πάνω σε χαρτί υγείας. Ζώα δεν υπάρχουν στο σπίτι κτλ. Ήθελα να ρωτήσω ξέρετε τι μπορεί να είναι αυτά? υποθέτω πρέπει να πάνε σε χαρτί αλλά τα έβρισκα στο γραφείο και στον τοίχο βρήκα μια φορά. γενικά κρύβονται κάτω από οθονες, χαρτι κτλ. σταματησα τώρα να βάζω χαρτί στο γραφείο και βρήκα στο μπάνιο πάνω στο χαρτί. Ξέρουμε πως λέγονται ή κάποιος με εμπειριες τέτοιες πως αντιμετωπίζονται? Σόρρυ αλλά δεν ξέρω τι είναι lol. φωτό δεν έχω δυστυχώς αλλά είναι μικρά σχεδόν αόρατα καφέ.

βρήκα φωτό στο ιντερνετ: σαν αυτό αλλά στο πιο καφέ ανοιχτό, πόδια δεν φαίνονται καθόλου.

Αν περπατανε γρηγορα και οσο παει πολλαπλασιαζονται μηπως ειναι αυτα τα μεταλαγμανα κατσαριδακια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς όλο το καλοκαίρι, μόνο 1-2 κατσαρίδες κατά τον Ιούνιο και μια προχτές στο δώμα. Γενικά για εμάς απ΄τα καλύτερα καλοκαίρια όσον αφορά κατσαρίδες, αρκετά παλιό σπίτι με υγρασία οτι πρέπει για κατσαρίδες.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 12:54 ΠΜ, faraway12 είπε

Μάλλον από τη μητρική του pc είναι.

Ενδεχομένως το έκανε χωρίς προφυλάξεις και αυτή άρχισε να γεννάει μαμούνια.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...