Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα την τελευταια ενημερωση (1gb +/-) που εκανα την 1η Αυγουστου το κινητο αρχισε να ειναι laggy και σε καποιες random στιγμες κανει επανεκιννηση ειτε μετα απο freeze είτε οχι. Ενιοτε για να παρει μπρος χρειαζεται και reboot/hard reset (power button +volume εννοω).

Εχω δοκιμασει format, wipe partition και τιποτα δε δουλεψε δυστυχως..λετε να φταιει καποια εφαρμογη? Δεν εχω καποια υποπτη καινουργια, εχω αυτες που ειχα ανεκαθεν.
Υπαρχει περιπτωση να κανω rollback στο προηγουμενο version? Και αν ναι, πως θα το βρω ? Χωρις root

Δημοσ.

Αφου εκανες φορματ πως να φταίει κατι δικο σου;

Εγώ ήξερα απο samsung οτι μεσο odin μπορείς να περάσεις οποίο firmware θες, είτε απο αλλη περιοχη (γερμανικο,ελληνικο,ελληνικο vodafone και πάει λέγοντας).

Ακομα και απο το samsung keys μπορείς να κάνεις repair την συσκευή σου.

Απο οτι καταλαβαινω κατι στο update δε κατέβηκε σωστά.

Απο wifi τα περνουμε οποτε ίσως κάτι στραβωσε.

Πηγαινε στο sammobile.com 

Στα firmware βαλε την συσκευή σου και κατεβασε ξανα την πιο πρόσφατη εκδοση ελληνική,μετα την φλασαρεις μεσο του odin στο pc.

Δες βιντεος απο youtube με τα βήματα,ειναι πολυ ευκολο,αν και έχει οδηγίες και το ιδιο το site.

Επίσης μπορείς να δεις και πως γίνεται firmware repair και μεσο του samsung keys.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

Αφου εκανες φορματ πως να φταίει κατι δικο σου;

Εγώ ήξερα απο samsung οτι μεσο odin μπορείς να περάσεις οποίο firmware θες, είτε απο αλλη περιοχη (γερμανικο,ελληνικο,ελληνικο vodafone και πάει λέγοντας).

Ακομα και απο το samsung keys μπορείς να κάνεις repair την συσκευή σου.

Απο οτι καταλαβαινω κατι στο update δε κατέβηκε σωστά.

Απο wifi τα περνουμε οποτε ίσως κάτι στραβωσε.

Πηγαινε στο sammobile.com 

Στα firmware βαλε την συσκευή σου και κατεβασε ξανα την πιο πρόσφατη εκδοση ελληνική,μετα την φλασαρεις μεσο του odin στο pc.

Δες βιντεος απο youtube με τα βήματα,ειναι πολυ ευκολο,αν και έχει οδηγίες και το ιδιο το site.

Επίσης μπορείς να δεις και πως γίνεται firmware repair και μεσο του samsung keys.

Αυτο δεν εχει σχεση με root ετσι?

Επισης, θα μου κανει ξανα φορματ το κινητο?

EDIT: Πηγα να μπω στο μενου για να κανω flash με odin και απλα κρασαρε κ το κινητο δεν ανταποκρινεται πλεον σε τιποτα, μαυρη οθονη.

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ.

Εν τελει μετα απο πολλες προσπαθειες, ανοιξε το κινητο, το εκανα και παλι factory reset αυτη τη φορα απο τα κουμπια και θα ξανακατεβασω τις ενημερωσεις απο την αρχη και ιδωμεν..Προς το παρον στο sammobile λεει πως το free download εχει προβλημα οποτε θα το ξανακοιταξω αυριο.

Δημοσ.

Με το Odin η και το keys κάνει reset τα πάντα ναι.

Αν δε μπορείς να κατεβάσεις το firmware δοκίμασε μέσο Samsung keys.ακολουθα tutorial στο YouTube.

Θα λυθεί το θέμα που θα πάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Mikeasdf said:

Εν τελει μετα απο πολλες προσπαθειες, ανοιξε το κινητο, το εκανα και παλι factory reset αυτη τη φορα απο τα κουμπια και θα ξανακατεβασω τις ενημερωσεις απο την αρχη και ιδωμεν..Προς το παρον στο sammobile λεει πως το free download εχει προβλημα οποτε θα το ξανακοιταξω αυριο.

Φιλαράκι, άσε το sammoobile και κατέβασε το https://samfirm.en.lo4d.com/.

Κατεβάζεις και με κανονικές ταχύτητες και δεν χρειάζεται να πληρώνεις.

Μπαίνεις στο πρόγραμμα, γράφεις τον κωδικό του κινητού σου και το region που θες και στο κατεβάζει μπαμ μπαμ. 

EDIT: Κατεβάζω εγώ για το S9 μου κανονικά και δεν έχω θέμα.

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Με το Odin η και το keys κάνει reset τα πάντα ναι.

Αν δε μπορείς να κατεβάσεις το firmware δοκίμασε μέσο Samsung keys.ακολουθα tutorial στο YouTube.

Θα λυθεί το θέμα που θα πάει.

Samsung kies εννοεις μηπως? Επισης, αν βαλω προηγουμενη εκδοση android, μετα θα μπορεσω να κανω catch up οταν θελησω στο μελλον?

10 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Φιλαράκι, άσε το sammoobile και κατέβασε το https://samfirm.en.lo4d.com/.

Κατεβάζεις και με κανονικές ταχύτητες και δεν χρειάζεται να πληρώνεις.

Μπαίνεις στο πρόγραμμα, γράφεις τον κωδικό του κινητού σου και το region που θες και στο κατεβάζει μπαμ μπαμ. 

Υπαρχει καποιο tutorial γι'αυτο? Στο region ας πουμε δε ξερω τι πρεπει να βαλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Mikeasdf said:

Samsung kies εννοεις μηπως? Επισης, αν βαλω προηγουμενη εκδοση android, μετα θα μπορεσω να κανω catch up οταν θελησω στο μελλον?

Υπαρχει καποιο tutorial γι'αυτο? Στο region ας πουμε δε ξερω τι πρεπει να βαλω.

Κάτσε να ανοίξω το δικό μου και να σου δείξω ακριβώς τι θα κάνεις. 

Έχεις το απλό S7 είπες, έτσι; 

Α, άκυρο, το edge έχεις. Μισό. 

Αν θες Ελληνικό, βάζεις EUR. 

Αν θες κάποιο άλλο region, βάζεις BTU (το Γερμανικό πχ)

Δες τα όλα από δω https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/

Screenshot_4.jpg

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, Mikeasdf said:

Ευχαριστω πολυ, εβαλα να κατεβαινει το τελευταιο, μπορω ομως να βρω του nougat π.χ?

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις downgrade, δεν έχω ασχοληθεί και δεν προτείνω πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα, οπότε το νου σου λίγο 😛  

Δημοσ.

Κάνε όπως σου είπε να κάτσει σωστά το firmware γιατί μπορεί με το update από το WiFi να έκανε καμία διακοπή και να κατέβηκε κατακερματισμένο και πες μας.

Δημοσ.

Θα δω ενα tutorial και θα το κανω συντομα, παντως το κινητο σαν να ειναι κομπλε αυτη τη στιγμη 🤔

Δημοσ.

Περνά μέσο Odin και πες μας.

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος μέσο keys που σου είπα.

Έτσι θα σου περάσει το τελευταίο διαθέσιμο firmware που αντιστοιχεί στο imei σου.

Περνει χρόνο αυτός ο τρόπος αφού όπως καταλαβαίνεις κατεβάζει πρώτα το firmware και μετά στο περνάει το πρόγραμμα.

Μέσο Odin αφού έχεις το firmware εσύ είναι σαφέστατα πιο γρήγορα.

Με το οποίο Odin περνάς  εσύ οποίο firmware θες και έχεις κατεβάσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...