Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 10 pro VS Samsung galaxy s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ S7 EDGE ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MATE 10 PRO.ΕΓΩ ΤΟ S7 EDGE ΕΧΩ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ MATE 10 PRO?ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 460€ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??

Επεξ/σία από darkk
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το Mate 10 Pro εχει καλυτερη καμερα απο το S7 edge. Παρολα αυτα σε αυτη την κατηγορια τιμης εχεις και αλλες καλες επιλογες οπως πχ Mi Mix 2s, Mi 8, S9 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, darkk είπε

ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ S7 EDGE ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MATE 10 PRO.ΕΓΩ ΤΟ S7 EDGE ΕΧΩ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ MATE 10 PRO?ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 460€ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??

Καταρχήν μην γράφεις με κεφαλαία ,είναι σαν να γκαρίζεις.

Νομίζω ότι το edge με βάση στοιχείων έχει και καλύτερη κάμερα αλλά και καλύτερη ανάλυση οθόνης.

Huawei mate 10 pro

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.8
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.1
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.1
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.2

Samsung galaxy s7 edge

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.4
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.9
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.7

Βέβαια ο DxOMark στο mate δίνει αλλά στατιστικά

97
DxOMarkMOBILE
Huawei Mate 10 Pro
100
DxOMarkMOBILE
PHOTO
91
DxOMarkMOBILE
VIDEO

Και στο edge

91
DxOMarkMOBILE
PHOTO
86
DxOMarkMOBILE
VIDEO

89
DxOMarkMOBILE
Samsung Galaxy S7 Edge

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Το S7 edge φοραει δυο διαφορετικες καμερες. Καποια φορανε Sony και καποια Samsung. Εχουν καποιες διαφορες στην αποδοση με υπερ και κατα ο καθενας. Το S7 edge εχει μια πολυ καλη καμερα και εαν θελει καποιος να το παει στα ορια τοτε μπορει να τραβαει και raw. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερες καμερες σημερα σε κινητα αλλα ειναι η καμερα που σε κραταει πισω απο την ληψη μιας καλης φωτο;

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε SeNNinha μου αρεσει η καμερα του s7 απλα θελω να παω σε ενα smartphone με εξισου καλη οπως του s7 αλλα  διπλη καμερα..Το mate 10 pro δεν το εχω πιασει στα χερια μου καν γι αυτο ρωταω εαν καποιος γνωριζει δηλαδη εχουν περασει απο τα χερια του κ οι δυο συσκευες κ τις εχει συγκρινει να με κατατοπησει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darkk είπε

Φιλε SeNNinha μου αρεσει η καμερα του s7 απλα θελω να παω σε ενα smartphone με εξισου καλη οπως του s7 αλλα  διπλη καμερα..Το mate 10 pro δεν το εχω πιασει στα χερια μου καν γι αυτο ρωταω εαν καποιος γνωριζει δηλαδη εχουν περασει απο τα χερια του κ οι δυο συσκευες κ τις εχει συγκρινει να με κατατοπησει..

Το mate 10 έχει 555 στο skrouts πάντως. Θα πας σε mate 10 pro γιατί απλά είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με το s7 edge. Και σε κάμερα και σε οθόνη και σε μπαταρία και σε ταχύτητα. Απλά το λειτουργικό τις huawei να ξέρεις είναι λίγο περίεργο. Εμενα  δεν μου αρέσει αλλα αυτά είναι γούστα.  Οσο ανοφρα το xiaomi για ποιον λόγο να πας σε ips οθόνη? η κάμερα του να ξέρεις είναι πολύ κατώτερη του mate 10 και αυτό είναι δεδομένο ειδικά στις νυχτερινές. Η μπαταρία του επίσης πολύ χαμηλή σε σχέση με το mate 10. θα δωσεις 500 euro και θα πας σε  ips οθόνη, 3400 μπαταρία, και κάμερα κλασικα xiaomi. sorry κιόλας αλλα τι xiaomi του προτείνεται ενώ το παιδί θέλει κάμερα. Και καλή κάμερα να είχε το xiaomi. Για να δεις τις φωτογραφίες θες oled όχι ips οθόνη.  Τα xiaomi καταρχάς φημίζονται πως έχουν τα πάντα εκτος κάμερας. Οτι νάνε λέτε. Και σε οποιο συγκριτικό να δεις σε κανένα δεν είναι μπροστά το xiaomi σε σχέση με το mate 10 ούτε σε κάμερα ούτε σε οθόνη ούτε σε sot. Δες το παρακάτω link και πολύ εύκολα καταλαβαίνεις και μονος σου τι κάμερα και τι μπαταρία και τι οθόνη έχει το mate σε σχεση με s7 edge και xiaomi.  https://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-Mix-2s,Huawei-Mate-10-Pro,Samsung-Galaxy-S7-edge/phones/10835,10662,9818

3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

και εγώ ψηφίζω Xiaomi Mi Mix 2s ειδικά αν σε ενδιαφέρει η κάμερα 

Οταν προτείνουμε κινητά προτείνουμε αντικειμενικά όχι ότι πήραμε εμείς το βαφτίζουμε καλο.  Το xiaomi δεν αγγίζει το mate σε κάμερα. Ποσο μάλλον και σε οθόνη...

Επεξ/σία από asdfaster
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Το mate 10 έχει 555 στο skrouts πάντως. Θα πας σε mate 10 pro γιατί απλά είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με το s7 edge. Και σε κάμερα και σε οθόνη και σε μπαταρία και σε ταχύτητα. Απλά το λειτουργικό τις huawei να ξέρεις είναι λίγο περίεργο. Εμενα  δεν μου αρέσει αλλα αυτά είναι γούστα.  Οσο ανοφρα το xiaomi για ποιον λόγο να πας σε ips οθόνη? η κάμερα του να ξέρεις είναι πολύ κατώτερη του mate 10 και αυτό είναι δεδομένο ειδικά στις νυχτερινές. Η μπαταρία του επίσης πολύ χαμηλή σε σχέση με το mate 10. θα δωσεις 500 euro και θα πας σε  ips οθόνη, 3400 μπαταρία, και κάμερα κλασικα xiaomi. sorry κιόλας αλλα τι xiaomi του προτείνεται ενώ το παιδί θέλει κάμερα. Και καλή κάμερα να είχε το xiaomi. Για να δεις τις φωτογραφίες θες oled όχι ips οθόνη.  Τα xiaomi καταρχάς φημίζονται πως έχουν τα πάντα εκτος κάμερας. Οτι νάνε λέτε. Και σε οποιο συγκριτικό να δεις σε κανένα δεν είναι μπροστά το xiaomi σε σχέση με το mate 10 ούτε σε κάμερα ούτε σε οθόνη ούτε σε sot.

Εχεις μεινει λιγο πισω σχετικα με την Xiaomi και τις καμερες. Οποτε καλο ειναι να τσεκαρουμε τι λεμε πρωτα.

Συμφωνα με το DΧOmark (μπορει να μην εχει νοημα να παιρνεις απολυτως τις μετρητοις οσα λεει αλλα ειναι ομως ενα σχετικο σημειο αναφορας) εχουμε βαθμολογιες αποδοσης καμερων:

S7 edge: 89

Mate 10 Pro: 97

Mi Mix 2s: 97

Mi 8: 99

7821AF81-D9F7-4B35-BB77-9631E38952CB.png

F85F50DD-C90E-4C5A-A1BD-C6B0CBBE9844.png

• Like 1
Δημοσ.

Re paidia emena proswpika den mou lene kati ta noumera..sthn praksh to thema einai ti lene oi syskeves..px to p10 plus se kamera den aksizei to 88 an thimamai kala se vathmologia.h kamera tou emena prosopika den me aggizei kan.gi auto rwtaw gia thn kamera tou mate 10 pro.mh faw kamia mhxanh pali...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, darkk είπε

Re paidia emena proswpika den mou lene kati ta noumera..sthn praksh to thema einai ti lene oi syskeves..px to p10 plus se kamera den aksizei to 88 an thimamai kala se vathmologia.h kamera tou emena prosopika den me aggizei kan.gi auto rwtaw gia thn kamera tou mate 10 pro.mh faw kamia mhxanh pali...

Στα 450€ που λες δεν θα βρεις τρομαχτικες διαφορες στις καμερες. Γενικως θα βρεις απο εδω και περα μικρες διαφορες στις ηδη καλες καμερες. Εαν δεν αυξηθει το μεγεθος του αισθητηρα (αρα και το παχος του συστηματος καμερα-φακος) δεν προκειται να βελτιωθει δραματικα κατι. Ειναι θεμα απλης φυσικης και οσα κολπα software και να παιξουν τα ορια θα τα βαζει το μεγεθος των pixels.

Διπλες καμερες που λες εχουν πολλα αλλα με διαφορετικη φιλοσοφια. Αλλο σετ εχει διπλη με την δευτερη να προσφερει zoom, αλλο με την δευτερη να προσφερει wide, αλλο με την δευτερη να βοηθαει απλα στο bokeh, αλλο με την δευτερη να βοηθαει στην μεθωση του θορυβου κλπ κλπ.

Το ερωτηματικο ειναι εσυ τι θελεις απο την καμερα καλυτερο σε σχεση με το S7? Επαιξες με το S7 με manual ρυθμισεις και raw μετα απο επεξεργασια και σου λειπει κατι και τι ακριβως; Ή απλα σε ενδιαφερει να πατας απλα το κουμπι και οτι βγαλει το αυτοματο; Γιατι πας σε διαφορετικες συσκευες σε καθε περιπτωση. Στην δευτερη πας απλα σε ενα S9 αλλα με το αντιστοιχο κοστος!

Να υποθεσω οτι θελεις ποιοτητα DSLR με αυτοματισμους smartphone με αποτελεσμα επαγγελματια αλλα σε τιμή χώμα! Να πω το κοινοτοπο... απλα δεν γινεται! Η φωτογραφια ειναι πρωτιστως τεχνη και μετα εξοπλισμος. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εχεις μεινει λιγο πισω σχετικα με την Xiaomi και τις καμερες. Οποτε καλο ειναι να τσεκαρουμε τι λεμε πρωτα.

Συμφωνα με το DΧOmark (μπορει να μην εχει νοημα να παιρνεις απολυτως τις μετρητοις οσα λεει αλλα ειναι ομως ενα σχετικο σημειο αναφορας) εχουμε βαθμολογιες αποδοσης καμερων:

1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Δεν έιμαι πίσω. Εσύ δεν ξέρεις από κινητά. Τι DΧ mark.... αγορασετα και τρεξτα μονος σου. Αφού δεν εχεις κανένα από τα δυο δες youtube τουλάχιστον από άτομα που τα εξώνουν και συγκρίνουν. Εγιναν και τα xiaomi camera phones επειδή το λέει ποιος? το dxmark... και το Xiaomi Μη 8 να παρεις. Tο note8 s9 και το mate 10 και το P20 θα είναι έτι φωτός καλύτερα. Πρώτη φορα βλέπω άτομο να προτείνει camera phone xiaomi. Πες μας και ότι η ips είναι καλύτερη από oled σε χρώματα να το κλεισουμε το μαγαζι.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν θελω ποιοτητα dslr απλα κατι λιγο ποιο καλο απο αυτο που εχω τωρα (s7 edge) κ οχι κατι χειροτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, darkk είπε

Οχι φιλε μου δεν θελω ποιοτητα dslr απλα κατι λιγο ποιο καλο απο αυτο που εχω τωρα (s7 edge) κ οχι κατι χειροτερο.

Πήγαινε σύγκρινε s7 edge με xiaomi  Mi Mix 2s 99.99.99 έχει καλύτερη κάμερα το edge ειδικά νύχτα.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Δεν έιμαι πίσω. Εσύ δεν ξέρεις από κινητά. Τι DΧ mark.... αγορασετα και τρεξτα μονος σου. Αφού δεν εχεις κανένα από τα δυο δες youtube τουλάχιστον από άτομα που τα εξώνουν και συγκρίνουν. Εγιναν και τα xiaomi camera phones επειδή το λέει ποιος? το dxmark... και το Xiaomi Μη 8 να παρεις. Tο note8 και το mate 10 και P20 θα είναι έτι φωτός καλύτερα.

Αφου το λες εσυ ο ειδικος τοτε ετσι θα ειναι!!!! Εμεις δεν ξερουμε, οι αλλοι δεν ξερουν, κινητα και καμερες δεν εχουμε πιασει ποτε στην ζωη μας κυριως δεν εχουμε καμια σχεση με φωτογραφια!!! Απο την αλλη λογικα εσυ εισαι κατι σαν γκουρου οποτε αφου μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου αμεσα δεν ανεβαζεις καμια φωτο δικη σου απο τα κινητα που αναφερεσαι; Σ ευχαριστω εκ των προτερων.

10 λεπτά πριν, darkk είπε

Define λιγο πιο καλο. Σε αυτοματο, σε Auto, σε jpg, σε raw, βραδυνες, ημερησιες, θεματα σε κινηση, τοπια, πορτρετα;;;

Ριξε μια ματια εδω να μας πεις την γνωμη σου

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αφου το λες εσυ ο ειδικος τοτε ετσι θα ειναι!!!! Εμεις δεν ξερουμε, οι αλλοι δεν ξερουν, κινητα και καμερες δεν εχουμε πιασει ποτε στην ζωη μας κυριως δεν εχουμε καμια σχεση με φωτογραφια!!! Απο την αλλη λογικα εσυ εισαι κατι σαν γκουρου οποτε αφου μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου αμεσα δεν ανεβαζεις καμια φωτο δικη σου απο τα κινητα που αναφερεσαι; Σ ευχαριστω εκ των προτερων.

Define λιγο πιο καλο. Σε αυτοματο, σε Auto, σε jpg, σε raw, βραδυνες, ημερησιες, θεματα σε κινηση, τοπια, πορτρετα;;;

Τα 4 από αυτά έχουν περάσει από τα χερια μου γιατί είμαι phone collector. Και τα ξέρω και μονος μου. Δεν χρειάζεται να ανεβάσω κάτι. Ελα στο myphone και θα με βρείς στα συγκεκριμένα threads.  Δεν είμαι γκουρού απλά σκάω λεφτά και τα αγοράζω και ξέρω πιο έχει προτερήματα και πιο αδυναμίες. Και αν ο φίλος θέλει πιο οικονομικό να δει και το one plus 6 που είναι κτήνος. Και που το πούλησα γιατί περιμένω το note9. Επίσης θα με δεις στο myphone και εκεί. Οσο αναφορά το mi mix 2s δεν το προτείνω ούτε για κάμερα ούτε για οθόνη ούτε για μπαταρία. θα χάσει τα λεφτά του. Προτείνω κάτι λίγο πιο ακριβό που θα έχει oled.camera.battery.

Επεξ/σία από asdfaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...