Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 10 pro VS Samsung galaxy s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Είναι καλο το επίπεδο τις κάμερας επειδή το λέει το DXOMARK χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσω από εσάς τους δυο εδώ μέσα. Πιάστε τα κινητά πρώτα στα χερια σας και μετά βγάλτε και συμπέρασμα. Το να μου κάνετε c/p τι λέει ο καθένας στο google δεν οφελει.  Δεν φτάνει που είστε παντελώς άσχετη και οι δυο και δεν έχετε ούτε έστω 1 από τα 2 κινητά στην κατοχη για να ξέρετε πως είναι. Αρχίζετε να τσαπουνατε ότι το λεει το score του DXOMARK.  Γνώμες από τύπους που δεν έχουν τα κινητά δεν περνώ. Ούτε από το DXOMARK ούτε από τον κάθε άσχετο θα κάτσω να ακούσω πρότασης. Σκάστε λεφτά αγοραστετα και μετά έχετε άποψη για όλα. Τα c/p κάντε τα στο DXOMARK.  Πάτε παίρνετε στον λαιμό σας τον κάθε ένα που θέλει να πάρει κινητό, χωρίς τύψεις προτείνεται ότι γουστάρετε επειδή κάπου κάποτε είδατε πως είναι καλο.  Οταν παρεις ενα απο τα 2 ξαναελα. Και το Mi 8 να συγκρίνουμε η κάμερα του πάλι για το επίπεδο του είναι λίγη. Δεν αντιλέγω πως είναι ένα φθηνό κινητό. Και παρέχει παρα πολλά που παρέχουν apple,samsung και ζητάνε χιλιάρικα. Αλλα Camera όμως δεν παρέχει.

δηλαδή η γνώμη σου μετράει περισσότερο από το DXOMARK και ένα σορό reviews στο ιντερνετ..... οκ.......
δηλαδή είναι σαν να έρχεται ο επαγγελματίας που φημίζεται ότι είναι καλός στην δουλειά του να σου πει τι πρόβλημα έχει το χαλασμένο PC σου και πεταγετε ο θείος από το χωρίο ( εσύ δηλαδή) και να λέει πως ο επαγγελματίας τεχνικός είναι τσαρλατάνος και πως  με κάνα δυο χτυπήματα θα φτιάξει το pc......
ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ χαχαχαχαχα

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Είναι καλο το επίπεδο τις κάμερας επειδή το λέει το DXOMARK χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσω από εσάς τους δυο εδώ μέσα. Πιάστε τα κινητά πρώτα στα χερια σας και μετά βγάλτε και συμπέρασμα. Το να μου κάνετε c/p τι λέει ο καθένας στο google δεν οφελει.  Δεν φτάνει που είστε παντελώς άσχετη και οι δυο και δεν έχετε ούτε έστω 1 από τα 2 κινητά στην κατοχη για να ξέρετε πως είναι. Αρχίζετε να τσαπουνατε ότι το λεει το score του DXOMARK.  Γνώμες από τύπους που δεν έχουν τα κινητά δεν περνώ. Ούτε από το DXOMARK ούτε από τον κάθε άσχετο θα κάτσω να ακούσω πρότασης. Σκάστε λεφτά αγοραστετα και μετά έχετε άποψη για όλα. Τα c/p κάντε τα στο DXOMARK.  Πάτε παίρνετε στον λαιμό σας τον κάθε ένα που θέλει να πάρει κινητό, χωρίς τύψεις προτείνεται ότι γουστάρετε επειδή κάπου κάποτε είδατε πως είναι καλο.  Οταν παρεις ενα απο τα 2 ξαναελα. Και το Mi 8 να συγκρίνουμε η κάμερα του πάλι για το επίπεδο του είναι λίγη. Δεν αντιλέγω πως είναι ένα φθηνό κινητό. Και παρέχει παρα πολλά που παρέχουν apple,samsung και ζητάνε χιλιάρικα. Αλλα Camera όμως δεν παρέχει.

Αφου το λες εσυ που δεν εχεις σχεση με φωτογραφια μεν αλλα μπορεις ομως να κρινεις απο φωτογραφιες που δεν εχεις καν βγαλει σε ιδιες συνθηκες φυσικα και θα το δεχτουμε ως την υπερτατη γνωση! Γιατι αλλωστε να το αμφισβητησουμε? Ετσι γινεται παντα απο τους γνωστες του αντικειμενου.

Το τι εχουμε πιασει και τι οχι στα χερια μας δεν το ξερεις. Οπως δεν ξερεις και το επιπεδο μας ως φωτογραφοι. Οπως δεν ξερεις πως κρυσταλωθηκε μια αποψη και την εκφερουμε.

Εχεις πλακα ομως. Keep going!

P.S.

Ειπαμε εξ αρχης. Το DXOmark δεν ειναι ευαγγελιο. Σε πολλα δεν θα συμφωνησουμε μαζι του και προμοταρει αρκετες φορες διαφορα και ο τροπος βαθμολογησης του μπορει να δεχτει συζητηση. Παρολα αυτα παραμενει ενα σημειο αναφορας και δεν ειναι εντελως ασχετα αυτα που διαβαζεις σε αυτο. Αρκει να διαβασει ολο τεστ καθε φορα και να καταλαβεις τι γινεται και οχι να δεις μονο ενα ξερο νουμερο στο τελος. Αυτο σημαινει πρβτον οτι ενδιαφερεσαι να μαθεις, δευτερον οτι μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις και τριτον οτι μπορεις να αξιολογησεις ο ιδιος αυτα που διαβαζεις. Δεν αναμενω φυσικα κατι τετοιο απο ενα απλο συλλεκτη συσκευων χωρις γνωσεις φωτογραφιας! 

Good job!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αφου το λες εσυ που δεν εχεις σχεση με φωτογραφια αλλα μπορεις ομως να κρινεις απο φωτογραφιες που δεν εχεις καν βγαλει σε ιδιες συνθηκες φυσικα και θα το δεχτουμε ως την υπερτατη γνωση! Γιατι αλλωστε να το ανφισβητησουμε?

Το τι εχουμε πιασει και τι οχι στα χερια μας δεν το ξερεις. Οπως δεν ξερεις και το επιπεδο μας ως φωτογραφοι. Οπως δεν ξερεις πως κρυσταλωθηκε μια αποψη και την εκφερουμε.

Εχεις πλακα ομως. Keep going!

Εχω βγάλει μέχρι και με mi 8 και μάντεψε ήταν σε επίπεδα iphone7 ακόμα. Δεν πιάνει iphones και notes και huawe. Tο one plus 6 μου έβγαζε καλύτερες.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Εχω βγάλει μέχρι και με mi 8 και μάντεψε ήταν σε επίπεδα iphone7 ακόμα. Δεν πιάνει iphones και notes και huawe. Tο one plus 6 μου έβγαζε καλύτερες.

Οκ, δειξε μας λοιπον τις φωτο που συγκρινες αυτα τα τηλεφωνα. Να περιμενω οτι εβγαλες το ιδιο θεμα στις ιδιες συνθηκες φωτισμου και οτι ειδες και συγκρινες τις φωτο σε μονιτορ σωστα καλιμπραρισμενο ή οτι συγκρινες ασχετα τραβηγμενες φωτο με ασχετο θεμα σε ασχετες συνθηκες βλεποντας τες την καθε μια στην οθονη των ιδιων των κινητων? Ας κανω ενα Wild Guess.... και να πω το δευτερο!!!! Wow!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οκ, δειξε μας λοιπον τις φωτο που συγκρινες αυτα τα τηλεφωνα. Να περιμενω οτι εβγαλες το ιδιο θεμα στις ιδιες συνθηκες φωτισμου και οτι ειδες και συγκρινες τις φωτο σε μονιτορ σωστα καλιμπραρισμενο ή οτι συγκρινες ασχετα τραβηγμενες φωτο με ασχετο θεμα σε ασχετες συνθηκες βλεποντας τες την καθε μια στην οθονη των ιδιων των κινητων? Ας κανω ενα Wild Guess.... και να πω το δευτερο!!!! Wow!! 

Σου τo ειπα και πριν να έρθεις στο myphone. Δες πιο πάνω τι μου απάντησες.  Σε monitor Asus rog swift pg348q δεν εχω αλλο.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Σου τι ειπα και πριν να έρθεις στο myphone. Δες πιο πάνω τι μου απάντησες.  Σε monitor Asus rog swift pg348q.

Οπως σου ειπα και εγω δεν με ενδιαφερει να σε ψαξω. Βαλε μας εδω τις φωτο που συγκρινεις να τις δει και ο αμεσα ενδιαφερομενος να κρινει.

Δεν μου λεει κατι ενα gamer monitor. Ειδικα ενα gamer monitor για να δω φωτογραφιες στα πραγματικα τους χρωματα. Calibration το ειχες κανει; 

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Οπως σου ειπα και εγω δεν με ενδιαφερει να σε ψαξω. Βαλε μας εδω τις φωτο που συγκρινεις να τις δει και ο αμεσα ενδιαφερομενος να κρινει.

Άσε φίλε μην ασχολείσαι άλλο μαζί του  αφού βλέπεις ότι το παλικάρι  δεν....... δεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Να μου στήλη οποιος θέλει τότε μήνυμα να του στέλνω link. Δεν μπορώ να ανεβάσω ολόκληρο συγκριτικό από ένα site σε άλλο site ούτε να σπαμαρω ξένο site δεν είναι σωστό.

9 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Άσε φίλε μην ασχολείσαι άλλο μαζί του  αφού βλέπεις ότι το παλικάρι  δεν....... δεν

Eίπες και κάτι σωστό τουλάχιστον, σύμφωνο

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Να μου στήλη οποιος θέλει τότε μήνυμα να του στέλνω link. Δεν μπορώ να ανεβάσω ολόκληρο συγκριτικό από ένα site σε άλλο site ούτε να σπαμαρω ξένο site δεν είναι σωστό.

Σπαμαρισμα ειναι αυτο που κανεις τωρα. Το να παραθεσεις 3-4  συγκριτικες φωτο ειναι βοηθεια προς τον ενδιαφερομενο. Αλλα πες οτι βαριεσαι. Ε, και εμεις βαριομαστε να σε ψαξουμε!

Φυσικα μπορεις να προσφερεις την βοηθεια σου σε αυτο το θεμα οπου οπως βλεπεις καποιοι προσπαθησαν και ξοδεψαν χρονο για ενα real life συγκριτικο σε ιδιες συνθηκες. Αλλα φυσικα μπορει παλι να βαριεσαι!

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Σπαμαρισμα ειναι αυτο που κανεις τωρα. Το να παραθεσεις 3-4  συγκριτικες φωτο ειναι βοηθεια προς τον ενδιαφερομενο. Αλλα πες οτι βαριεσαι. Ε, και εμεις βαριομαστε να σε ψαξουμε!

Φυσικα μπορεις να προσφερεις την βοηθεια σου σε αυτο το θεμα οπου οπως βλεπεις καποιοι προσπαθησαν και ξοδεψαν χρονο για ενα real life συγκριτικο σε ιδιες συνθηκες. Αλλα φυσικα μπορει παλι να βαριεσαι!

Το ξέρω το thread αυτό. Οταν πρωτοξεκίνησε είχα βάλει φωτός από LG V30,S9+,Νote8,Iphone 8 νομίζω. Δεν θυμάμαι σε πια σελίδα ήταν. Κάπου στις αρχικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Το ξέρω το thread αυτό. Οταν πρωτοξεκίνησε είχα βάλει φωτός απο LG V30,S9+,Νote8,Iphone 8 νομίζω. Δεν θυμάμαι σε πια σελίδα ήταν. Κάπου στις αρχικές.

Εγώ δεν βλέπω κάτι να έχεις βάλει.

Μόνο έναν σχολιασμό βλέπω και μια παρατήρηση που σου έκαναν .

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος....

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Δηλαδη φιλε μου μπορεις να μου δωσεις κ εσυ την γνωμη σου στο ερωτημα που εχω θεση παραπανω???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Εγώ δεν βλέπω κάτι να έχεις βάλει.

Μόνο έναν σχολιασμό βλέπω και μια παρατήρηση που σου έκαναν .

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος....

Ναι γιατί τις ανεβάζω σε site που αφού θα μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα μετά σβήνονται αυτόματα.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Confused 2
Δημοσ.

βρε asdfaster δε μας τα λες καλα και ομορφα,κανω λαθος;

ο sharuman στο εδειξε ομορφα οτι κατι δε καθετε σωστα στα λεγομενα σου!

περα απο την πλακα και τις διαφωνιες εαν κατεχεις ενα καλο συγκριτικο θα ειναι ωφέλιμο να το δουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, asdfaster είπε

Ναι γιατί τις ανεβάζω σε site που αφού θα μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα μετά σβήνονται αυτόματα.

Οποτε ενω ολοι οι αλλοι εκαναν τον κοπο να τις αναρτησουν σωστα εσυ σφυριζεις αδιαφορα λεγοντας μαλιστα οτι εχεις συνεισφερει κι ολας! Δεν πειραζει. Ανεβασε τες ξανα να δουμε. Οχι πολλες 5-6 φτανουν. Αλλα οοοοχιιιι... Θα δεχτουμε αυτα που λες επειδη τα λες εσυ...! Οι αλλοι πρεπει να ειναι κουτοι που καθονται και παιδευονται!

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...