Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 10 pro VS Samsung galaxy s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfaster είπε

Τα 4 από αυτά έχουν περάσει από τα χερια μου γιατί είμαι phone collector. Και τα ξέρω και μονος μου. Δεν χρειάζεται να ανεβάσω κάτι. Ελα στο myphone και θα με βρείς στα συγκεκριμένα threads.  Δεν είμαι γκουρού απλά σκάω λεφτά και τα αγοράζω και ξέρω πιο έχει προτερήματα και πιο αδυναμίες. Και αν ο φίλος θέλει πιο οικονομικό να δει και το one plus 6 που είναι κτήνος. Και που το πούλησα γιατί περιμένω το note9. Επίσης θα με δεις στο myphone και εκεί. Οσο αναφορά το mi mix 2s δεν το προτείνω ούτε για κάμερα ούτε για οθόνη ούτε για μπαταρία. θα χάσει τα λεφτά του.

Το οτι εισαι phone collector δεν σημαινει οτι ξερεις και απο φωτογραφια. Ξερω πολλους κατοχους επαγγελματικων Nikon που δεν ξερουν καν πως να τις κρατανε! Το οτι τα ειχες και τα χρησιμοποιησες δεν σημαινει οτι τραβηξες φωτογραφιες σοβαρες ή φωτογραφιες συγκρισιμες ή οτι εχεις την ικανοτητα να τις συγκρινεις και να τις αξιολογησεις. Παιζει και να τις ειδες μονο στην οθονη του κινητου σου ή σε οθονη με κουκουρουκου calibration. Γι αυτο και ρωταω τον φιλο τις απαιτησεις του απο μια φωτογραφια. Επειδη εδω δεν μιλαμε γενικα για προτερηματα και αδυναμιες κινητων αλλα μονο για τις καμερες τους εαν εχεις δειγματα φωτο μπορεις να τα παραθεσεις στον φιλο μας να παρει μια αποψη. Δεν προκειται να κατσω να σε ψαξω για να σε αξιολογησω μιας και δεν μου αρεσει καν το υφακι σου και μαλλον χαλας το θεμα ετσι οποτε δεν θα ασχοληθω αλλο σεβομενος τον φιλο που το ανοιξε. Χαιρετω.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Πήγαινε σύγκρινε s7 edge με xiaomi  Mi Mix 2s 99.99.99 έχει καλύτερη κάμερα το edge ειδικά νύχτα.

Symfwnw..

16 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Τα 4 από αυτά έχουν περάσει από τα χερια μου γιατί είμαι phone collector. Και τα ξέρω και μονος μου. Δεν χρειάζεται να ανεβάσω κάτι. Ελα στο myphone και θα με βρείς στα συγκεκριμένα threads.  Δεν είμαι γκουρού απλά σκάω λεφτά και τα αγοράζω και ξέρω πιο έχει προτερήματα και πιο αδυναμίες. Και αν ο φίλος θέλει πιο οικονομικό να δει και το one plus 6 που είναι κτήνος. Και που το πούλησα γιατί περιμένω το note9. Επίσης θα με δεις στο myphone και εκεί. Οσο αναφορά το mi mix 2s δεν το προτείνω ούτε για κάμερα ούτε για οθόνη ούτε για μπαταρία. θα χάσει τα λεφτά του. Προτείνω κάτι λίγο πιο ακριβό που θα έχει oled.camera.battery.

Gia to mate 10 pro ti gnwmh exeis dhladh??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το οτι εισαι phone collector δεν σημαινει οτι ξερεις και απο φωτογραφια. Ξερω πολλους κατοχους επαγγελματικων Nikon που δεν ξερουν καν πως να τις κρατανε! Το οτι τα ειχες και τα χρησιμοποιησες δεν σημαινει οτι τραβηξες φωτογραφιες σοβαρες ή φωτογραφιες συγκρισιμες ή οτι εχεις την ικανοτητα να τις συγκρινεις και να τις αξιολογησεις. Παιζει και να τις ειδες μονο στην οθονη του κινητου σου ή σε οθονη με κουκουρουκου calibration. Γι αυτο και ρωταω τον φιλο τις απαιτησεις του απο μια φωτογραφια. Επειδη εδω δεν μιλαμε γενικα για προτερηματα και αδυναμιες κινητων αλλα μονο για τις καμερες τους εαν εχεις δειγματα φωτο μπορεις να τα παραθεσεις στον φιλο μας να παρει μια αποψη. Δεν προκειται να κατσω να σε ψαξω για να σε αξιολογησω μιας και δεν μου αρεσει καν το υφακι σου και μαλλον χαλας το θεμα ετσι οποτε δεν θα ασχοληθω αλλο σεβομενος τον φιλο που το ανοιξε. Χαιρετω.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το DΧomark σε score. Δηλαδή εσύ τώρα τραβάς φωτογραφίες σοβαρές με xiaomi.... ούτε η ίδια xiaomi δεν τραβάει με τα κινητά τις. Παίρνει η samsung η huawei η lg η Iphone... το παλικάρι θα σκάσει 500 euro.  Και αν αύριο έρθει και σού πει. Φιλε η οθονη το άσπρο τι δείχνει κίτρινο και το μαύρο γκρι και το μπλε πράσινο. Τι θα του πεις? αα είναι ips  έτσι είναι αυτα μουντα και κατο απο τον ηλιο δεν βλεπεις... και μετά θα σου πει φιλε η μπαταρία βγάζει μονο 4 ώρες οθόνη. Τι θα του πεις? πάρε power bank? και όταν θα σου πει  η κάμερα το βραδυ δεν βγάζει λεπτομέρεια και έχει κόκκο. Tι θα του πεις πάρε dslr η ας μην έπαιρνες κινητό....  Μακάρι να χαλάω το θέμα. Γιατί αύριο το παιδί θα σκάσει 500 euro. Και θέλω να είναι ευχαριστημένο. Να βλέπει οθόνη κάτω από τον ήλιο. Να βλέπει χρώμα και τρομερό μαύρο. Να έχει μπαταρία για 3 μέρες. Και να βγάζει φωτός στο σκοτάδι εύκολα.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το DΧomark σε score. Δηλαδή εσύ τώρα τραβάς φωτογραφίες σοβαρές με xiaomi.... ούτε η ίδια xiaomi δεν τραβάει με τα κινητά τις. Παίρνει η samsung η huawei η lg η Iphone... το παλικάρι θα σκάσει 500 euro.  Και αν αύριο έρθει και σού πει. Φιλε η οθονη το άσπρο τι δείχνει κίτρινο και το μαύρο γκρι και το μπλε πράσινο. Τι θα του πεις? αα είναι ips  έτσι είναι αυτα μουντα και κατο απο τον ηλιο δεν βλεπεις... και μετά θα σου πει φιλε η μπαταρία βγάζει μονο 4 ώρες οθόνη. Τι θα του πεις? πάρε power bank? και όταν θα σου πει  η κάμερα το βραδυ δεν βγάζει λεπτομέρεια και έχει κόκκο. Tι θα του πεις πάρε dslr η ας μην έπαιρνες κινητό....  Μακάρι να χαλάω το θέμα. Γιατί αύριο το παιδί θα σκάσει 500 euro. Και θέλω να είναι ευχαριστημένο. Να βλέπει οθόνη κάτω από τον ήλιο. Να βλέπει χρώμα και τρομερό μαύρο. Να έχει μπαταρία για 3 μέρες. Και να βγάζει φωτός στο σκοτάδι εύκολα.

Μην απαντας σε εμενα. Οπως σου ειπα δεν θα ασχοληθω μαζι σου. Απαντα στον ενδιαφερομενο. Με στοιχεια και φωτο εαν εχεις θα ηταν πιο ενδιαφερον. Γιατι για φωτογραφο δεν σε κοβω.

PS: Για το DXO και την αξιοπιστια του εχω αναφερθει εξ αρχης

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Μην απαντας σε εμενα. Οπως σου ειπα δεν θα ασχοληθω μαζι σου. Απαντα στον ενδιαφερομενο. Με στοιχεια και φωτο εαν εχεις θα ηταν πιο ενδιαφερον. Γιατι για φωτογραφο δεν σε κοβω. 

Μα δεν είμαι φωτογράφος. Εσύ που είσαι πάρε xiaomi. Εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Μα δεν είμαι φωτογράφος. Εσύ που είσαι πάρε xiaomi. Εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Ρε παλικαρι απαντα στον ενδιαφερομενο λεμε.

Εγω ειπα. Στα 450€ οι διαφορες που θα δει απο καμερα σε καμερα ειναι μικρες. Περισσοτερες θα δει εαν αρχισει να τραβαει σε manual mode  και σε raw με post-processing. Αφενος θα γλυτωσει τα χρηματα της νεας αγορας αφετερου θα μαθει και απο φωτογραφια εκτος απο οτι θα εχει πολυ καλυτερες φωτο. Κι αν θελει φωτο στο auto  ας παει σε Samsung στο S9 που διαπρεπει σε αυτο.

Αγοραστε σαν τρελοι οτι νεο σας πλασαρουν γιατι νομιζετε οτι φταιει ο εξοπλισμος που θα σας κανει ολους pro-photographers! 

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ρε παλικαρι απαντα στον ενδιαφερομενο λεμε.

Εγω ειπα. Στα 450€ οι διαφορες που θα δει απο καμερα σε καμερα ειναι μικρες. Περισσοτερες θα δει εαν αρχισει να τραβαει σε manual mode  και σε raw με post-processing. Αφενος θα γλυτωσει τα χρηματα της νεας αγορας αφετερου θα μαθει και απο φωτογραφια εκτος απο οτι θα εχει πολυ καλυτερες φωτο. 

Αγοραστε σαν τρελοι οτι νεο σας πλασαρουν γιατι νομιζετε οτι φταιει ο εξοπλισμος που θα σας κανει ολους pro-photographers! 

Δεν χάνι λεφτά. θα κερδίσει οθοναρα και μπαταρία. Με το xiaomi θα χάσει οθόνη θα χάσει μπαταρία. Προερχόμενος από oled άμα πάει σε ips θα πέσει από την ταράτσα. Δεν είπαμε θα γίνουμε pro photographers. Και ποσο μάλλον με xiaomi. raw έχουν όλα ελεος!

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Ο senniinha είπε κάποια σωστά πράγματα όπως στραγγιξες την κάμερα του s7 και θες άλλο;

Το s7 παραμένει ένα top καμεροφωνο να αλλάξεις σε κάτι αντίστοιχα καλό γιατί;

Θα το καταλάβω εάν θες να αλλάξεις γενικά τηλέφωνο από ανανέωση,αλλά όχι λόγο κάμερας!

Ναι το hauwei έχει ωραίο app με διαφορα καλούδια όπως το silky water αλλά ως εκεί.

Asdfaster εγώ στο my phone έχω δει ότι το xiaomi έχει μια φοβερή κάμερα που αποδίδει σωστά με άριστα αποτελέσματα σε όλα τα σκηνικά.

Επίσης γιατί τόσο μένος για τις ips ,από που και ως που;έχεις δει τα πάνελ των νέων Xperia;

Και θα τελειώσω με κάτι που είπες.

Που θα βλέπεις τις φωτογραφίες σου;σε ips;

Σοβαρά τώρα;μια φωτογραφία θα την κρίνεις από την οθόνη του κινητού που λένε ΨΕΜΑΤΑ;

Η ίδια φωτογραφία είναι άλλη σε εμένα επειδή έχουμε άλλες οθόνες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Ο senniinha είπε κάποια σωστά πράγματα όπως στραγγιξες την κάμερα του s7 και θες άλλο;

Το s7 παραμένει ένα top καμεροφωνο να αλλάξεις σε κάτι αντίστοιχα καλό γιατί;

Θα το καταλάβω εάν θες να αλλάξεις γενικά τηλέφωνο από ανανέωση,αλλά όχι λόγο κάμερας!

Ναι το hauwei έχει ωραίο app με διαφορα καλούδια όπως το silky water αλλά ως εκεί.

Asdfaster εγώ στο my phone έχω δει ότι το xiaomi έχει μια φοβερή κάμερα που αποδίδει σωστά με άριστα αποτελέσματα σε όλα τα σκηνικά.

Επίσης γιατί τόσο μένος για τις ips ,από που και ως που;έχεις δει τα πάνελ των νέων Xperia;

Και θα τελειώσω με κάτι που είπες.

Που θα βλέπεις τις φωτογραφίες σου;σε ips;

Σοβαρά τώρα;μια φωτογραφία θα την κρίνεις από την οθόνη του κινητού που λένε ΨΕΜΑΤΑ;

Η ίδια φωτογραφία είναι άλλη σε εμένα επειδή έχουμε άλλες οθόνες.

Dhladh gia thema fwtografias na mhn allaksw to s7 edge k na paw se mate 10 pro??

Δημοσ.

Παλι δεν απαντας στον ενδαφερομενο που σε ρωταει για την.... ΚΑΜΕΡΑ!!!

Δεν μιλησαμε για το συνολο της συσκευης. Ρωταει για την... ΚΑΜΕΡΑ!!!

Λεφτα θα χασει αφου θα κανει αγορα καινουργιου και οχι ανταλλαγη. Και δεν θα κερδισει και κατι σοβαρο. Δουλευοντας με manual & raw  θα κερδισει ποιοτητα χωρις να ξοδεψει τιποτε.

Και παλι δεν του απαντας για την καμερα του Mate 10 Pro vs S7 ουτε και προτεινεις κατι.

Μπορεις να με ξεχασεις εμενα και να απαντησεις στον ενδιαφερομενο ή απλα θελεις να δημιουργεις προβλημα;

1 λεπτό πριν, darkk είπε

Dhladh gia thema fwtografias na mhn allaksw to s7 edge k na paw se mate 10 pro??

Πιστευω οτι η διαφορα που θα δεις ειναι μικρη για να αξιζει η αλλαγη. Εαν αλλαξεις και τραβας στο auto η λογικη λεει οτι πας στο S9.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δε θα δεις διαφορά.

Για την κάμερα και μόνο κάτσε εκεί που κάθεσαι και κάνε σκέψεις αργότερα.οι κατασκευαστές το προχωράνε το θέμα της φωτογραφίας ας είναι κάτι που να αξίζει στην αλλαγή.

Επίσης το edge δεν έχεις;το edge ήταν κινητάρα αδελφέ μου,κάτσε με αυτό εκτός εάν το βαρέθηκες.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Παλι δεν απαντας στον ενδαφερομενο που σε ρωταει για την.... ΚΑΜΕΡΑ!!!

Δεν μιλησαμε για το συνολο της συσκευης. Ρωταει για την... ΚΑΜΕΡΑ!!!

Λεφτα θα χασει αφου θα κανει αγορα καινουργιου και οχι ανταλλαγη. Και δεν θα κερδισει και κατι σοβαρο. Δουλευοντας με manual & raw  θα κερδισει ποιοτητα χωρις να ξοδεψει τιποτε.

Και παλι δεν του απαντας για την καμερα του Mate 10 Pro vs S7 ουτε και προτεινεις κατι.

Μπορεις να με ξεχασεις εμενα και να απαντησεις στον ενδιαφερομενο ή απλα θελεις να δημιουργεις προβλημα;

Πιστευω οτι η διαφορα που θα δεις ειναι μικρη για να αξιζει η αλλαγη. Εαν αλλαξεις και τραβας στο auto η λογικη λεει οτι πας στο S9.

Ε να παει στο Note9 τοτε...

21 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Όχι φίλε μου δε θα δεις διαφορά.

Για την κάμερα και μόνο κάτσε εκεί που κάθεσαι και κάνε σκέψεις αργότερα.οι κατασκευαστές το προχωράνε το θέμα της φωτογραφίας ας είναι κάτι που να αξίζει στην αλλαγή.

Επίσης το edge δεν έχεις;το edge ήταν κινητάρα αδελφέ μου,κάτσε με αυτό εκτός εάν το βαρέθηκες.

Σύμφωνο απόλυτα. Αλλα εφόσον θέλει αλλαγή. Αυτός ξέρει γιατί. Εγώ οφείλω να απαντήσω και σίγουρα όχι xiaomi.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkk είπε

Re paidia emena proswpika den mou lene kati ta noumera..sthn praksh to thema einai ti lene oi syskeves..px to p10 plus se kamera den aksizei to 88 an thimamai kala se vathmologia.h kamera tou emena prosopika den me aggizei kan.gi auto rwtaw gia thn kamera tou mate 10 pro.mh faw kamia mhxanh pali...

Μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, asdfaster είπε

Το mate 10 έχει 555 στο skrouts πάντως. Θα πας σε mate 10 pro γιατί απλά είναι καλύτερο σε όλα σε σχέση με το s7 edge. Και σε κάμερα και σε οθόνη και σε μπαταρία και σε ταχύτητα. Απλά το λειτουργικό τις huawei να ξέρεις είναι λίγο περίεργο. Εμενα  δεν μου αρέσει αλλα αυτά είναι γούστα.  Οσο ανοφρα το xiaomi για ποιον λόγο να πας σε ips οθόνη? η κάμερα του να ξέρεις είναι πολύ κατώτερη του mate 10 και αυτό είναι δεδομένο ειδικά στις νυχτερινές. Η μπαταρία του επίσης πολύ χαμηλή σε σχέση με το mate 10. θα δωσεις 500 euro και θα πας σε  ips οθόνη, 3400 μπαταρία, και κάμερα κλασικα xiaomi. sorry κιόλας αλλα τι xiaomi του προτείνεται ενώ το παιδί θέλει κάμερα. Και καλή κάμερα να είχε το xiaomi. Για να δεις τις φωτογραφίες θες oled όχι ips οθόνη.  Τα xiaomi καταρχάς φημίζονται πως έχουν τα πάντα εκτος κάμερας. Οτι νάνε λέτε. Και σε οποιο συγκριτικό να δεις σε κανένα δεν είναι μπροστά το xiaomi σε σχέση με το mate 10 ούτε σε κάμερα ούτε σε οθόνη ούτε σε sot. Δες το παρακάτω link και πολύ εύκολα καταλαβαίνεις και μονος σου τι κάμερα και τι μπαταρία και τι οθόνη έχει το mate σε σχεση με s7 edge και xiaomi.  https://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-Mix-2s,Huawei-Mate-10-Pro,Samsung-Galaxy-S7-edge/phones/10835,10662,9818

Οταν προτείνουμε κινητά προτείνουμε αντικειμενικά όχι ότι πήραμε εμείς το βαφτίζουμε καλο.  Το xiaomi δεν αγγίζει το mate σε κάμερα. Ποσο μάλλον και σε οθόνη...

Δεν βαφτίζουμε τίποτα καλό όταν κάτι είναι πραγματικά καλό φίλε.
Δες εδώ για να μαθαίνεις πριν μιλήσεις
https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-mix-2s-chinese-gem/ 
Mάλλον δεν έχεις ιδέα που έχει φτάσει το επίπεδο της κάμερας  η Xiaomi και σε ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο από το mate.
Όχι πως το mate 10 pro είναι κακό smartphone ίσα ίσα  μια χαρά είναι ισάξιο σχεδόν με το Mi Mix 2s σε κάποια πράγματα κερδίζει σε κάποια χάνει απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από ότι το mate 10 pro γιαυτό και το πρότεινα.
image.png.987bf194b178def783c3c41a01dda7f1.png

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Δεν βαφτίζουμε τίποτα καλό όταν κάτι είναι πραγματικά καλό φίλε.
Δες εδώ για να μαθαίνεις πριν μιλήσεις
https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-mix-2s-chinese-gem/ 
Mάλλον δεν έχεις ιδέα που έχει φτάσει το επίπεδο της κάμερας  η Xiaomi και σε ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο από το mate.
Όχι πως το mate 10 pro είναι κακό smartphone ίσα ίσα  μια χαρά είναι ισάξιο σχεδόν με το Mi Mix 2s σε κάποια πράγματα κερδίζει σε κάποια χάνει απλά μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά από ότι το mate 10 pro γιαυτό και το πρότεινα.
image.png.987bf194b178def783c3c41a01dda7f1.png

Είναι καλο το επίπεδο τις κάμερας επειδή το λέει το DXOMARK χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσω από εσάς τους δυο εδώ μέσα. Πιάστε τα κινητά πρώτα στα χερια σας και μετά βγάλτε και συμπέρασμα. Το να μου κάνετε c/p τι λέει ο καθένας στο google δεν οφελει.  Δεν φτάνει που είστε παντελώς άσχετη και οι δυο και δεν έχετε ούτε έστω 1 από τα 2 κινητά στην κατοχη για να ξέρετε πως είναι. Αρχίζετε να τσαπουνατε ότι το λεει το score του DXOMARK.  Γνώμες από τύπους που δεν έχουν τα κινητά δεν περνώ. Ούτε από το DXOMARK ούτε από τον κάθε άσχετο θα κάτσω να ακούσω πρότασης. Σκάστε λεφτά αγοραστετα και μετά έχετε άποψη για όλα. Τα c/p κάντε τα στο DXOMARK.  Πάτε παίρνετε στον λαιμό σας τον κάθε ένα που θέλει να πάρει κινητό, χωρίς τύψεις προτείνεται ότι γουστάρετε επειδή κάπου κάποτε είδατε πως είναι καλο.  Οταν παρεις ενα απο τα 2 ξαναελα. Και το Mi 8 να συγκρίνουμε η κάμερα του πάλι για το επίπεδο του είναι λίγη. Δεν αντιλέγω πως είναι ένα φθηνό κινητό. Και παρέχει παρα πολλά που παρέχουν apple,samsung και ζητάνε χιλιάρικα. Αλλα Camera όμως δεν παρέχει.

Επεξ/σία από asdfaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...