Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας μπορείτε να μου προτείνετε αξιόπιστα γερμανικά καταστήματα στην Ευρώπη για αγορές. 

υπολογιστών όπως και harware κομμάτια υπολογιστών όπως επίσης να έχουν και καλά courier αποστολής;  όπως επίσης για να γλιτώσω τελωνεία και άλλα έξοδα επιπλέον φόρους κτλ; θέλω να πω να μου προτείνετε ηλεκτρονικά γερμανικά καταστήματα   που να πληρώνω μόνο την τιμή προϊόντος και τα έξοδα αποστολης

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ευρωπαϊκά καταστήματα  εννοώ που δεν χρεώνεσαι τελωνεία και όλα τα σχετικά   έχω ακούσει για ένα γερμανικό κατάστημα το  caseking de  ειμε καλό; το συγκεκριμένο κατάστημα για υπολογίστες; πια ειμε τα τοπ 5 καλύτερα ευρωπαϊκά καταστήματα για υπολογιστές;

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Για αγορές και αποστολές δεν εχεις δασμους και τελωνειο, ειναι αγορές εντός ΕΕ. Δηλαδή πληρώνεις την τιμή προϊόντος και τα μεταφορικά.

Απο εκει και πέρα αν εχεις εταιρικό αφμ, μπορεις να μεταβιβάζεις/αποσβένεις το φπα απο ενδοκοινοτικές αγορές. Θα σου εξηγησει ο λογιστής σου πως γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πια ευρωπαϊκά καταστήματα εινε καλά για υπολογίστες; φίλε μου για εντός Ευρώπης που εινε πάρα πολύ καλά και αξιόπιστα; πια ειμε τα τοπ 5 που θα μου προτεινες; 

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά θέλω να αγοράσω  κάποια πράγματα για τον υπολογιστή μου γι αυτό και ρωτάω αν υπάρχουν ευρωπαϊκά καταστηματα

Εντός ευρωπαϊκής ενωσης

Για να κάνω αγορές για υπολογιστες

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
1 ώρα πριν, powerblade είπε

Απλά θέλω να αγοράσω  κάποια πράγματα για τον υπολογιστή μου γι αυτό και ρωτάω αν υπάρχουν ευρωπαϊκά καταστηματα

Εντός ευρωπαϊκής ενωσης

Για να κάνω αγορές για υπολογιστες

Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να ασχοληθείς με αυτό που σκέφτεσαι.

Μην κοιτάς την τώρα τιμή αγοράς που μπορεί να βρεις σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά εστίασε τι "ταλαιπωρια" θα υποστείς αν χρειαστείς να μπλέξεις με ελαττωματικό προιόν ή προιόν που θα χρειαστεί εγγύηση....

*καλύτερες τιμές απο αυτές που πετυχαίνουν τα καταστήματα (παραμάγαζα) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τις πετύχεις ποτέ!

Δημοσ.

Καλα μετα απο μηνες και μηνες ακομα αγοραζεις τον Quantum Υπολογιστη σου;;;;;

Οχι τιποτα αλλο αλλα μου τελειωσε και το ποπ κορν......

ΥΓ: 9 στα 10 Γερμανικα καταστημα δεν στελνουν Ελλαδα οποτε στην θεση σου θα το ξεχνουσα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Spoiler

To caseking de  και το mindfactory.de δεν στέλνουν από Ελλάδα; γιατί τους έστειλα   email και είπαν ότι στέλνουν στην Ελλάδα πέρα από αυτό αυτά τα 2 δεν εινε γερμανικά ηλεκτρονικά καταστήματα; 

Απλά θέλω να αγαρασω ένα modmic 4 και έναν athlion adapter για το modmic 4 επειδή στην Ελλάδα αυτά δεν υπαρχουν

To caseking de και το mindfactory.de δεν στέλνουν από Ελλάδα salvation81; 

Όλα αυτά κοστίζουν  συνολικά 80 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής με DHL courier 3 με 10 μέρες το πολύ και μου είπαν ότι τα προϊόντα θα φύγουν από Γερμανία προς ελλαδα

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
3 ώρες πριν, powerblade είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

To caseking de  και το mindfactory.de δεν στέλνουν από Ελλάδα; γιατί τους έστειλα   email και είπαν ότι στέλνουν στην Ελλάδα πέρα από αυτό αυτά τα 2 δεν εινε γερμανικά ηλεκτρονικά καταστήματα; 

Απλά θέλω να αγαρασω ένα modmic 4 και έναν athlion adapter για το modmic 4 επειδή στην Ελλάδα αυτά δεν υπαρχουν

To caseking de και το mindfactory.de δεν στέλνουν από Ελλάδα salvation81; 

Όλα αυτά κοστίζουν  συνολικά 80 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής με DHL courier 3 με 10 μέρες το πολύ και μου είπαν ότι τα προϊόντα θα φύγουν από Γερμανία προς ελλαδα

Σου ειπα 9 στα 10, αυτα τα 2 ναι στελνουν αλλα υπαρχουν αλλα 100 που δεν στελνουν αυτο εννοουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα 2  caseking.De και το mindfactory. De. salvation81 τα θεωρείς πάρα πολύ αξιόπιστα μάγαζια; σε σχέση με αυτά του ebay και του αμαζόν; 

Ειμε και διακοπές με την κοπελια στο μπατσι  στην άνδρο γιατί από Πέμπτη πιάνω δουλεια 

Επεξ/σία από powerblade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...