BASILISP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Γειά σας παιδιά, πήρα το τηλέφωνο καί αφού μου ήρθε η νεα sim (με τον ίδιο αριθμό) με λαχτάρα πήγα να το ενεργοποιήσω. Δεν μπορεί να βρει δικτυο ,εχω Vodafone αν έχει σημασία... Μου έγραψε στην αρχή ότι"sim card is not activated". Ψάχνοντας στο διαδίκτυο μάλλον είναι πρόβλημα τής xiaomi. Εχω 8.1.0 opm1.171019.011 και miui global 9.5 stable. Δεν βρήκα άκρη,τι μπορώ να κάνω; Μήπως πρέπει να ειδοποιήσω την Vodafone ότι παρελαβα (μεσω κούριερ) ; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αν βάλεις την παλια sim, εχεις τηλεφωνια; Η νεα sim έχει ενεργοποιηθεί; Τη δοκιμασες σε αλλη συσκευή; Αν ναι και δεν παιζει, μιλα με τη voda για διαδικασία ενεργοποιησης
BASILISP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, ναι ή παλιά έχει τηλεφωνία. Δοκίμασα τη sim σε άλλο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία. Θα πάρω αμέσως την Vodafone και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, BASILISP είπε Καλημέρα, ναι ή παλιά έχει τηλεφωνία. Για αυτό δεν εχει η καινουργια. Θα απενεργοποιηθεί πρώτα η παλια και μετά απο κάποια ώρα (ή ώρες) θα λειτουργησει η καινουργια. Μιλάς με τη voda γιατί αυτοι θα το δρομολογησουν και θα σε ενημερώσουν για το πως και ποτε
BASILISP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ και πάλι! Αγχώθηκα άδικα!! 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα