Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω την βοηθειά σας.

θελω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό, ερχομαι από ένα Sony z2 το οποίο το έχω χρόνια 4-5 ~

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 - 300€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, chrome
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:4,7 -5.6
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με απασχολεί 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με απασχολεί 
Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούργιο 

Θεωρώ ότι για μένα η μπαταρία είναι το κυριότερο κριτήριο .

παιδια τα φώτα σας.

Παρεπιπτόντως με αρέσει προς το παρών το huawei p smart και το Samsung a6, αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν ή όχι.

ευχαριστω 

Επεξ/σία από lillen
Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 5:19 ΜΜ, takis1984 είπε

Με λίγα χρήματα παραπάνω πας στο Honor 10 που το θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή.

φιλε μου ανεβαίνουμε αρκετα , δεν θελω πανω απο 300€

Δημοσ.

Παρουσιάστηκε σήμερα το poco f1 και πιθανότατα θα είναι περίπου στα 300 η παραλλαγή με τα 6Gb. Αν μπορείς να περιμένεις πιστεύω ότι θα είναι μια καλή επιλογή! 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, takis1984 είπε

Παρουσιάστηκε σήμερα το poco f1 και πιθανότατα θα είναι περίπου στα 300 η παραλλαγή με τα 6Gb. Αν μπορείς να περιμένεις πιστεύω ότι θα είναι μια καλή επιλογή! 

φαινεται πολυ ωραίο αλλα ειναι λιγο μεγαλο (6.2¨) . Προς το παρων το G6 που μου πρότεινε ο saruman 123 ειναι αρκετα δελεαστικό. οποτε εχει ενα προβαδισμα.

Για το Νοκια 8 εχεις αποψη? το εχεις δει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lillen είπε

Για το Νοκια 8 εχεις αποψη? το εχεις δει?

Αν θες pure android με τακτικές αναβαθμίσεις (2-3 χρόνια)και με καλύτερο επεξεργαστή το βλέπεις και αυτό.

Αλλά το G6 είναι αδιάβροχο,έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα και έχει και το χαμηλότερο sar.

Η διαφορές σαν σύνολο είναι πάρα πολύ μικρές.

Εσύ όμως πρέπει να δεις τη θέλεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν θες pure android με τακτικές αναβαθμίσεις (2-3 χρόνια)και με καλύτερο επεξεργαστή το βλέπεις και αυτό.

Αλλά το G6 είναι αδιάβροχο,έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα και έχει και το χαμηλότερο sar.

Η διαφορές σαν σύνολο είναι πάρα πολύ μικρές.

Εσύ όμως πρέπει να δεις τη θέλεις.

Φιλε Saruman ψαχνω τωρα κανενα 2 μερες να βρω κατι καλυτερο απο το G6 και δεν βρισκω, πραγματικα τα σπαει το κινητο, το μονο αγκαθι ειναι η LG που εχει ενα θεμα με τις αναβαθμισεις που αργουν παρα πολυ , νομιζω οτι δυσκολα θα παρει το ανδροιδ 9...

Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 4:38 ΜΜ, lillen είπε

Παιδιά θέλω την βοηθειά σας.

θελω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό, ερχομαι από ένα Sony z2 το οποίο το έχω χρόνια 4-5 ~

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 - 300€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, chrome
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:4,7 -5.6
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με απασχολεί 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με απασχολεί 
Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούργιο 

Θεωρώ ότι για μένα η μπαταρία είναι το κυριότερο κριτήριο .

παιδια τα φώτα σας.

Παρεπιπτόντως με αρέσει προς το παρών το huawei p smart και το Samsung a6, αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν ή όχι.

ευχαριστω 

Δεν σε ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lillen είπε

Φιλε Saruman ψαχνω τωρα κανενα 2 μερες να βρω κατι καλυτερο απο το G6 και δεν βρισκω, πραγματικα τα σπαει το κινητο, το μονο αγκαθι ειναι η LG που εχει ενα θεμα με τις αναβαθμισεις που αργουν παρα πολυ , νομιζω οτι δυσκολα θα παρει το ανδροιδ 9...

Πιστεύω ότι θα την πάρει,αλλά μάλλον θα είναι και η τελευταία.

Σε αυτά τα λεφτά σαν δεύτερη επιλογή είναι το Nokia 8.

Βέβαια χάνεις κάποια προνόμια που έχει το G6 αλλά πρέπει και εσύ να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις.

Εδώ είναι και το συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,nokia-8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...