Galazios10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια. Εχω το εξης θεμα. Μετα την αναβαθμιση σε oreo στοs7 edge, μου παρουσιαστηκε θεμα με τις ειδοποησεις. Συγκεκριμενα, ενω δεν πηραξα τιποτα σε ρυθμισεις, οταν π.χ. μου ρχεται καποιο μηνημα στο viber δεν έρχεται καποια ειδοποίηση. Το ιδιο και σε καποιο σμσ ή ακομα και σε μια αναπαντητη. Θα αναβοσβήνει η λυχνια, αλλα δεν θα υπάρχει πουθενα η ειδοποίηση της αναπάντητης. Δοκιμασα και ξαναδοκιμασα πειραζοντας τις ρυθμισεις των ειδοποιήσεων/εφαρμογών, αλλα ακρη δεν μπορώ να βρω... Δοκιμασα εκανα και wipe cache partitions απο safe mode, αλλα τπτ. Δεν ξερω αν εγινε σαφες το προβλημα, αλλα δεν μπορω να το περιγραψω καπως καλυτερα παρα μονο με παραδειγματα. edit. Παιδια σορρυ, τωρα πηρα πρεφα οτι ειμαι σε λαθος μερος.. Ας κλειδωθει/διαγραφει και το ανοιγω στο σωστο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Galazios10
greekbusters Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Επειδή έχω το ίδιο κινητό και συμβαίνει και σε άλλα σαμσουνγκ είναι γενικό πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Φταίει το Samsung experience 9. Κάνε ένα Google search να βρεις απαντήσεις που σε κάποιους δούλεψαν σε άλλους Όχι. Εγώ επειδή βαρέθηκα το ψάξιμο έβαλα nova + tesla και όλα οκ 40 λεπτά πριν, Galazios10 είπε Καλησπέρα παιδια. Εχω το εξης θεμα. Μετα την αναβαθμιση σε oreo στοs7 edge, μου παρουσιαστηκε θεμα με τις ειδοποησεις. Συγκεκριμενα, ενω δεν πηραξα τιποτα σε ρυθμισεις, οταν π.χ. μου ρχεται καποιο μηνημα στο viber δεν έρχεται καποια ειδοποίηση. Το ιδιο και σε καποιο σμσ ή ακομα και σε μια αναπαντητη. Θα αναβοσβήνει η λυχνια, αλλα δεν θα υπάρχει πουθενα η ειδοποίηση της αναπάντητης. Δοκιμασα και ξαναδοκιμασα πειραζοντας τις ρυθμισεις των ειδοποιήσεων/εφαρμογών, αλλα ακρη δεν μπορώ να βρω... Δοκιμασα εκανα και wipe cache partitions απο safe mode, αλλα τπτ. Δεν ξερω αν εγινε σαφες το προβλημα, αλλα δεν μπορω να το περιγραψω καπως καλυτερα παρα μονο με παραδειγματα. edit. Παιδια σορρυ, τωρα πηρα πρεφα οτι ειμαι σε λαθος μερος.. Ας κλειδωθει/διαγραφει και το ανοιγω στο
Galazios10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, greekbusters είπε Επειδή έχω το ίδιο κινητό και συμβαίνει και σε άλλα σαμσουνγκ είναι γενικό πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Φταίει το Samsung experience 9. Κάνε ένα Google search να βρεις απαντήσεις που σε κάποιους δούλεψαν σε άλλους Όχι. Εγώ επειδή βαρέθηκα το ψάξιμο έβαλα nova + tesla και όλα οκ Ειχες δοκιμασει καποιες απαυτες τις λυσεις που προτεινονται, οπως force reboot κλπ? Να ξερω αν ειναι να μην τα δοκιμαζω τζαμπα... Παντως πιο πιθανο το βλεπω να περιμενω κανα update για να διορθωθει το bug, γιατι και εγω βαρεθηκα με το ψαξιμο..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Από ρυθμίσεις πήγαινε εφαρμογές, μπες σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και δες στις ειδοποιήσεις μήπως έχει κλειστά τα πάντα
greekbusters Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Galazios10 είπε Ειχες δοκιμασει καποιες απαυτες τις λυσεις που προτεινονται, οπως force reboot κλπ? Να ξερω αν ειναι να μην τα δοκιμαζω τζαμπα... Παντως πιο πιθανο το βλεπω να περιμενω κανα update για να διορθωθει το bug, γιατι και εγω βαρεθηκα με το ψαξιμο.. Σχεδόν τίποτα δεν μου είχε λειτουργήσει εμένα γι'αυτό και άλλαξα launcher και τώρα έρχονται κανονικά και με νούμερο
Galazios10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Από ρυθμίσεις πήγαινε εφαρμογές, μπες σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και δες στις ειδοποιήσεις μήπως έχει κλειστά τα πάντα Τα εχω τσεκαρει ολα αυτα φιλε μου, δεν εγινε τιποτα.. Ειναι καθαρα θεμα bug λογω του oreo.. 3 ώρες πριν, greekbusters είπε Σχεδόν τίποτα δεν μου είχε λειτουργήσει εμένα γι'αυτό και άλλαξα launcher και τώρα έρχονται κανονικά και με νούμερο Καταλαβα.. Λεω να κανω λιγο υπομονη μπας και βγαλουν κανα update να το διορθωσει και βλεπουμε.. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα