john4ever7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αγόρασα σήμερα το MEIZU M5 S και έβαλα την παλιά SIM στο κινητό. Όταν μπήκα να δω αν υπάρχουν τα τηλέφωνα που είχα περασμένα στην SIM τα εμφάνιζε κανονικά. Μερικά όμως τα είχε σε δεύτερη αλφαβητική λίστα που είναι με αγγλικούς χαρακτήρες. Έκατσα λοιπόν να φτιάξω όλες τις επαφές για να είναι όλα στην λίστα με το ελληνικό αλφάβητο. Εκεί που τα έφτιαχνα, κάποια στιγμή που πάτησα σε μία επαφή να κάνω επεξεργασία, δεν με άφηνε. Το πάταγα ξανά και έκανε σαν να προσπαθεί να ανοίξει την επεξεργασία αλλά δεν μπορούσε και γύρναγε πάλι στην καρτέλα της επαφής. Δοκίμασα και σε άλλες επαφές αλλά τίποτα. Μετά το άφησα για λίγο μήπως είχε ζεσταθεί απ την χρήση και όταν ξαναδοκίμασα δεν γινόταν τίποτα. Τελικά το έκλεισα και όταν το ξανάνοιξα, είχαν χαθεί όλες οι επαφές απ την SIM. Δεν διάβαζε καμία. Ευτυχώς για καλή μου τύχη, είχα κάτσει και είχα γράψει όλα τα τηλέφωνα σε ένα χαρτί για να κάνω εκκαθάριση, οπότε τα είχα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ενώ με αφήνει να πάρω τηλέφωνο και δέχομαι και κλήσεις κανονικά, δεν μπορώ να αποθηκεύσω επαφές και να τις επεξεργαστώ. Έβαλα την SIM στο παλιό κινητό και μου έβγαζε κανονικά τις επαφές και μπορούσα να καλέσω και να με καλέσουν. Μήπως έχει κανένας τι μπορεί να φταίει ή μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Εντάξει ξέρω ότι είναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ αλλά λέω μήπως ξέρετε κάτι. Προφανώς και την Δευτέρα θα το πάω πίσω στο μαγαζί που το πήρα.
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δεν το κατάλαβα αυτό το ΚΙΝΈΖΙΚΟ..... Όλα κινέζικα είναι? Τις επαφές γιατί δεν τις συγχρονίζεις στο gmail?
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 επαφές ποτέ στην sim βάλτες στο google να ησυχάσεις. απορώ με το κουράγιο σου εν ετη 2018 να γράψεις τις επαφές σε χαρτί, ούτε στην φυλακή να ήμουν δεν θα το έκανα. το κινέζικο δεν το σχολιάζω
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν το κατάλαβα αυτό το ΚΙΝΈΖΙΚΟ..... Όλα κινέζικα είναι? Τις επαφές γιατί δεν τις συγχρονίζεις στο gmail? 8 λεπτά πριν, chios είπε επαφές ποτέ στην sim βάλτες στο google να ησυχάσεις. απορώ με το κουράγιο σου εν ετη 2018 να γράψεις τις επαφές σε χαρτί, ούτε στην φυλακή να ήμουν δεν θα το έκανα. το κινέζικο δεν το σχολιάζω Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα τα MEIZU είναι άγνωστα. Τώρα ήρθαν στην Ελλάδα και δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αυτό εννοώ κινέζικο. Δεν είναι SAMSUNG ας πούμε. Το κινητό αυτό δεν θα το χρησιμοποιώ εγώ. Το πήρα για ένα μέλος της οικογένειας μου. Επειδή το προηγούμενο κινήτο ήταν ένα Nokia με windows phone, είπα να πάρω αυτό για πιο εύκολο. Το Nokia, όχι gmail, τίποτα δεν του είχα βάλει.
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, john4ever7 είπε Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα τα MEIZU είναι άγνωστα. Τώρα ήρθαν στην Ελλάδα και δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αυτό εννοώ κινέζικο. Δεν είναι SAMSUNG ας πούμε. Το κινητό αυτό δεν θα το χρησιμοποιώ εγώ. Το πήρα για ένα μέλος της οικογένειας μου. Επειδή το προηγούμενο κινήτο ήταν ένα Nokia με windows phone, είπα να πάρω αυτό για πιο εύκολο. Το Nokia, όχι gmail, τίποτα δεν του είχα βάλει. Το ότι είναι άγνωστη για σένα δεν σημαίνει κάτι. Η Meizu ιδρύθηκε το 2003 και στο χώρο τον κινητών μπήκε το 2008. Και το 2015 ήταν 11ος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Και ποιος σου είπε ότι και τα Samsung δεν είναι ΚΙΝΈΖΙΚΑ!!! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από saruman123
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το ότι είναι άγνωστη για σένα δεν σημαίνει κάτι. Η Meizu ιδρύθηκε το 2003 και στο χώρο τον κινητών μπήκε το 2008. Και το 2015 ήταν 11ος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο. Και ποιος σου είπε ότι και τα Samsung δεν είναι ΚΙΝΈΖΙΚΑ!!! Αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω. Η Samsung όμως είναι γνωστή σε σχέση με τα MEIZU.
rofl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) στις ρυθμισεις των επαφ δοκιμασε να κανεις import απο sim card αν τις δει, καλως. γενικα την τελευταια 10ετια+ δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος για να κραταμε επαφες, και δεν θα μου φαινοταν παραξενο να υπαρχουν προβληματα. -------- αν δεν γινεται αφου τις εχεις σε χαρτι υπαρχει κι αυτο https://contacts.google.com/ νομιζω οτι πιο ευκολη καταχωρηση απο ηυ παρα απο συσκευη, βεβαια γουστα ειναι αυτα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από rofl
rataplann Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 KATEVASE THN EFARMOGH "SIM CARD" APO PLAYSTORE
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, rataplann είπε KATEVASE THN EFARMOGH "SIM CARD" APO PLAYSTORE Δεν γράφουμε λατινικά.
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, rataplann είπε KATEVASE THN EFARMOGH "SIM CARD" APO PLAYSTORE Την κατέβασα την εφαρμογή και μου έβγαλε όλες τις επαφές. Μερικές βέβαια ήταν σκέτοι αριθμοί, δεν εμφάνιζε τα ονόματα. Αλλά σημασία έχει ότι τις διάβαζε. Έβαλα μια άλλη SIM και μου εμφάνισε όλες τις επαφές κανονικά. Μπορούσα να επεξεργαστώ τις επαφές και να κάνω κλήσεις. Τώρα έκανα Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και φτιάξει, αλλά και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολλές οι επαφές και να μην μπορεί να τις διαβάσει το κινητό; Αλλά στην αρχή τις διάβαζε κανονικά. Εντωμεταξύ, βάζω την SIM στο παλιό κινητό και μου έχει αν θέλω, να προσθέσω στην λίστα των επαφών και τις επαφές που διόρθωσα στο MEIZU, που δεν τις εμφάνιζε στο ελληνικό αλφάβητο.
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Έγραψα δύο νέες επαφές στο κινητό. Την μία την αποθήκευσα στην SIM και την άλλη στην συσκευή. Μόλις έκλεισα το κινητό και το άνοιξα ξανά, η επαφή που ήταν αποθηκευμένη στην SIM εξαφανίστηκε. Ενώ η άλλη που είχε αποθηκευτεί στην συσκευή εμφανιζόταν κανονικά. Πριν το κλείσω, δοκίμασα να κάνω επεξεργασία και στις δύο επαφές. Στην επαφή που αποθήκευσα στο κινητό, μπορούσα να κάνω κανονικά επεξεργασία. Στην άλλη επαφή που είχα αποθηκεύσει στην SIM δεν με άφηνε.
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να αλλάξεις launcher ή Contacts & Dialer. Αν δεις ότι στο ξανά κάνει τότε φταίει το τηλέφωνο. Ποια rom(Flyme) φοράει? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από saruman123
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Δοκίμασε να αλλάξεις launcher ή Contacts & Dialer. Αν δεις ότι στο ξανά κάνει τότε φταίει το τηλέφωνο. Ποια rom(Flyme) φοράει? Τώρα έκανα κάτι άλλο και μάλλον ξεμπλόκαρε. Την επαφή που έγραψα παραπάνω την είχα στην συσκευή και την έκανα αντιγραφή στη SIM. Τότε με άφησε και να την επεξεργαστώ. Μετά έκλεισα το κινητό και όταν το άνοιξα πάλι, μου εμφάνισε όλες τις επαφές της SIM. Το άνοιξα και το έκλεισα δύο, τρεις φορές για να σιγουρευτώ ότι δεν θα τις σβήσει και τις έδειχνε κανονικά (μερικές βέβαια χωρίς όνομα και άλλες μόνο με το πρώτο γράμμα του ονόματος) αλλά υπήρχανε μέσα όλες οι επαφές. Το μόνο που είδα ότι δεν μπορώ να κάνω, είναι όταν έκανα μία μετονομασία σε μια επαφή που ήταν αποθηκευμένη στην SIM, αφού έκανα την μετονομασία και μεταφέρθηκε η επαφή στην λίστα με σωστή σειρά, μετά όταν έκλεισα και άνοιξα το τηλέφωνο είχε πάρει πάλι το παλιό όνομα όπως ήταν πριν την αλλάξω και είχε πάει πάλι στην παλιά θέση. Επίσης απ την SIM στο τηλέφωνο, δεν έχει επιλογή για να κάνω μεταφορά των επαφών. Απ το τηλέφωνο στην SIM με αφήνει. Το απόγευμα θα κάτσω να περάσω όλες τις επαφές στην συσκευή χειροκίνητα και ελπίζω να μην μου τις σβήσει ξανά.
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Gmail έβαλες;; εκεί θα τις περάσεις να τελειώνει.
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, chios είπε Gmail έβαλες;; εκεί θα τις περάσεις να τελειώνει. Το έβαλα το gmail, αλλά δεν έχω κοιτάξει να δω αν γίνεται να τις μεταφέρω απ την SIM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα