chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στις επαφές - ρυθμίσεις έχει εισαγωγή από sim το δοκίμασες; να δεις που τις βάζει.
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, chios είπε Στις επαφές - ρυθμίσεις έχει εισαγωγή από sim το δοκίμασες; να δεις που τις βάζει. Το κοίταξα τώρα και δεν έχει εισαγωγή από την SIM. Έχει εισαγωγή από δίσκο, εισαγωγή από άλλη συσκευή και εισαγωγή από κάρτα SD. Τα πάτησα όλα και μόνο στο τελευταίο μια λίστα με τα τηλέφωνα. Έκανα και μεταφορά μίας επαφής για να δω αν λειτουργεί και την μετέφερε κανονικά. Έτσι θα τις μεταφέρω μάλλον. Εχθές δεν μου εμφάνιζε τα τηλέφωνα στην Εισαγωγή από SD. Και κάποιες στιγμές μου έβγαζε ότι η κάρτα SIM είναι απασχολημένη. Δοκιμάστε αργότερα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από john4ever7
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Επίσης πέρασε την τελευταία έκδοση λογισμικού αν δεν το έχεις κάνει. 6.3.0.0G
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, chios είπε Επίσης πέρασε την τελευταία έκδοση λογισμικού αν δεν το έχεις κάνει. 6.3.0.0G Πριν που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έκανε μια ενημέρωση το λογισμικό και τώρα έχω το 5.2.13.6G. Πάτησα να κάνει αναζήτηση για καινούργια ενημέρωση και δεν βρήκε κάτι. Ίσως αργότερα να έρθει και η επόμενη ενημέρωση.
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Είσαι σε πολύ παλιά ρομ με flyme 5 γιαυτό έχεις πολλά προβλήματα. http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=68&type=1 Μπες εδώ κατέβασε την τελευταία πέρασε την στην συσκευή και από το πρόγραμμα Αρχεία επέλεξε την και πέρασε την με καθαρισμό δεδομένων και όλα τα προβλήματα θα λυθούν.
john4ever7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, chios είπε Είσαι σε πολύ παλιά ρομ με flyme 5 γιαυτό έχεις πολλά προβλήματα. http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=68&type=1 Μπες εδώ κατέβασε την τελευταία πέρασε την στην συσκευή και από το πρόγραμμα Αρχεία επέλεξε την και πέρασε την με καθαρισμό δεδομένων και όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Δεν πιστεύω με τον καθαρισμό δεδομένων να μου σβήσει τίποτα αρχεία. Αν είναι να βγάλω πρώτα την SIM και την κάρτα μνήμης και μετά να κάνω την ενημέρωση. Με το καλώδιο συνδέω το κινητό κατευθείαν στον υπολογιστή; Θα μου κατεβάσει μόνο του πρόγραμμα ή δεν χρειάζεται;
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Τα αρχεία στην sd δεν τα σβήνει. Κατέβασε το αρχείο στον υπολογιστή update.zip και πέρασε το μετά στο τηλέφωνο.
zoitsakara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα..θελω να κανω και εγω μια ερωτηση,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο meizu m5s ,και κατεβασα κανονικα το playstore.Το θεμα μου τωρα ειναι οτι κατεβασα την εφαρμογη της Πειραιως και δεν μπορω να μπω,κολλαει στο τελευταιο βημα και δεν μπαινει,επισης στην εφαρμογη της wind δεν μου παιρνει τους κωδικους μου.εχει την τελευταια ενημερωση flyme 6.3.1.0G...υπαρχει καποια εξηγηση?γιατι σε αλλες εφαρμογες δεν εχω προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα