Razor_7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Αν έχω ενεργοποιημένη την άμεση κράτηση και ακυρώσω κάποιον που έρχεται 5μέρες πριν, τί επιπτώσεις έχω?
overpower Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 https://www.airbnb.com/help/article/166/how-do-i-cancel-a-reservation-as-a-host Μία απλά αναζήτηση. Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά ίσως εξαρτάται και από το πόσο επηρεάζει το ταξίδι του guest. Οπότε ίσως η όποια ποινή έρθει μετά από επικοινωνία του Airbnb με τον guest.
Razor_7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το 'χω δει αυτό(προφανώς ήταν το πρώτο που κοίταξα) απλά ρωτάω κάποιον που το 'χει κάνει όντως και έχει γνώση, γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην καλύπτει καθόλου τον επισκέπτη η πλατφόρμα.
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Razor_7 είπε Το 'χω δει αυτό(προφανώς ήταν το πρώτο που κοίταξα) απλά ρωτάω κάποιον που το 'χει κάνει όντως και έχει γνώση, γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην καλύπτει καθόλου τον επισκέπτη η πλατφόρμα. Ακυρο με την απορια σου,αλλα μου δημιουργηθηκε απορια οταν ειδα την υπογραφη σου. Την εχεις βαλει ειρωνικα,ή το υποστηριζεις; 1
tz3s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Θα πληρωσεις την διαφορα για το επομενο που θα κλεισει και θα σε διαλυσει ο αλγοριθμος της airbnb. Και θα φαινεται πρωτη μουρη οτι εχει ακυρωσει κρατηση για airbnb.... Με λιγα λογια, αν θες να ασχοληθεις με την πλατφορα, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, talibanakos είπε Ακυρο με την απορια σου,αλλα μου δημιουργηθηκε απορια οταν ειδα την υπογραφη σου. Την εχεις βαλει ειρωνικα,ή το υποστηριζεις; Άλλο μέλος το έχει πει (chourdis) και νομίζω ότι το έχει βάλει για αστείο 1
talibanakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Άλλο μέλος το έχει πει (chourdis) και νομίζω ότι το έχει βάλει για αστείο Το καταλαβα,αλλα επειδη εδω μεσα εχουμε δει πολλα ειπα να τσεκαρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα