syban Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σας, θέλω μια βοήθεια για μηχάνημα που θα παίζει radio 24/7 Φαντάζομαι μια σωστή λύση είναι ένας server με διπλό τροφοδοτικό και raid για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορεί κάποιος με εμπειρία για να με κατευθύνει λίγο παρακαλώ ; ευχαριστώ.
akoinonitos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για σταθμο e radio εννοεις ? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από akoinonitos
syban Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Για σταθμο e radio εννοεις ? Fm Δεν έχει όμως διαφορά Playlist θα παίζει και θα βγάζει έξοδο από την κάρτα ήχου σε κονσόλα και στις 2 περιπτώσεις
yioula Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1.στο βουνο στις κεραιες με τι θατελνεις το σημα? [μπορεις να δουλεψεις τον εκει 'δεκτη' ως εφεδρικη λυση κ να κατεβασεις το κοστος] 2. επεξεργασια ηχου θα κανει το ιδιο μηχανημα ή αλλο?
syban Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι ένα project που τρέχει ο αδερφός μου βασικά και μου ζήτησε μια βοήθεια για το pc καθαρά και με μόνο ενδοιασμό το fail over, για αυτό σκέφτηκα server, αλλά επειδή είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει είπα να πάω στα σίγουρα και να ζητήσω βοήθεια, αυτό το μηχάνημα δεν θα το ακουμπάει κανείς, μόνο Playlist θα έχει και θα παίζει, ηχοληψία θα γίνετε από άλλα μηχανήματα, σκέφτεται να εχει αναμεταδότη στις κεραίες. Eννοείτε, κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από syban να μην γινει διπλο ποστ
syban Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Να ευχαριστήσω για την ουσιαστική βοήθεια το μέλος @yioula, που μου πρόσφερε σε προσωπική συζήτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα