Προς το περιεχόμενο

Αγορα refurbished lg g5/lg v20 απο aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα.Ειχα αγορασει παλιοτερα το lg g4 refurbished στα 65€ και μου ηρθε με τελωνειο +32€.Η κατασταση της συσκευης αψογη σαν καινουρια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.Προσφατα χαλασε το κινητο ενος φιλου μου και σκεφτομαι να του παρω το lg g5 refurbushed στα 100€ ή το lg v20 στα 150€.Απο την εμπειρια μου εφοσον μπροστα στην φωτογραφια του προϊόντος δεν αναγραφεται free custom declarations for europe counties λογικα θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο.Τι πρεπει να κανω για να μην περάσω ή εστω να μειωσω τις πιθανότητες να περασει?Εφοσον περασει ξερω οτι για αντικειμενα κατω των 150€ το τελωνειο ειναι 24% ο φπα και 12€ φορος.Η postNL ειναι αξιοπιστη απο πλευρας τελωνειου(εχω αγορασει μονο μικροπραγματα με αυτην).Ξερω τα κολπα των κινεζων που κοστολογουν χαμηλα τα προϊόντα,αλλα δεν πιανει παντα σε ογκοδη πακετα.Ξερεται καποιο site εκτος ebay για χαλασμενα κινητα προς επιδιορθωση?(με χαμηλες και λογικες τιμες)Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Αμ δεν τα ξέρεις καλα ή δεν εχεις παρακολουθήσει τις εξελίξεις

Για αγορές CIF 23-150 ευρω ειναι 24% συν 15 ευρω και απο το aliexpress ο κανονας ειναι οτι δε θα γλυτώσεις. Εξαιρέσεις υπάρχουν (ΕΙΔΙΚΗ ΑΚΡΙΒΗ αποστολή με DHL οταν την παρεχει ο πωλητης ή υποτιμολογηση και να κάτσει τυχερό και ο υπαλληλος που θα το ελεγξει να μν ασχοληθει) αλλά ειναι λιγες. 

Ρίξε μια καλη ματιά στον παρακάτω οδηγο.

https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...