Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας έχω το huwei  p smart θα ειθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να έχει κάποιος περισσότερη ένταση στο κινητό του;    υπάρχουν τέτοια προγράμματα για ένταση του ήχου; 

Και αν ναι πια; 

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Εννοείς σου μειώνει τον ήχο όταν βάζεις ακουστικά ή θες να παίζει με περισσότερη ένταση από το speaker του κινητού σου?

Δημοσ.

Το speaker του κινητού σου έχει περιορισμένες δυνατότητες. Δεν έχω ψάξει ποτέ για τέτοιο πρόγραμμα οποτε δεν ξερω να σου προτείνω κάποιο. Αλλά αυτό που θα σου πρότεινα είναι ότι και να βρεις το πολυ πολύ να σου πιέσει το speaker σου και στο τέλος να στο κάψει ή να στο παραμορφώσει με αποτέλεσμα μετά να ακούς χρατσ-χρουτσ (επιστημονική εξήγηση). Αν θες περισσότερη ένταση πάρε ενα bluetooth speaker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς ότι έχει περιορισμένες δυνατότητες; πέρα απο αυτό το  Bluetooth speaker   το συνδέω με το κινητό μου σε ρωτάω επειδή δεν καταλαβα και επειδή δεν γνωρίζω από  Bluetooth speaker

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, powerblade είπε

Γειά σας έχω το huwei  p smart θα ειθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να έχει κάποιος περισσότερη ένταση στο κινητό του;    υπάρχουν τέτοια προγράμματα για ένταση του ήχου; 

Και αν ναι πια; 

Όλες οι εφαρμογές είναι "μούφες".

Όταν ένα κινητό παράγει συγκεκριμένο ήχο, τέλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

περιορισμένες δυνατότητες σημαίνει ότι το ηχείο μπορεί να φτάσει μέχρι μια ένταση. Για αυτο υπάρχουν ηχεια που κάνουν 10 ευρώ και ηχεία που κάνουν 1000 ευρώ. Καθένα από αυτα φτάνει μέχρι μια ένταση και μεχρι εκει παίζει καθαρό ήχο.

Από εκεί και έπειτα αμα το ζορίσεις το πολύ πολύ να σου καεί. 

Bluetooth speaker είναι ενα ηχειο που βγαζει παραπανω ενταση από του κινητού σου και συνδέεται μέσω bleutooth με το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...