anastas1s11 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια εκανα πρωτη φορα λογαριασμο στην revolut και ειμαι στην αρχη , στην διαδικασια πιστωσης της καρτας(top up) . Ωστοσο μπαινω μεσω του ebanking μου στην πειραιως βαζω το iban της revolut (εκει που γραφει λογαριασμος ) και μου γραφει ''Ο Αριθμός Λογαριασμού δεν έχει τη σωστή μορφή'' και δεν μπορω να προχωρησω . Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από anastas1s11
spartak1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, anastas1s11 είπε Παιδια εκανα πρωτη φορα λογαριασμο στην revolut και ειμαι στην αρχη , στην διαδικασια πιστωσης της καρτας(top up) . Ωστοσο μπαινω μεσω του ebanking μου στην πειραιως βαζω το iban της revolut (εκει που γραφει λογαριασμος ) και μου γραφει ''Ο Αριθμός Λογαριασμού δεν έχει τη σωστή μορφή'' και δεν μπορω να προχωρησω . Yπάρχει θέμα για τη revolut. Βάλε καλύτερα εκεί το ερώτημα. Βάλε επίσης και το iban που βάζεις για να δούμε που μπορεί να είναι το λάθος 1
spartak1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, anastas1s11 είπε GB87REVO και 14 ψηφία Μίλα με την Πειραιώς να σου πουν τι συμβαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα