Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και λογικά για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν λάβει τέλος είπα να ανοίξω αυτό το θέμα.

στις διακοπές που πήγατε, αποδείξεις σας κόβανε; πχ στις ταβέρνες.

δε θα αναφέρω μέρη απλά να πω ότι εκτός από τις διακοπές που πήγα, έκανα και διάφορες τριήμερες εξορμήσεις.

αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε μέρη γνωστά, με κίνηση, αποδείξεις κόβανε σχεδόν όλοι. όταν πήγαινα σε κάτι χωριά στην άκρη του κόσμου ή σε κάτι παραλιακές ψαροταβέρνες που κάνεις σαφάρι για να πας, απόδειξη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.

μου φαίνεται μεγαλύτερη φοροδιαφυγή πέφτει σε τέτοια μέρη που δε κόβεται ούτε μια απόδειξη κι ας έχει λιγότερο κόσμο, παρά σε μέρη που γίνεται χαμός και από τους 10 δε θα κόψουν στους 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ την ίδια εντύπωση έχω. Σε κεντρικά και εμπορικά σημεία/πιάτσες κόβουν αποδείξεις ενώ σε απομακρυσμένα είναι λιγότερο τυπικοί.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό γίνετε επειδή στα απομακρυσμένα μέρη, δεν έχουν που δνε έχουν δουλειά, αν χτυπήσουν και τιμές ώστε να βγάλουν τα σπασμένα του φόρου, τότε θα φύγουν και οι τελευταίοι. 

Πιστεύω μερικοί όντως δεν ξέρετε τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Το γνωρίζετε ότι το ΦΠΑ αγορών για ένα εστιατόριο είναι 13% αλλά όταν χτυπάμε εμείς αποδείξεις πληρώνουμε 24%? Αν είναι 13,ναι τα θα χτυπούσαν όλοι τα πάντα. 

Θα το πω από τώρα. Θα κλείσει λογικά και αυτό όπως και όλα τα άλλα για αποδείξεις κτλ αν πάει τόσο στα πολιτικά. 

Επεξ/σία από overpower
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...