iGotProblems Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερω οτι απο επιδοσεις σε εφαρμογες ειναι παρα πολυ δυνατο οπως τα υπολοιπα ( οθονη, καμερα ) λενε τιποτα? Οχι οτι με πολυ νοιαζει η καμερα αλλα αφου θα δωσω τοσα λεφτα ας ειναι κατι καλο εστω. Ειμαι αναμεσα σε Mi 8 , 1+ 6 και blackshark. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από iGotProblems
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, iGotProblems said: Ξερω οτι απο επιδοσεις σε εφαρμογες ειναι παρα πολυ δυνατο οπως τα υπολοιπα ( οθονη, καμερα ) λενε τιποτα? Οχι οτι με πολυ νοιαζει η καμερα αλλα αφου θα δωσω τοσα λεφτα ας ειναι κατι καλο εστω. Ειμαι αναμεσα σε Mi 8 , 1+ 6 και blackshark. Εγώ λέω να πας σε 1+6 απευθείας που είναι καλό σε όλα του Και το Mi 8 δεν είναι άσχημο.
saruman123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Είναι στην κατηγορίας "gaming smartphone". Δεν νομίζω ότι αξίζει από την στιγμή που υπάρχει το 1+6 το Mi8 και άλλα τέτοια κινητα. Επίσης δεν υποστηρίζει την Β20(800αρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα