Lanike71 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Ποιά καταστήματα δέχονται τέτοιες συσκευές για ανακύκλωση; Κάτι άκουσα ότι δέχονται και σούπερ-μάρκετς. Επιπλέον, είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν ή όχι;
HamerZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πάει σε MediaMarkt - στο Μαρούσι στην Κιφισίας- μιας και έχουν χώρο εξωτερικά, ρωτάς και θα σου πουν, οπότε το αφήνω εκεί. Έχω αφήσεις από τροφοδοτικά (σε σακούλα) μέχρι και tower. Δεν μας αναφέρεις σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από HamerZ
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω δει σε σουπερ μάρκετ, σε καταστήματα ηλεκτρικών, σε jumbo, ikea, praktiker, σε πολλά μέρη γενικά. Για το αν είναι υποχρεωμένοι δεν κατάλαβα τι εννοείς, να τα πάρουν; Συνήθως δεν ρωτάς κανέναν, απλά τα αφήνεις εκεί. (Αν μιλάς για μεγάλες συσκευές, ψυγεία, κουζίνες κλπ νομίζω πρέπει να συνεννοηθείς με το κατάστημα. Ο Κωτσόβολος πχ πρέπει να τα παίρνει αν ψωνίσεις κάτι καινούργιο αντίστοιχο). Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από zio10
AristidisZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στο μεγάλο Σκλαβενίτη στο Ικόνιο έχει σημείο για συσκευές προς ανακύκλωση
Lanike71 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δεν έχουν όλα τα καταστήματα κοντέινερς όπως οι δήμοι για να πας και να τα ρίξεις εκεί. Οπότε, μάλλον πρέπει κάποιος από την υποδοχή να τα παραλάβει. Αυτό εννοούσα "αν έχει την υποχρέωση".
kallair Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 βρισκεις εναν παλιατζη, τον φωναζεις, του δινεις οτι εχεις προς ανακυκλωση. κ εκεινη για ανακυκλωση τα πανε (σκραπ) για να βγαλουν το μεροκαματο.
techkid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τις μνήμες RAM και τα CPUs τα κρατάω για ντεκορ Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από techkid
Lanike71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, techkid είπε τις μνήμες RAM και τα CPUs τα κρατάω για ντεκορ Τα βάζεις και σε μπρελόκ;
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιες από τις εταιρίες που έρχονται στον χώρο σου για ανακύκλωση μεγάλων συσκευών ; Αν ναι, κόψατε κομπλέ φάτσες ; Θέλω να στείλω να πάρουν κάτι από τη μάνα μου και θα προτιμούσα να μη μπει όποιος κι όποιος μέσα στο σπίτι...
*Kopanos* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Ν 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιες από τις εταιρίες που έρχονται στον χώρο σου για ανακύκλωση μεγάλων συσκευών ; Αν ναι, κόψατε κομπλέ φάτσες ; Θέλω να στείλω να πάρουν κάτι από τη μάνα μου και θα προτιμούσα να μη μπει όποιος κι όποιος μέσα στο σπίτι... Εγώ έδωσα χαλασμένο πλυντήριο σε Κωτσόβολο, εστειλαν δυο παιδιά με φορτηγό και το πήραν δεν είδα καμια περίεργη φάτσα. Δες εδώ για πληροφορίες. 2
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Ν Εγώ έδωσα χαλασμένο πλυντήριο σε Κωτσόβολο, εστειλαν δυο παιδιά με φορτηγό και το πήραν δεν είδα καμια περίεργη φάτσα. Δες εδώ για πληροφορίες. Δεν ήξερα ότι έχει τέτοια επιλογή ο Κωτσόβολος Μια χαρά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα