fiatdio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, chios είπε δεν ξέρω αν το πουλάς και δεν το λέω για σένα. τηλέφωνο του 2013 είναι τι θες να το πω ; ούτε 30€ δεν αξίζει. Είναι 64gb / 2gb , dual sim , extra sd slot (για το οποίο και αναφέρθηκε) , octacore, 13mp και πωλείται σφραγισμένο οπως εχω ενα ακόμη , άνετα 90€. Κι αν είσαι ή περάσεις από Θεσσαλονίκη πάμε για καφέ να σε δώσω να χρησιμοποιήσεις ακριβώς το ίδιο που το δουλεύω 4 χρόνια κι αν σε φανεί σαπιο σπάστο επιτόπου αδερφέ !
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, fiatdio είπε Είναι 64gb / 2gb , dual sim , extra sd slot (για το οποίο και αναφέρθηκε) , octacore, 13mp και πωλείται σφραγισμένο οπως εχω ενα ακόμη , άνετα 90€. Κι αν είσαι ή περάσεις από Θεσσαλονίκη πάμε για καφέ να σε δώσω να χρησιμοποιήσεις ακριβώς το ίδιο που το δουλεύω 4 χρόνια κι αν σε φανεί σαπιο σπάστο επιτόπου αδερφέ ! Φίλε μου άδικα διαφημίζεις το κινητό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανταγωνιστεί τα σημερινά κινητά. Μπορεί λειτουργικά να είναι άψογο,αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά παλιό κινητό που τότε στην εποχή του ήταν ένα καλό κινητό.
fiatdio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, saruman123 είπε Φίλε μου άδικα διαφημίζεις το κινητό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανταγωνιστεί τα σημερινά κινητά. Μπορεί λειτουργικά να είναι άψογο,αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά παλιό κινητό που τότε στην εποχή του ήταν ένα καλό κινητό. Δεν διαφωνώ με αυτά που αναφέρεις. Η "ένσταση" μου ήταν στον χαρακτηρισμό "σαπιο" του φίλου chios . Επιπλεον δεν έθεσα ποτέ σύγκριση με σημερινά κινητά φυσικά. Cheers
bikey77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Είστε εκτός θέματος, παρακαλώ μη συνεχίζετε. Αν ήθελα μεταχειρισμένο θα κοίταζα τις αγγελίες.
bikey77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Εν τέλει, κατέληξα στο xiaomi redmi s2 4/64GB το οποίο αγόρασα στα 166 ευρώ από κατάστημα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα