bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Καλησπερα,τι γνωμη εχετε για τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας των μεγαλων σουπερ μαρκετ??Κατα ποσο ειναι υγιεινα ??Τα προτιματε λογω της χαμηλης τους τιμης σε σχεση με τα επωνυμα?Πως βρισκεται την ποιοτητα τους?? Αξιζει να αγοραζουμε ενα επωνυμο προιον μονο και μονο για την επωνυμια του χωρις να γνωριζουμε οτι ενα αλλο προιον που ειναι φθηνοτερο μπορει να ειναι καλυτερο??Γενικα θα ηθελα να γνωριζω αν τα προτιματε η οχι και τον λογο.
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Γιατί ένα φθηνότερο προϊόν να είναι καλύτερο;;; Εγώ πάντως προτιμώ τα επώνυμα όσον αφορά τη διατροφή μου. Τώρα η διαφορά για λεπτά του ευρώ ή 1-2 ευρώ τη θεωρώ μικρή για την σιγουριά κ την ποιότητα του επωνύμου. Ωστόσο φαντάζομαι πως κ τα ιδιωτικής ετικέτας σίγουρα θα υφίστανται ποιοτικούς ελέγχους οπότε σίγουρα δεν είναι επικίνδυνα. Ποιοτικότερα όμως των επωνύμων δύσκολο. 1 1
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Γιατι ισως ενα επωνυμο προιον να ριχνει λεφτα και στο μαρκετινγκ και την διαφημιση,ετσι να αυξανεται το κοστος του προιοντος. Και η διαφορα οπως λες δεν ειναι αμελητεα,ας πουμε τα barilla μακαρονια εχουν 1,30 και μιας ιδιωτικης ετικετας 0,40. 4 1
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Με εξαιρεση ελαχιστα προϊοντα, αγοραζω μονο ιδιωτικης ετικετας 3 1
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, g_alkis είπε Με εξαιρεση ελαχιστα προϊοντα, αγοραζω μονο ιδιωτικης ετικετας Και εγω το ιδιο,λογο οικονομιας βασικα αλλα ποιος μου λεει σιγουρα ομως οτι αυτα τα προιοντα ειναι χειροτερα η καλυτερα η ιδια με τα επωνυμα??
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν διαφορά στην ποιότητα σε άλλες όχι. Απλά δοκιμάζεις και επιλέγεις με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Ορισμένες φορές απλά μου αρέσει περισσότερο η γεύση ενός προιόντος και δεν το αλλάζω, σε άλλες περιπτώσεις δεν βλέπω διαφορές. Οπως ειπώθηκε μπορεί το επώνυμο να είναι ακριβό γιατί η εταιρεία έχει τεράστια λειτουργικά και διαφημιστικά έξοδα και όχι λόγω ποιότητας. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Και εγω το ιδιο,λογο οικονομιας βασικα αλλα ποιος μου λεει σιγουρα ομως οτι αυτα τα προιοντα ειναι χειροτερα η καλυτερα η ιδια με τα επωνυμα?? Αν προκειται για τροφιμο, σου το λεει συνηθως η γευση σου. Αν δεν ειναι τροφιμο, η χρηση του. 2
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στα περισσότερα τρόφιμα η διαφορά της ποιότητας δεν δικαιολογεί την διαφορά στην τιμη. Καλά για τα μη τροφιμα δεν το συζηταω καν (χαρτικα,καθαριστικα κτλπ) 1
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, bill27 είπε ας πουμε τα barilla μακαρονια εχουν 1,30 και μιας ιδιωτικης ετικετας 0,40. Έχεις δοκιμάσει τα Barilla; Όπως κ τα μισκο έχουν πολύ καλύτερη γεύση από όλα τα υπόλοιπα ζυμαρικά. Πέρα από τη διαφήμιση που σίγουρα θα ανεβάζει το κόστος ενός προϊόντος, και στο τρόφιμο ισχύει το ότι πληρώνεις παιρνεις. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται από την περίπτωση. παλιότερα είχα βρει ένα κρεμοσάπουνο για τα χέρια από την λαική με 1 ευρώ το λίτρο ή από το σουπερ. Πραγματικά ήταν τελείως άχρηστο, δεν έβγαζε καθόλου αφρό. Τώρα πια αγοράζω επώνυμα (palmolive-dettol-papoutsanis) όταν τα βρω σε καμιά καλή προσφορά με 50% έκπτωση. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Έχεις δοκιμάσει τα Barilla; Όπως κ τα μισκο έχουν πολύ καλύτερη γεύση από όλα τα υπόλοιπα ζυμαρικά. Πέρα από τη διαφήμιση που σίγουρα θα ανεβάζει το κόστος ενός προϊόντος, και στο τρόφιμο ισχύει το ότι πληρώνεις παιρνεις. Τα μπαρίλα οντως ειναι με διαφορα τα καλυτερα απο ολα τα αλλα ομως η διαφορά τιμής τους ειναι χαώδης. Αλλά κάτι "Μελισσα,Μισκο,ΑΒΕΖ" και ποσα αλλα που εχω δοκιμασει δεν ειναι κατι καλυτερο από τα ιδιωτικης ετικετας των Μασουτη-Lidl-ΑΒ . 2
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Έχεις δοκιμάσει τα Barilla; Όπως κ τα μισκο έχουν πολύ καλύτερη γεύση από όλα τα υπόλοιπα ζυμαρικά. Πέρα από τη διαφήμιση που σίγουρα θα ανεβάζει το κόστος ενός προϊόντος, και στο τρόφιμο ισχύει το ότι πληρώνεις παιρνεις. Ναι τα εχω δοκιμασει αλλα στα ζυμαρικα ολα ιδια μου φαινονται,οποτε επιλεγω τα πιο φθηνα.
talibanakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 46 λεπτά πριν, bill999r είπε Γιατί ένα φθηνότερο προϊόν να είναι καλύτερο;;; Εχεις ακουστα την apple? 6
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Backpacker είπε Αλλά κάτι "Μελισσα,Μισκο,ΑΒΕΖ" και ποσα αλλα που εχω δοκιμασει δεν ειναι κατι καλυτερο από τα ιδιωτικης ετικετας των Μασουτη-Lidl-ΑΒ Μέλισσα άθλια σε γεύση, Μισκο ανώτερη ποιότητα κ σε γεύση κ σε υφή. Καλά είναι κ τα ΜΑΚΒΕΛ που έχω δοκιμάσει. 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Ναι τα εχω δοκιμασει αλλα στα ζυμαρικα ολα ιδια μου φαινονται,οποτε επιλεγω τα πιο φθηνα. Άλλο αυτό. Αν δεν βρίσκεις διάφορες δεν βρίσκω τον λόγο να αγοράσεις κάτι άλλο. Ωστόσο πέρα από τα μακαρόνια στα είδη διατροφής όσων αφορά εμένα κ τα παιδιά μου προτιμώ τα επώνυμα κ ελληνικά. Άλλωστε κάθε φορά που ακούμε για διοξίνες κτλ πρόκειται για ευρωπαϊκά προϊόντα (γερμανικά, γαλλικά, βελγικά) που κ καλά έχουν ποιοτικό έλεγχο.
fredd0 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 ζυμαρικα φρεσκα > de cecco > ολα τ'αλλα ιδιωτικης ετικετας δε προτιμαω γιατι οτι εχω δοκιμασει ειναι χειροτερης ποιοτητας. Παιρνεις πχ ενα αλουμινοχαρτο ιδιωτικης ετικετας μιση τιμη απο το σανιτας, αλλα σκιζεται για πλακα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα