Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

ε δοκίμασε νοναμε2 επειδή δεν σου αρέσει το ένα δεν πα να πει ότι δεν θα σου αρέσει και το άλλο (αν και είσαι σίγουρος ότι φταίγανε τα τορτελίνια; μήπως κάτι πήγα στραβά στην παρασκευή ;ή μήπως ήταν χαλασμένα τα συγκεκριμένα; ) 

4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Παράδειγμα το φέρνουμε.Το ίδιο συμβαίνει με πολλά άλλα προιόντα.

Είχα με κάποιο γνωστό διαφωνία για τις μαρμελάδες ο οποίος μου έλεγε ότι αγοράζει μόνο bonne και μπορεί να καταλάβει τη γεύση τους με κλειστά μάτια και εγώ διαφωνούσα.Πήραμε μία bonne και μία maribel του lidl ροδάκινο του βάλαμε σε φτυγανιά με βούτυρο και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει λέγοντας bonne πότε τη μία πότε την άλλη.Στο τέλος και αυτός παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τη γεύση.

Άσε φίλε όλα στο υποσυνείδητο μας τα περνάνε μέσω διαφημίσεων και άλλων μηνυμάτων

Νομίζω ότι η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά...

Αν εσύ μου λες ότι δε καταλαβαίνεις διαφορά π.χ. στις μπύρες που έχουν τα lidl με τις "επώνυμες" μπύρες που κάνουν τα διπλά λεφτά, πως μπορώ εγώ να σε πείσω για το αντίθετο ;

Το ίδιο για τα μακαρόνια, τα γάλατα, τα αναψυκτικά, τα φυστίκια κ.ο.κ... 

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Αν κατάλαβες αυτό απο το μήνυμά μου τότε δεν ειμαι κατάλληλα εκπαιδευμένος για να σε βοηθήσω. 

Εκπαιδευμένος σε τι ρε φίλε...;;; 

Εσύ δεν παραθέτεις λογικά επιχειρήματα. Εγώ σου φταίω; 

Που μου λες πως αν πάρω χαρτιά υγείας no name ή αντί για ΜΑΚΒΕΛ (τιμή 0.50 ευρώ) πάρω 365 με 0.40 θα στείλω το παιδί μου σε καλό κολλέγιο....;;; 

(Που το παιδί μου δεν θα το έστελνα σε κολλέγιο κ όλα τα λεφτά του κόσμου να είχα...) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Νομίζω ότι η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά...

Αν εσύ μου λες ότι δε καταλαβαίνεις διαφορά π.χ. στις μπύρες που έχουν τα lidl με τις "επώνυμες" μπύρες που κάνουν τα διπλά λεφτά, πως μπορώ εγώ να σε πείσω για το αντίθετο ;

Υπάρχουν τρόποι πχ χημεία αν έχουν το ίδιο δραστικό συστατικό 2 προϊόντα τότε πάρε το φθηνότερο (πχ σκόνες πλυντηρίου)

Μετά ειναι θέμα γεύσης όχι ποιότητας ειδικά στα ποτά το φθηνό απο το ακριβό έχει την ίδια παρασκευή απλά σε μικρές λεπτομέρειες διαφέρει δεν σημαίνει ότι ειναι κατώτερο απλά ότι θα έχει άλλη γεύση. 

και το αν μια γεύση ειναι καλύτερη ή χειρότερη έχει να κάνει με δύο πράματα την συνήθεια και τον χαρακτήρα... 

και τέλος υπάρχουν άλλα πράματα που όντως στο μόνο που διαφέρουν ειναι το αυτοκόλλητο της συσκευασίας. 

2 λεπτά πριν, bill999r είπε

Εκπαιδευμένος σε τι ρε φίλε...;;; 

Εσύ δεν παραθέτεις λογικά επιχειρήματα. Εγώ σου φταίω; 

Που μου λες πως αν πάρω χαρτιά υγείας no name ή αντί για ΜΑΚΒΕΛ (τιμή 0.50 ευρώ) πάρω 365 με 0.40 θα στείλω το παιδί μου σε καλό κολλέγιο....;;; 

(Που το παιδί μου δεν θα το έστελνα σε κολλέγιο κ όλα τα λεφτά του κόσμου να είχα...) 

Καθαρή απορία ψηφίζεις; 

Έχεις παιδιά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Κάνεις πλάκα ε ; 

όχι όλα είναι απόσταγμα αλκοόλ με νερό και γεύσεις. Δεν είσαι ρομπότ με αισθητήρια όργανα για να καταλάβεις την διαφορά 5% οξύτητα με 8% κτλ κτλ η την μια γεύση απο την άλλη έχεις 4 βασικούς κάλυκες και ένα average αυτών καταλαβαίνεις ως γεύση πολλές φορές έχεις καταστρέψει αυτούς που έχεις λόγω ηλικίας και έχεις ακόμη λιγότερη γεύση αλλά δεν το παίρνεις χαμπάρι... αν καπνίζεις κιόλα μην το συζητάμε τζάμπα... 

γιατί νομίζεις η γευσιγνωσία δεν ειναι επιστήμη ; γιατί ειναι αυθαιρεσία και υποκειμενισμός... 

καθαρά ενδεικτικά : 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Καθαρή απορία ψηφίζεις; 

Είσαι τουλάχιστον προσβλητικός κ αγενής.... 

Συζητάμε εδώ κ 14 σελίδες κ απλα έρχεσαι να το παίξεις έξυπνος;;;; 

Φιλε δεν είσαι έξυπνος 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill999r είπε

Είσαι τουλάχιστον προσβλητικός κ αγενής.... 

Συζητάμε εδώ κ 14 σελίδες κ απλα έρχεσαι να το παίξεις έξυπνος;;;; 

Φιλε δεν είσαι έξυπνος 

εντάξει με συγχωρείς 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

όχι όλα είναι απόσταγμα αλκοόλ με νερό και γεύσεις. Δεν είσαι ρομπότ με αισθητήρια όργανα για να καταλάβεις την διαφορά 5% οξύτητα με 8% κτλ κτλ η την μια γεύση απο την άλλη έχεις 4 βασικούς κάλυκες και ένα average αυτών καταλαβαίνεις ως γεύση πολλές φορές έχεις καταστρέψει αυτούς που έχεις λόγω ηλικίας και έχεις ακόμη λιγότερη γεύση αλλά δεν το παίρνεις χαμπάρι

Εντάξει σταματάμε εδώ τη κουβέντα 

Σε λίγο θα μας πεις να τρώμε σκατά για να πάει το παιδί μας στο MIT

Αφού τους έχουμε καταστρέψει τους κάλυκες δε θα καταλαβαίνουμε και τι τρώμε, οπότε όλα μια χαρά 

Δημοσ.

Τέλος παιδιά ,, μιας και το έθιξε ο φίλος από επάνω ,,,, Απετουμε να βγάλει η Apple μακαρόνια με 6.40 το πακέτο μόνο και μόνο γι να έχει face id νοικοκυράς το πακέτο γι να ανοίξει ,,,,,,,,,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αφού τους έχουμε καταστρέψει τους κάλυκες δε θα καταλαβαίνουμε και τι τρώμε, οπότε όλα μια χαρά 

τα σκατά είναι χωνεμένη τροφή οπότε δεν είναι απαραίτητο να ειναι τόσο κακά όσο νομίζεις (δεδομένου ότι τα αφόδευσε υγιής οργανισμός) τρως πολύ πιο επικίνδυνα πράματα (ειδικά αν αρέσουν τα είδη περιπτέρου) από σκατά.... 

Έχοντας πει αυτό όμως συνεχίζεις να το παίρνεις αρνητικά δεν σου λέω να παίρνεις υποδεέστερα πράματα  το ακριβώς αντίθετο σου λέω πολλά πράγματα είναι ίσα αλλά φθηνότερα και κάποια φθηνότερα μάλιστα ειναι καλύτερα απο τα επώνυμα... 

όπου φυσικά ισχύει το αντίθετο παίρνεις το ακριβότερο αλλά δεν ειναι τόσο συχνό αυτό όσο νομίζεις αυτό λέω. 

11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

και μιας και είπες σκατά :P 

Είναι κάτι που κάνανε αρκετοί παππούδες στα νιάτα τους :P 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Φίλε Αριστείδη όλα στο μυαλό καρφωμένα μας τα έχουν.Πίστεψέ το. Δεν λέμε ότι όλα είναι τα ίδια αλλά όσα έχουν τα ίδια συστατικά  ανεξαρτήτου μάρκας, ενδεχομένως αλλάζει σε κάποια η γεύση τους.

Άκου παράδειγμα 86 ετών.Η πεθερά μου (αγύριστο Κεφαλονίτικο  κεφάλι τη λέω εγώ) έπινε πάντα φρέσκο γάλα μόνο ΔΕΛΤΑ στη χάρτινη συσκευασία.

Πριν ένα μήνα πήγαινα στο χωριό και μου λέει η γυναίκα πάρε και ένα γάλα ΔΕΛΤΑ της πεθεράς σου.Όντως το πήρα της το άφησα και πήγα για δουλειές στο εξοχικό.Το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα και ακολουθεί διάλογος.

-Καλά τι γάλα της πήγες.

-ΔΕΛΤΑ όπως μου είπες 1 λίτρο.

-Καλά τι ΔΕΛΤΑ ήταν.

-Το κλασικό στη χάρτινη συσκευσία.Γιατί τι έγινε ήταν χαλασμένο;;;;

-Όχι αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν ήταν ΔΕΛΤΑ  και το έδωσε στη γειτόνισσα.

-Καλά δεν το ήπιε;;;;;

-Δοκίμασε μου είπε αλλά δεν της άρεσε.Δεν ήταν όπως το ΔΕΛΤΑ.

Έβαλα τα γέλια και χτυπιόμουν μόνος μου στην ερημιά.

-Γιατί γελάς μου λέει νευριασμένη η σύζυγος.

-ΔΕΛΤΑ της πήγα αλλά άλλαξαν τη χάρτινη συσκευασία  εξωτερικά δεν μοιάζει με το παλιό που έπινε και νομίζει πως δεν είναι ΔΕΛΤΑ.:o

Πες μου εσύ μετά αν όντως δεν μας έχουν φυτέψει κάποια πράγματα μέχρι το βαθύτερο σημείο του μυαλού μας.☺️

Edit . Και επειδή πήρα σκυτάλη από την φτωχό του παραπάνω μηνύματος

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.

Μην γελιόμαστε στα προϊοντα ιδιωτικής ετικέτας υπάρχει τεράστια σαβούρα.Αν πάει κάποιος σε οποιοδήποτε σούπερμαρκετ θα δει παγωτά,μπισκότα,αναψυκτικά κτλ που μοιάζουν με γνωστές μάρκες(ακόμα και στην συσκευασία...) αλλά είναι επικώς απαράδεκτα.Όμως υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις που πραγματικά δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά παρά μόνο στην ετικέτα και φυσικά στην τιμή.Υπάρχουν γνωστές εταιρίες που βγάζουν ΑΚΡΙΒΩΣ(ούτε διαφορετική γραμμή παραγωγής,ούτε άλλη ποιότητα,ούτε ούτε) το ίδιο προϊον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε Αριστείδη όλα στο μυαλό καρφωμένα μας τα έχουν.Πίστεψέ το. Δεν λέμε ότι όλα είναι τα ίδια αλλά όσα έχουν τα ίδια συστατικά  ανεξαρτήτου μάρκας, ενδεχομένως αλλάζει σε κάποια η γεύση τους.

Ρε παππού συγνώμη, θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν ποιότητες στα προϊόντα ; 

Δηλαδή παράδειγμα, όλα τα μήλα του κόσμου είναι ίδια ; 

Δεν υπάρχουν κάποια που για τον Χ, Υ, Ζ λόγο είναι πιο γευστικά από τα άλλα ; 

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.

Τώρα ρε παππού σοβάρα? Σιριουσλι (που λένε και στο χωριό μου)?? Λες τώρα για κλασσικά κολλήματα μεγάλων ανθρώπων και το φέρνεις ως σοβαρό παράδειγμα-επιχείρημα? Αμα αρχίσω  να σου λέω για τον πεθερό μου θα χάσεις την μπάλα. Το μόνο πράγμα που έχει κάποιος καρφωμένο στο μυαλό κάποιου (εσένα εννοω :) ) είναι το lidl!

Αντιθέτως κι εγώ που παρόλο που υποστηρίζω το αντίθετο από τις απολυτότητές σου, κρατάω ένα μέτρο, δεν τα τσουβαλιάζω όλα. Ξαναλέω, αγοράζω απ'ολα αναλόγως την κρίση μου.

Και επειδή αμα ξανακούσω για μακαρόνια θα πάθω αμοκ, ας πούμε για κάτι άλλο. Κατά τη γνώμη σου δηλαδή, η κόκα κόλα έχει την ίδια γεύση με την Ι.Ε. κόλα του Lidl ή του ΑΒ ή του οποιουδήποτε? Ή μου το έχουν καρφώσει στο κεφάλι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...