papoys1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρε παππού συγνώμη, θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν ποιότητες στα προϊόντα ; Δηλαδή παράδειγμα, όλα τα μήλα του κόσμου είναι ίδια ; Δεν υπάρχουν κάποια που για τον Χ, Υ, Ζ λόγο είναι πιο γευστικά από τα άλλα ; Το σίγουρο είναι ότι το ψεκασμένο και φουλ στα λιπάσματα μήλο είναι πιο νόστιμο από το βιολογικό το οποίο μπορεί να έχει και σκουληκάκι μέσα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε Αριστείδη.Σίγουρα υπάρχει διαφορά από μήλο σε μήλο από αχλάδι σε αχλάδι από πορτοκάλι σε πορτοκάλι.Δεν μιλάμε για διαφορετικά είδη δύο ομογενών προιόντων. Εδώ μιλάμε για δύο ίδια προιόντα που έχουν παραχθεί με τα ίδια συστατικά με τις ίδιες αναλογίες.
Stamer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εδώ μιλάμε για δύο ίδια προιόντα που έχουν παραχθεί με τα ίδια συστατικά με τις ίδιες αναλογίες. Εμ α γεια σου. Δεν μιλάμε γι'αυτά, αλλιώς ναι, θα ήταν ίδια. Απλά κάποιοι υποστηρίζετε/πιστεύετε οτι το Ι.Ε. έχει την ίδια πρώτη ύλη/αναλογίες κ.λ.π.
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 57 λεπτά πριν, bill999r είπε Σοβαρά τώρα;;; Συγκρίνεις το τι βάζεις στον οργανισμό σου με το Netflix... Ωραία μαν μου, εγώ προτιμώ να κατεβάζω από torrent και όσα γλυτώνω να τα δίνω στη barilla... Ρε φίλε δεν δουλεύω για να επιβιώσω αλλά για να έχω κ μια ποιότητα ζωής εγώ κ τα παιδιά μου. Κ όχι αν δεν μου φτάνουν δεν θα φάω 3 φορές τη βδομάδα μακαρόνια... Θα φάω 1 φορά αντί να φάω τη σαπίλα του 365. Κ τα κουμάντα του ο καθένας τα κάνει κ για τα γεράματα του κ για όλα τα υπόλοιπα. Ναι το ξανατονιζω, δεν θα υπολογίσω λεπτά του ευρώ για το τι θα βάλω στον οργανισμό μου... Οπως θα πάρω επώνυμο σαμπουάν για το δέρμα μου, όπως θα πάρω επώνυμο αναψυκτικό - χυμό κτλ Για τη γεύση οκ αυτό, αλλά για υγιεινό αμφιβάλλω. Σαβούρα είναι όλα. (Και αρκετοί χυμοί και αρκετά σαμπουάν, επώνυμα και ετικέτας).
bill999r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Σαβούρα είναι όλα. Γτ φίλε μου να είναι σαβούρα; Δεν υπάρχουν εταιρίες οι οποίες δίνουν έμφαση στην ποιότητα; Επειδή έχω ίδια άποψη υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις οι οποίες ποντάρουν στην ποιότητα κ γι αυτό κ ξεχωρίζουν. Πχ πολλα τυροκομεια, τα οποία έχουν υψηλά στάνταρ ποιότητας. Γενικά σε κάθε κλαδο υπάρχουν κ οι καλοί - σωστοί
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Γτ φίλε μου να είναι σαβούρα; Δεν υπάρχουν εταιρίες οι οποίες δίνουν έμφαση στην ποιότητα; Επειδή έχω ίδια άποψη υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις οι οποίες ποντάρουν στην ποιότητα κ γι αυτό κ ξεχωρίζουν. Πχ πολλα τυροκομεια, τα οποία έχουν υψηλά στάνταρ ποιότητας. Γενικά σε κάθε κλαδο υπάρχουν κ οι καλοί - σωστοί Για τα αναψυκτικά συγκεκριμένα εννοούσα. Δεν είναι η coca cola πιο θρεπτική από την αβ cola δηλαδή. Είναι και τα δύο προϊόντα που δεν προσφέρουν κάτι. 1
TopicStrarter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρε παππού συγνώμη, θες να μου πεις ότι δεν υπάρχουν ποιότητες στα προϊόντα ; Δηλαδή παράδειγμα, όλα τα μήλα του κόσμου είναι ίδια ; Δεν υπάρχουν κάποια που για τον Χ, Υ, Ζ λόγο είναι πιο γευστικά από τα άλλα ; Οι ποιότητες πλέον έχουν βελτιωθεί δεν είμαστε στην βιομηχανική επανάσταση τόσο η παραγωγή ομογενοποιείται όσο και οι μέθοδοι παρασκευής βελτιώνονται και κοστίζουν λιγότερο πολλές φορές το ίδιο εργοστάσιο βγάζει και το επώνυμο και το Noname προϊόν και είναι θέμα marketing! Παράδειγμα με μπαταρίες IKEA και φυσικά όπου υπάρχει διαφορά και όπου αυτή η διαφορά δικαιολογεί το επιπλέον κόστος τότε εντάξει πάρε το επώνυμο. 2
bill999r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Προσφέρουν απόλαυση. Το φαγητό είναι κ απόλαυση. Αλλα μιας ανέφερες τα αναψυκτικά θα σου αναφέρω το εργοστάσιο αναψυκτικών Κλιαφα που βρίσκεται στα Τρίκαλα. Φοβερός επιχειρηματίας, με χρονιά στο χώρο κ με πολύ ποιοτικά προϊόντα. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα αντίστοιχα άλλων ετικετών αλλά ποιοτικά είναι σίγουρα ανώτερα αφού ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δίνει έμφαση στην ποιοτική παραγωγή 1
TopicStrarter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Προσφέρουν απόλαυση. Το φαγητό είναι κ απόλαυση. Αλλα μιας ανέφερες τα αναψυκτικά θα σου αναφέρω το εργοστάσιο αναψυκτικών Κλιαφα που βρίσκεται στα Τρίκαλα. Φοβερός επιχειρηματίας, με χρονιά στο χώρο κ με πολύ ποιοτικά προϊόντα. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα αντίστοιχα άλλων ετικετών αλλά ποιοτικά είναι σίγουρα ανώτερα αφού ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δίνει έμφαση στην ποιοτική παραγωγή Και αυτό που λέμε τόσες σελίδες ειναι ότι μπορείς σε πολλά προϊόντα να βρεις την ίδια απόλαυση σε φθηνότερη τιμή...
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Οι ποιότητες πλέον έχουν βελτιωθεί δεν είμαστε στην βιομηχανική επανάσταση τόσο η παραγωγή ομογενοποιείται όσο και οι μέθοδοι παρασκευής βελτιώνονται και κοστίζουν λιγότερο πολλές φορές το ίδιο εργοστάσιο βγάζει και το επώνυμο και το Noname προϊόν και είναι θέμα marketing! Άλλα αντί άλλων Αν δε μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν εξ ορισμού διαφορές στις πρώτες ύλες δεν έχει και κανένα νόημα η κουβέντα
TopicStrarter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Άλλα αντί άλλων Αν δε μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν εξ ορισμού διαφορές στις πρώτες ύλες δεν έχει και κανένα νόημα η κουβέντα Ναι τα μακαρόνια ειναι αλεύρι και νερό τεράστια διαφορά στις πρώτες ύλες... ή βότκα... άπειρη διαφορά στις πρώτες ύλες... το βίντεο το είδες ή απλά λες τα δικά σου χωρίς να σκέφτεσαι τα επιχειρήματα των άλλων και να βλέπεις αυτά που σου δείχνουν; ΙΚΕΑ μπαταρίες $5 και κρατάνε το ίδιο και έχουν το ίδιο κύκλο φόρτισης με επώνυμες των $20 και μάλλον ειναι και απο το ίδιο εργοστάσιο! 2
Mansora Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μια απορία αφού μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι όντως τα ίδια τι κέρδος έχει το επώνυμο brand που φτιάχνει ένα προιον που το πουλάει πχ 5€ να φτιάξει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ τον ανταγωνισμό που με private label θα το πουλάει 3;
TopicStrarter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Mansora είπε Μια απορία αφού μερικοί ισχυρίζονται ότι είναι όντως τα ίδια τι κέρδος έχει το επώνυμο brand που φτιάχνει ένα προιον που το πουλάει πχ 5€ να φτιάξει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ τον ανταγωνισμό που με private label θα το πουλάει 3; παραγωγή και πώληση πχ αν πουλάς 1000 μπαταρίες τον χρόνο στα $20 αλλά μπορεί το εργοστάσιο σου να κατασκευάζει 10000 μπαταρίες κάθε χρόνο με τους ίδιους εργάτες και ωράρια τότε τις 9000 τι θα τις κάνεις; Εγώ έχω απορία αυτό το -1 στα like πως το πήρες; 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Ναι τα μακαρόνια ειναι αλεύρι και νερό τεράστια διαφορά στις πρώτες ύλες... ή βότκα... άπειρη διαφορά στις πρώτες ύλες... το βίντεο το είδες ή απλά λες τα δικά σου χωρίς να σκέφτεσαι τα επιχειρήματα των άλλων και να βλέπεις αυτά που σου δείχνουν; ΙΚΕΑ μπαταρίες $5 και κρατάνε το ίδιο και έχουν το ίδιο κύκλο φόρτισης με επώνυμες των $20 και μάλλον ειναι και απο το ίδιο εργοστάσιο! Εγώ σου μίλαγα για μήλα και εσύ μου απάνταγες για μπαταρίες Και ναι, φυσικά και το νερό έχει τεράστια διαφορά στα προϊόντα Αν έχεις δοκιμάσει αναψυκτικά που φτιάχνονται από νερό πηγής (δε μιλάω για τα ευρείας κυκλοφορίας) θα το είχες καταλάβει Για τα ποτά δε το συζητώ καν, κάτι ουίσκι από lidl κλπ, ούτε για προσάναμμα στο τζάκι...
TopicStrarter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Εγώ σου μίλαγα για μήλα και εσύ μου απάνταγες για μπαταρίες Και ναι, φυσικά και το νερό έχει τεράστια διαφορά στα προϊόντα Αν έχεις δοκιμάσει αναψυκτικά που φτιάχνονται από νερό πηγής (δε μιλάω για τα ευρείας κυκλοφορίας) θα το είχες καταλάβει Για τα ποτά δε το συζητώ καν, κάτι ουίσκι από lidl κλπ, ούτε για προσάναμμα στο τζάκι... Εγώ μιλάω για την ουσία και εσύ μιλάς για μήλα αυτή είναι η διαφορά... όχι ότι συμφωνώ για τα μήλα αλλά έστω ότι έχεις δίκαιο τι σημασία έχει υπάρχει μια τεράστια πληθώρα άλλων κατηγοριών προϊόντων όπου ισχύει αυτό που λέμε.. πάρε επώνυμα μήλα και πάρε την λιγότερο ακριβή μάρκα στα άλλα... Ο σκοπός ειναι δηλαδή να βρεις ένα ή 10 προϊόντα που να συμφέρουν αυτά που λές ή το τι παίζει και είναι σοφότερο να κάνουμε ως καταναλωτές για να εξοικονομησουμε χρήματα;
Choutas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πάντως νομίζω τα ΙΕ στα παγωτά είναι Κρι Κρι στην πλειοψηφία. Του γαλαξία κάνει 4 ευρώ και κάτι το 1λ καραμέλα με πέκαν τύπου νιρβάνα. Τρώγεται αλλά μου φαίνεται οτί υπάρχει μια βουτυρίλα ένα πράγμα παράξενο που δεν νομίζω οτί μου βγήκε όταν έφαγα αυτό με την επωνυμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα