mylo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα παράδειγμα από εμένα όπου το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολύ καλό τόσο σε ποιότητα όσο και τιμή. 1.79 τα 500g, όταν οι άλλοι έχουν παραπάνω τα 375g και τα μισά μέσα είναι θρύψαλα Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από mylo
mary Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill999r είπε Νομιζω οτι κάνεις λάθος.... Τεσπα ο καθένας τη γνώμη του κ τις εμπειρίες του. Ωστόσο δεν μπορείς να λες ότι όταν κάποιος παίρνει επιδόματα είναι κ οικονομικά άνετος. Για να τα βγάλει πέρα σίγουρα θα προτιμήσει το οικονομικοτερο από το επώνυμο. Κ δυστυχώς, κ το τονίζω το δυστυχώς, όχι από επιλογή αλλά λόγω εισοδήματος. Και εγω ετσι νομιζα. Σε πληροφορω κανεις λάθος. Το μαγαζι που δουλευω εμπορευεται παιδικά καροτσάκια. Το αφεντικό μου (20+ χρονια στο χώρο) το πρώτο πράμα που μου είπε ήταν οτι τα πιο ακριβά παιδικά καροτσάκια τα παιρνουν αυτοι που ζουν με επιδοματα. Γιατι; Για να δειχθούν. Και δεν μιλαω για επωνυμα μακαρονια εναντι των ιδ.ετικετας αλλά για καροτσι που εχει κοστος τουλάχιστον 1000 λίρες Και σε ρωτάω. Νομιζεις δλδ οτι αυτοι ζοριζονται οικονομικα; Απλα στις 31 δεν εχουν φράγκο στη τσέπη και στις 1 έχουν λεφτά και τα ξοδευουν. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από mary
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 59 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε λολ δε βρισκεις διαφορα κοκα κολα με πεψι με τρεχα γυρευε; εχεις προβλημα μαλλον και σιγουρα καπνιστης Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο όπως το έγραψα, εννοούσα σόδα μόνο. Απλά έγραψα σόδα αναψυκτικό, όχι σόδα σκόνη. Στα άλλα αναψυκτικά βρίσκω διάφορες, αν και τα παίρνω πολύ σπάνια. Τσιγάρο δεν έχω δοκιμάσει καν
margaritagr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ο κόσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Φυσικά δεν έχω δική μου άποψη αλλά έχω ακούσει τόσα για γαλακτοβιομηχανίες για αλαντοβιομηχανίες , σοκολατοβιομηχανίες και πολλές άλλες από ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτές μέχρι του σημείου ο άλλος να λέει δεν ξανατρώω σοκολατούχο γάλα και γιαούρτι ή σαλάμι λουκάνικο πάριζα ή σοκοφρέτα και πολλά άλλα. Και μη μας πεις margaritagr ότι οι γαλακτοβιομηχανίες τις επιστροφές ληγμένων γαλάτων π.χ. τις κάνουν ζωοτροφές. Το γαλα που εχει ληξει και υφισταται περαιτερω επεξεργασια ειναι απολυτα ασφαλες για καταναλωση. Γαλα ληγμενο στις γνωστες συσκευασιες με φρεσκο γαλα, δεν υπαρχει.
mylo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο όπως το έγραψα, εννοούσα σόδα μόνο. Απλά έγραψα σόδα αναψυκτικό, όχι σόδα σκόνη. Στα άλλα αναψυκτικά βρίσκω διάφορες, αν και τα παίρνω πολύ σπάνια. Τσιγάρο δεν έχω δοκιμάσει καν Όντως, στη σόδα και εγώ δε βρίσκω διάφορες. Στην κόλα όμως κάνει μπαμ μπουμ, χαοτική διαφορά. 1
margaritagr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 27 λεπτά πριν, ask είπε μαργαριτα αν η εταιρεια που δουλευες ηταν μικρη τοτε σε πιστευω αν ομως ηταν μια απο τις 3 μεγαλες, γτ 3 οικογενειες ειναι στην ελλαδα τοτε αμφιβαλλω.γτ το γαλα της ελλαδος δε φτανει κιολας για τις αναγκες, αρα απο την αλλη αναγκαστικα εισαγουν. απλα το λαθος ειναι να διαφημιζουν την ποσοστοση ως 100%. Σε μεγαλη δουλευα, σε μεγαλη εχω ακομα ανθρωπους, τα γαλατα ηταν 100% ελληνικα με ολα στα στοιχεια των παραγωγων λεπτομερεστατα 1
aris1986 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πόσες αγελάδες έχουμε πάντως και πόσο γάλα βγάζουν. Βάλε όλες τις εταιρίες που γράφουν "γάλα από ελληνικές αγελάδες" δεν θα είναι καμία 10-15. Πόσο τις αρμεγουν τις κακομοίρες για να βγάλουν τόσο γάλα όσο η ζήτηση;
g_alkis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Το εγχώριο γάλα επαρκεί για το 70%-75% των παραγόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν μετά από αυτό πιστεύετε, ότι τα γάλατα, τυριά, γιαούρτια που καταναλώνουμε είναι 100% ελληνικά, αλλάξτε πλευρό. 1
mylo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, g_alkis είπε Το εγχώριο γάλα επαρκεί για το 70%-75% των παραγόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν μετά από αυτό πιστεύετε, ότι τα γάλατα, τυριά, γιαούρτια που καταναλώνουμε είναι 100% ελληνικά, αλλάξτε πλευρό. Το θέμα είναι αν αναγράφουν ψευδος ότι είναι 100% ελληνικό γάλα
aris1986 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, g_alkis είπε Το εγχώριο γάλα επαρκεί για το 70%-75% των παραγόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν μετά από αυτό πιστεύετε, ότι τα γάλατα, τυριά, γιαούρτια που καταναλώνουμε είναι 100% ελληνικά, αλλάξτε πλευρό. Και εγώ αυτό πιστεύω. Βάλε και τα τυριά και τα γιαούρτια που πρέπει να παραχθούν. Μάλλον σε σκόνη το κόβω το γάλα. No problem to me αλλά να ξέρουμε... 1
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Αν κόβαμε το γάλα μια χαρά θα έφτανε για τυριά και γιαούρτια που είναι πιο ωραία! 2
panoskatos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν κόβαμε το γάλα μια χαρά θα έφτανε για τυριά και γιαούρτια που είναι πιο ωραία! Η αλήθεια είναι ότι ένα τυρί ή ένα γιαούρτι προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση.Το λέω εγώ αυτό που το γάλα το λατρεύω και πίνω κάθε μέρα, αλλά... Το πιο διαδεδομένο και απολαυστικό γάλα είναι το αγελαδινό. Τυριά και γιαούρτια φτιάχνονται από άλλα γάλατα ή έστω με μικρή ποσότητα αγελαδινου. Το αγελαδινό ας πούμε γιαούρτι δεν μου αρέσει καθόλου. Το προβατισιο γάλα δεν μου αρέσει επίσης καθόλου αλλά γουστάρω πολύ το πρόβειο γιαούρτι!! Περίεργα πράγματα ε? Μην μιλήσω και για την φέτα! 2
dhmak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως λένε και ειδικοί τα γαλακτοκομικά προϊόντα ζύμωσης (τυρί, γιαούρτι κ.α.) προσφέρουνε πολύ περισσότερα στον ενήλικα ανθρώπινο οργανισμό από το αγελαδινό γάλα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από dhmak 1
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, panoskatos είπε Η αλήθεια είναι ότι ένα τυρί ή ένα γιαούρτι προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση.Το λέω εγώ αυτό που το γάλα το λατρεύω και πίνω κάθε μέρα, αλλά... Το πιο διαδεδομένο και απολαυστικό γάλα είναι το αγελαδινό. Τυριά και γιαούρτια φτιάχνονται από άλλα γάλατα ή έστω με μικρή ποσότητα αγελαδινου. Το αγελαδινό ας πούμε γιαούρτι δεν μου αρέσει καθόλου. Το προβατισιο γάλα δεν μου αρέσει επίσης καθόλου αλλά γουστάρω πολύ το πρόβειο γιαούρτι!! Περίεργα πράγματα ε? Μην μιλήσω και για την φέτα! Εμένα μου αρέσουν σχεδόν όλα τα τυριά και τα γιαούρτια, λιγότερο ή περισσότερο, ενώ γάλα δεν παίρνω ποτέ! 2
Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, mary είπε Και εγω ετσι νομιζα. Σε πληροφορω κανεις λάθος. Το μαγαζι που δουλευω εμπορευεται παιδικά καροτσάκια. Το αφεντικό μου (20+ χρονια στο χώρο) το πρώτο πράμα που μου είπε ήταν οτι τα πιο ακριβά παιδικά καροτσάκια τα παιρνουν αυτοι που ζουν με επιδοματα. Γιατι; Για να δειχθούν. Και δεν μιλαω για επωνυμα μακαρονια εναντι των ιδ.ετικετας αλλά για καροτσι που εχει κοστος τουλάχιστον 1000 λίρες Και σε ρωτάω. Νομιζεις δλδ οτι αυτοι ζοριζονται οικονομικα; Απλα στις 31 δεν εχουν φράγκο στη τσέπη και στις 1 έχουν λεφτά και τα ξοδευουν. Λέει και τους αριθμούς του λόττο το αφεντικό; Ανάλυση για την οικονομική κατάσταση; Μήπως δούλευε σε ταξί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα