NemeSis1990 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fortistis είπε Λέει και τους αριθμούς του λόττο το αφεντικό; Ανάλυση για την οικονομική κατάσταση; Μήπως δούλευε σε ταξί; Είναι γνωστό ότι η πλεμπα ξοδεύει ότι έχει και δεν έχει. Γι'αυτό στην Ελλάδα όταν δίνουν επιδόματα ξέρουν ότι τα λεφτά θα τα ξοδέψουν και δεν θα μείνουν στην τσέπη. Άλλωστε οι φτωχοί για αυτό μένουν φτωχοί, αυτά είναι οικονομικά και κοινωνιολογία 101. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από NemeSis1990 2 1
Fortistis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Είναι γνωστό ότι η πλεμπα ξοδεύει ότι έχει και δεν έχει. Γι'αυτό στην Ελλάδα όταν δίνουν επιδόματα ξέρουν ότι τα λεφτά θα τα ξοδέψουν και δεν θα μείνουν στην τσέπη. Άλλωστε οι φτωχοί για αυτό μένουν φτωχοί, αυτά είναι οικονομικά και κοινωνιολογία 101. Ε ναι! Γιατί το να είσαι φτωχός είναι θέμα χαρακτήρα. Μου αρέσει που λες και "οικονομικά και κοινωνιολογία 101" ενώ παίζει να μην έχεις δει καν βιβλίο που να γράφει αυτά απέξω. Μπορείς να διανοηθείς πόσο προσβλητικά και discriminative είναι αυτά που γράφεις; Και το "πλέμπα"; Τι να πω; Το λυπηρό είναι ότι τύποι σαν και εσένα επωφελούνται από τα αγαθά άλλων ενώ οι ίδιοι είναι καρκίνος για την συνολική πρόοδο. 4 3
opcorsa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, Fortistis είπε Ε ναι! Γιατί το να είσαι φτωχός είναι θέμα χαρακτήρα. Μου αρέσει που λες και "οικονομικά και κοινωνιολογία 101" ενώ παίζει να μην έχεις δει καν βιβλίο που να γράφει αυτά απέξω. Μπορείς να διανοηθείς πόσο προσβλητικά και discriminative είναι αυτά που γράφεις; Και το "πλέμπα"; Τι να πω; Το λυπηρό είναι ότι τύποι σαν και εσένα επωφελούνται από τα αγαθά άλλων ενώ οι ίδιοι είναι καρκίνος για την συνολική πρόοδο. τυπε δικαιο εχει
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, Fortistis είπε Ε ναι! Γιατί το να είσαι φτωχός είναι θέμα χαρακτήρα. Μου αρέσει που λες και "οικονομικά και κοινωνιολογία 101" ενώ παίζει να μην έχεις δει καν βιβλίο που να γράφει αυτά απέξω. Μπορείς να διανοηθείς πόσο προσβλητικά και discriminative είναι αυτά που γράφεις; Και το "πλέμπα"; Τι να πω; Το λυπηρό είναι ότι τύποι σαν και εσένα επωφελούνται από τα αγαθά άλλων ενώ οι ίδιοι είναι καρκίνος για την συνολική πρόοδο. ετσι ειναι φιλε....αν εισαι πλεμπα και αναγνωριζεις τον εαυτο σου σε οτι λεω τοτε προβλημα σου
Fortistis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε ετσι ειναι φιλε....αν εισαι πλεμπα και αναγνωριζεις τον εαυτο σου σε οτι λεω τοτε προβλημα σου Μπα φίλε. Δεν είναι έτσι. Αυτό που με ενοχλεί είναι το γεγονός πως λες τέτοια επειδή δεν έχεις προσφέρει τίποτα ποτέ σου και δεν έχεις καταφέρει τίποτα ποτέ σου μόνος σου. Με τις πλάτες αλλωνών κάνεις ό,τι κάνεις και επειδή σε τρώει μέσα σου η ανικανότητά του, την ξεσπάς σε ανθρώπους με δυσμενέστερες συνθήκες από εσένα. Αυτό είναι άδικο για τους ασθενέστερους αλλά και για όσους προσφέρουμε και πολεμάμε για μία πιο ανθρώπινη κοινωνία/πολιτεία, στην οποία καρκίνοι όπως εσύ ζούνε παρασιτικά και απειλούνε και την ευμάρεια. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Fortistis 1 1
bahamut_zero Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εγω τυροσαλατα παιρνω αλτα παντως! τι νομιζετε πως το my market/metro παρεσκευαζει δικα του προιοντα; ο βασιλοπουλος ή ο σκλαβενιτης; κανουν συνεργασιες (στα φαγωσιμα συνηθως με ελληνες παραγωγους), αγοραζουν τα προιοντα τους και τα πουλανε με την ετικετα τους. ή τα ζυμαρικα barilla φτιαχνονται στην οταλια απο διαφορετικα σιτηρα σε σχεση με μισκο μελισσα κλπ; 1
ELTASSOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε εγω τυροσαλατα παιρνω αλτα παντως! τι νομιζετε πως το my market/metro παρεσκευαζει δικα του προιοντα; ο βασιλοπουλος ή ο σκλαβενιτης; κανουν συνεργασιες (στα φαγωσιμα συνηθως με ελληνες παραγωγους), αγοραζουν τα προιοντα τους και τα πουλανε με την ετικετα τους. ή τα ζυμαρικα barilla φτιαχνονται στην οταλια απο διαφορετικα σιτηρα σε σχεση με μισκο μελισσα κλπ; Ολα τα μπαριλα ειναι φτιαγμενα στην ελλαδα...εχει εργοστασιο καπου θηβα μαζι με μισκο. Δειτε το κουτι τι γραφει . κανει και εξαγωγες σε καποιες χωρες...made in Greece 1
palkey Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 21/8/2018 στις 9:23 ΜΜ, g_alkis είπε Αν προκειται για τροφιμο, σου το λεει συνηθως η γευση σου. Αν δεν ειναι τροφιμο, η χρηση του. Ειπε κ παρεδωσε το πνευμα ο σοφος γεροντας. 😂😂😂 No hard feelings m8!
papoys1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πήρα και εγώ μία φορά Μπαρίλα έτσι για το γαμώτο τα μαγείρεψα και δεν κατάλαβα καμία διαφορά από τα υπόλοιπα.Δεν τα ξαναπήρα ούτε τα ξαναπαίρνω.Όποιος τα γουστάρει ας τα παίρνει. Όλα διαφήμιση είναι βρε παιδιά.Έχω υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο και πάντα προτιμώ τα φτηνά πρατήρια για καύσιμο.Άκουγα coral και coral κορυφή στο υγραέριο στην απόδοση σου βγάζει έλεγαν και πιο πολλά χιλιόμετρα. Λέω άντε ας βάλω μία φορά για εμπειρία.Όχι μόνο δεν μου έβγαλε περισσότερα χιλιόμετρα αλλά πολύ λιγότερα από το φτηνό.Όσο για απόδοση δεν είδα καμία διαφορά.Και το πλήρωσα 10 λεπτά παραπάνω το λίτρο γιατί είναι "ποιοτικά ανώτερο" Να ένα πράμα σαν τα barilla. 3
kyriakh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 21/8/2018 στις 9:40 ΜΜ, GenesisX είπε Εξαρτάται από την περίπτωση. παλιότερα είχα βρει ένα κρεμοσάπουνο για τα χέρια από την λαική με 1 ευρώ το λίτρο ή από το σουπερ. Πραγματικά ήταν τελείως άχρηστο, δεν έβγαζε καθόλου αφρό. Τώρα πια αγοράζω επώνυμα (palmolive-dettol-papoutsanis) όταν τα βρω σε καμιά καλή προσφορά με 50% έκπτωση. πάντως επειδή φτιάχνω σαπούνια, να ξέρεις ότι ο αφρός δε παίζει κανένα ρόλο, είναι ένα καρκινογόνο πρόσθετο, που κάνει τον αφρό, για εμπορικούς λόγους. Άσε χαμός.... Στις 21/8/2018 στις 8:55 ΜΜ, bill27 είπε Καλησπερα,τι γνωμη εχετε για τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας των μεγαλων σουπερ μαρκετ??Κατα ποσο ειναι υγιεινα ??Τα προτιματε λογω της χαμηλης τους τιμης σε σχεση με τα επωνυμα?Πως βρισκεται την ποιοτητα τους?? Αξιζει να αγοραζουμε ενα επωνυμο προιον μονο και μονο για την επωνυμια του χωρις να γνωριζουμε οτι ενα αλλο προιον που ειναι φθηνοτερο μπορει να ειναι καλυτερο??Γενικα θα ηθελα να γνωριζω αν τα προτιματε η οχι και τον λογο. Κι εγώ παλιά δεν έπαιρνα, ώσπου έμαθα ότι τα προϊόντα του σκλαβενίτη πχ είναι απο ελληνικές εταιρείες, απλά ανώνυμα χωρίς διαφήμιση και μιά χαρά και ξεκόλλησα
opcorsa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πήρα και εγώ μία φορά Μπαρίλα έτσι για το γαμώτο τα μαγείρεψα και δεν κατάλαβα καμία διαφορά από τα υπόλοιπα.Δεν τα ξαναπήρα ούτε τα ξαναπαίρνω.Όποιος τα γουστάρει ας τα παίρνει. Όλα διαφήμιση είναι βρε παιδιά.Έχω υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο και πάντα προτιμώ τα φτηνά πρατήρια για καύσιμο.Άκουγα coral και coral κορυφή στο υγραέριο στην απόδοση σου βγάζει έλεγαν και πιο πολλά χιλιόμετρα. Λέω άντε ας βάλω μία φορά για εμπειρία.Όχι μόνο δεν μου έβγαλε περισσότερα χιλιόμετρα αλλά πολύ λιγότερα από το φτηνό.Όσο για απόδοση δεν είδα καμία διαφορά.Και το πλήρωσα 10 λεπτά παραπάνω το λίτρο γιατί είναι "ποιοτικά ανώτερο" Να ένα πράμα σαν τα barilla. ναι αλλα μην τους το χαλας, πηρες ποντους στην καρτα και κιτρινα μπεε
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε ναι αλλα μην τους το χαλας, πηρες ποντους στην καρτα και κιτρινα μπεε Ναι μπεεεε, εσένα δε σου έχει συμβεί να βάλεις βενζίνη σε τυχαίο πρατήριο και (στη καλύτερη των περιπτώσεων) να σε πιάσουν κότσο, μόνο στους άλλους συμβαίνει Τώρα για τα barilla που λέει ο παππούς πάω πάσο, ο καθένας έχει την άποψή του για το τι τρώει και τι πίνει, αν ο άλλος θεωρεί ότι η γεύση π.χ. του τορτελίνι της Barilla είναι ίδιο με αυτό του Lidl ή του Spar ξέρω γω, μαγκιά του γιατί στη τελική ικανοποιεί τα διατροφικά του γούστα με πολύ λιγότερα λεφτά, δε μπορώ να κρίνω...
ELTASSOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε ετσι ειναι φιλε....αν εισαι πλεμπα και αναγνωριζεις τον εαυτο σου σε οτι λεω τοτε προβλημα σου Χμμμ βρε μηπως και η λεξη "πλεμπα" προερχεται απο το "playboy"...?
tsiro7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ο καθένας κάνει ότι νομίζει με το στομάχι του και την τσέπη του. Και εγώ ψωνίζω πολλά προϊόντα ετικέτας, τα περισσότερα από το Σκλαβενίτη. Αλλά για τα Barilla και ειδικά για τα τορτελινια αν δεν τα ξεχωριζεται από τα μαρατα ας πούμε τότε έχετε πρόβλημα με τη γεύση ή δεν ξέρετε να φάτε. Η άλλο παράδειγμα τα τοματακια κύκνος από τα ετικέτας, η μέρα με τη νυχτα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από tsiro7
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Τώρα εγώ να κάνω μια ηλίθια, αλλά εντελώς ειλικρινή ερώτηση; Δηλαδή οι περισσότεροι από εσάς, εάν αντιλαμβάνομαι σωστά, καταλαβαίνετε τη διαφορά στην ποιότητα ενός τροφίμου από τη γεύση του και την υφή του; Δηλαδή ας πούμε τρώτε τη μπανάνα από τη λαϊκή, τρώτε και τη dole και αντιλαμβάνεστε ποιά έχει περισσότερα κατάλοιπα χημικών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα