Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nipoa είπε

τπτ μαν καλη επιτυχια

αμα θες πες και εδω πια περιοχη σε ενδιαφερει μπας και

μαρουσι και γυρω περιοχες....ευχαριστω και παλι!!! 

Δημοσ.

Βασικά όσα site κι αν ψάξεις, ζήτημα να βρεις ένα 5% ακινήτων που δεν είναι ήδη στην ΧΕ, στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει ουσιαστικά μονοπώλιο... 

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

thanks

χρ θελει χρημα...τους αλητες...

χρ εννοεις την χρυση ευκαιρια; κ τι εννοεις θελει χρημα; για να δεις τις αγγελιες ή για να βαλεις; γιατι η δημοσιευση μονο στο site της χρυσης ευκαιριας, μια  χαρα δωρεαν ειναι. Και οσες φορες εχει χρειαστει να βαλω σπιτι για ενοικιαση, παντα ετσι το βαζω κ μεσα σε 2 μερες εχει ενοικιαστει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

χρ εννοεις την χρυση ευκαιρια; κ τι εννοεις θελει χρημα; για να δεις τις αγγελιες ή για να βαλεις; γιατι η δημοσιευση μονο στο site της χρυσης ευκαιριας, μια  χαρα δωρεαν ειναι. Και οσες φορες εχει χρειαστει να βαλω σπιτι για ενοικιαση, παντα ετσι το βαζω κ μεσα σε 2 μερες εχει ενοικιαστει.

μου ζηταει χρημα δεν ξερω.....εγω ψαχνω να ενοικιασω...

Δημοσ.

σου ζηταει χρηματα για να βαλεις αγγελια ευρεσης σπιτιου ή για να ψαξεις τις αγγελιες; δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θες.

1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

μου ζηταει χρημα δεν ξερω.....εγω ψαχνω να ενοικιασω...

Δημοσ.

σου ζηταει χρηματα για να βαλεις αγγελια ευρεσης σπιτιου ή για να ψαξεις τις αγγελιες; δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θες.

απλο αναζητω σπιτι και ζηταει χρηματα , σου βγαζει μονο οσα ΔΕΝ ειναι ιδιωτικα.

Δημοσ.

Αν λέμε για ΧΕ, έχει σαν εξτρά επιλογή και καλά, να βάλεις Premium για να βάζεις κάποια φίλτρα (π.χ. να βλέπεις μόνο αγγελίες από ιδιώτες)

Παρόλα αυτά, και με την απλή έκδοση μια χαρά τη κάνεις τη δουλειά σου

1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

απλο αναζητω σπιτι και ζηταει χρηματα , σου βγαζει μονο οσα ΔΕΝ ειναι ιδιωτικα.

Λάθος 

Απλά δε σε αφήνει να δεις μόνο τις αγγελίες ιδιωτών

• Like 1
Δημοσ.

μολις το τσεκαρα κ εγω μιας κ ειχα καιρο να μπω. οντως οταν βαζεις φιλτρο "αγγελιες μονο απο ιδιωτη" σου βγαζει να πληρωσεις συνδρομη. σε ΟΛΑ τα υπολοιπα φιλτρα, ειναι δωρεαν κ χωρις περιορισμο. μικρο το κακο λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kallair είπε

μολις το τσεκαρα κ εγω μιας κ ειχα καιρο να μπω. οντως οταν βαζεις φιλτρο "αγγελιες μονο απο ιδιωτη" σου βγαζει να πληρωσεις συνδρομη. σε ΟΛΑ τα υπολοιπα φιλτρα, ειναι δωρεαν κ χωρις περιορισμο. μικρο το κακο λοιπον.

αρα βλεπω απο ιδιωτες κανονικα?

Δημοσ.

δωρεαν ΔΕΝ ειναι το να βλεπεις αγγελιες με φιλτρο "μονο απο ιδιωτες". θα τις βλεπεις ολες, μαζι κ ιδιωτες και μεσιτες.

• Like 2
Δημοσ.

δωρεαν ΔΕΝ ειναι το να βλεπεις αγγελιες με φιλτρο "μονο απο ιδιωτες". θα τις βλεπεις ολες, μαζι κ ιδιωτες και μεσιτες.

Οκ μικρό το κακό φίλε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Εγώ πάντως από fb βρήκα άμεσα και ως ιδιοκτήτης και ως ενοικιαστής. Σε μεσιτικό μου είχαν πει ότι πληρώνει ο ενοικιαστής, ίσως άλλα έχουν άλλη πολιτική.

Καλησπέρα,

όταν λες από FB τι εννοείς; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο group? Κάποια σελίδα;

Και εγώ ψάχνω για ενοικίαση Μαρούσι & γύρω περιοχές. Τους μεσίτες δε τους βλέπω με καλό μάτι. Όλοι μου λένε δώσε στοιχεία να σε καλέσουμε και με γράφουνε. Το οποίο, διασταυρώνω ότι συμβαίνει και με άλλους που το έχω συζητήσει. 

Μα που πάμε!?! 

Επεξ/σία από savvas81
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, savvas81 είπε

Καλησπέρα,

όταν λες από FB τι εννοείς; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο group? Κάποια σελίδα;

Και εγώ ψάχνω για ενοικίαση Μαρούσι & γύρω περιοχές. Τους μεσίτες δε τους βλέπω με καλό μάτι. Όλοι μου λένε δώσε στοιχεία να σε καλέσουμε και με γράφουνε. Το οποίο, διασταυρώνω ότι συμβαίνει και με άλλους που το έχω συζητήσει. 

Μα που πάμε!?! 

Εγώ είμαι επαρχία, κοίταξα σε τοπικές σελίδες αγγελιών. Λογικά θα υπάρχει κάτι παρόμοιο για Αθήνα ή για όλη την Ελλάδα. 

Σε μεσίτες πήγα κι εγώ αλλά δεν μου βρήκαν αυτό που έψαχνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...