Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω υποψίες ότι το αδικημένο Lg G7 ThinQ είναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ (οχι βιντεο) πολύ καλύτερο από το Samsung S9 το απλό. Αναρωτιέμαι όμως γενικά πιο τηλέφωνο θα δώσει την καλύτερη φωτογραφική εμπειρία γενικότερα IphoneX, Lg G7 , S9plus ή P20 Pro???? Παρακαλω μην αρχισετε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας μιλαμε μονο για τα συγκεκριμενα τηλεφωνα αποκλειστικα και μονο στον τομεα της καμερας (για φωτογραφιες). Βοηθηστε με γιατι σκεφτομαι αγορα και τα χρηματα ειναι αρκετα για να μετανιωσω καποια αλλαγη (αυτη τη στιγμη εχω το S9)

Δημοσ.

Εγω δεν βρισκω ικανοποιητικα review της καμερας του κινητου. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Γιατι εχει χαθει το τηλεφωνο αυτο στην αφανεια...

Δημοσ.

Δηλαδή ποσο καλύτερη καμερα πιθανολογείς ότι θα εχεις με αυτη την αλλαγή που θελεις να κάνεις? Δεν θα αξιζει με τιποτε τον κόπο. Εαν θελεις καλυτερες φωτο παρε μια φωτογραφικη premium compact εστω. Με πολυ λιγοτερα χρηματα θα εχεις απειρως καλυτερο αποτελεσμα.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GoldenAssassin είπε

Εχω υποψίες ότι το αδικημένο Lg G7 ThinQ είναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ (οχι βιντεο) πολύ καλύτερο από το Samsung S9 το απλό. Αναρωτιέμαι όμως γενικά πιο τηλέφωνο θα δώσει την καλύτερη φωτογραφική εμπειρία γενικότερα IphoneX, Lg G7 , S9plus ή P20 Pro???? Παρακαλω μην αρχισετε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας μιλαμε μονο για τα συγκεκριμενα τηλεφωνα αποκλειστικα και μονο στον τομεα της καμερας (για φωτογραφιες). Βοηθηστε με γιατι σκεφτομαι αγορα και τα χρηματα ειναι αρκετα για να μετανιωσω καποια αλλαγη (αυτη τη στιγμη εχω το S9)

Κοίτα τα στατιστικά αυτή την στιγμή δείχνουν πρώτο το P20 pro ,μετά το HTC U12+ και ακολουθεί το P20.

Αυτή είναι η πρώτη τριάδα.

Μετά από εκεί και πέρα παίζουν πολλά.

Το G7 ναι μεν είναι καλό κινητό αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα του ανταγωνισμού.

Δηλαδή π.χ:

1. αν έχεις καλό όνομα στην αγορά, βλέπε Samsung και Apple,
  2. αν έχεις χαμηλές τιμές σε σχέση με αυτό που προσφέρεις, βλέπε Xiaomi,
  3. αν προσφέρεις κάτι που κανείς άλλος δεν κάνει, βλέπε Nokia με το stock Android και τις συνεχείς αναβαθμίσεις.

Τιποτα από αυτά δεν έχει κάνει η LG.

Η ιστορία τις LG σιγά σιγά χάνεται.

Μονο τότε που είχε βγει το G2 και το G3 ήταν καλή.

Γιατί άραγε και το LG V30 δεν πούλησε ,που και αυτό καλό κινητό δεν ήταν!!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δίκιο ο saruman ,κ μαζί Μ αυτά νομίζω η εταιρεία χαντακωθηκε με το lg g4 κ τα bootloops κ κυρίως με την αντιμετωπίση της εταιρείας . Από τότε αργά αλλά με σταθερά βήματα αφανίζεται 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ειχα το Lg G5 και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα και βλεπω οτι το Lg V30 ηταν αξιοπρεπεστατο απλα η LG δεν εχει ονομα πλεον στην αγορα τηλεφωνων. Αυτη η κατρακυλα για μενα φωναζει ως ευκαιρια ομως στην αγορα τετοιων τηλεφωνων λογω χαμηλων τιμων.
Φωτογραφικα τωρα απο τα λιγα reviews που εχω δει κι εγω το P20 pro ισως να διαλεγα ομως ειναι και τα 100+ ευρω διαφορα που εχουν.

Να πω κατι που δεν εχει ακουστει πολυ γενικα οτι το S9 απο προσωπικη εμπειρια δεν με αφησε ιδιαιτερα ικανοποιημενο απο τη φωτογραφια του για τον τοσο ντορο που εγινε. Ναι δε λεω τοπ φακος στο σκοταδι αλλα σαν φωτογραφικο συνολο δεν ηταν τοσο ιδιαιτερο. Το portrait mode του απλου s9 ασχολιαστο. Στις 100 φορες δεν πετυχαινει αντε 1 κι αυτη υπο ιδανικες συνθηκες χρωματων για να τα ξεχωρισει μεταξυ τους. Ας λενε οτι θελουνε στο youtube.

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Κοίτα τα στατιστικά αυτή την στιγμή δείχνουν πρώτο το P20 pro ,μετά το HTC U12+ και ακολουθεί το P20.

Αυτή είναι η πρώτη τριάδα.

Μετά από εκεί και πέρα παίζουν πολλά.

Το G7 ναι μεν είναι καλό κινητό αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα του ανταγωνισμού.

Δηλαδή π.χ:

1. αν έχεις καλό όνομα στην αγορά, βλέπε Samsung και Apple,
  2. αν έχεις χαμηλές τιμές σε σχέση με αυτό που προσφέρεις, βλέπε Xiaomi,
  3. αν προσφέρεις κάτι που κανείς άλλος δεν κάνει, βλέπε Nokia με το stock Android και τις συνεχείς αναβαθμίσεις.

Τιποτα από αυτά δεν έχει κάνει η LG.

Η ιστορία τις LG σιγά σιγά χάνεται.

Μονο τότε που είχε βγει το G2 και το G3 ήταν καλή.

,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GoldenAssassin είπε

Αναρωτιέμαι όμως γενικά πιο τηλέφωνο θα δώσει την καλύτερη φωτογραφική εμπειρία γενικότερα IphoneX, Lg G7 , S9plus ή P20 Pro???? Παρακαλω μην αρχισετε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας μιλαμε μονο για τα συγκεκριμενα τηλεφωνα

Μα πως να μην γραψει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του?youtubers που να τα εχουμε δοκιμασει ολα ειμαστε για να μπορουμε να εχουμε προσωπικη αποψη?

Επισης στα παραπανω που αναφερεις σε λιγο καιρο η λιστα θα αλλαξει με pixel 3,νεα Iphone,mate 20,νεα iphone και παει λεγοντας.

Περαν τουτου για το G7 που ρωτας η απαντηση ειναι πολυ απλη.Στο κομματι της φωτογραφιας ηταν(μιλαω απο εμπειρια με το g6)ειναι και θα ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο απο πλευρας ποιοτητας φωτογραφιων αυτων καθαυτων. Το μονο μεγαλο πλεονεκτημα που εχει ειναι η δευτερη wide camera αλλα σαν κεντρικη καμερα δεν μπορει να ξεπερασει τους κορυφαιους καλως ή κακως.

Και οταν μπορει καποιος να αγορασει τις κορυφαιες λυσεις της αγορας,μονο αν εχει προσωπικη προτιμηση σε LG θα πρει το g7,γιαυτο και η τιμη του εχει πεσει στα ταρταρα απο οταν βγηκε και αναμενεται να πεσει και αλλο.

1 ώρα πριν, vargas είπε

Μπορεί να είναι αλλά έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο και δεν το βρίσκω σε κανένα μεγάλο μαγαζί 

Απο εποχες G5 σταματανε να εισαγονται επισημα στην χωρα μας LG κινητα παρα μονο παραεισαγωγης απο Ευρωπη που φαιρνουν τα σκρουτζομαγαζα.

Επισης δεν υπαρχει πλεον LG mobile Hellas μιας και τα κεντρικα της εχουν παει στην Ιταλια.

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Γιατι κυκλοφορησε Νοεμβριο με Δεκεμβριο με τιμη στα 900 κοντα ευρω χωρις καν Android 8(και εκανε ποσους μηνες για να παρει αναβαθμιση,απο τους τελευταιους της αγορας).

Γιατι η οθονη του αν και Oled υστερουσε του ανταγωνισμου και ειχε μικρο θεματακια(δειτε video απο hardware canucks)+του οτι ειχε βγει κακη φημη και απο το panel του pixel 2 xl που ηταν της LG.

Γιατι η προβολη/διαφημιση του εν λογω κινητου ηταν ανυπαρκτη(ποσοι το γνωριζαν οτι κυκλοφορησε ή αν αξιζει?)

Γιατι η κεντρικη του καμερα για τα χρηματα που ζηταγε υστερουσε του ανταγωνισμου.

Και τελος γιατι τα τελευταια LG κινητα εκτος των αλλων ειχαν μαζεψει κακη φημη,ειτε λογω του γνωστου θεματος του bootloop,ειτε με προβληματα αποδοσης του κινητου(lag)μετα απο χ διαστημα απο αρκετους κατοχους,ειτε γιατι στις αναβαθμισεις εγινε η χειροτερη.

Θυμαμαι σχολιο ατομου χαρακτηριστικα που πουλησε το LG G6 του γιατι οπως τονισε και ο ιδιος 1.5χρονο ηταν με Android 7.0 χωρις καμια αναβαθμιση.

Ολα τα παραπανω βεβαια δεν σημαινουν οτι δεν εχει και πολλα καλα η LG στα τελευταια κινητα της αλλα δυστηχως της εχει βγει κακο ονομα στην αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εννοω για μακρυ και κοντο. Πολυ κοσμο οπως και εμενα δεν τον ενδιαφερει ουτε πιο Android εχει ουτε η αρχικη τιμη κυκλοφοριας. Τον ενδιαφερει η καμερα του και να δουλευει απροβληματιστα βασικες εφαρμογες οπως insta , fb κλπ. Οπως ειναι τα πραγματα τωρα για καμερες τηλεφωνου λεμε με ασφαλεια οτι το G7 υστερει του S9 ας πουμε?

Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει η φημη της καθε εταιριας, κερδος δεν εχω απο αυτο. Με ενδιαφερει ομως οταν ολοι κανουν εμπαρκο στην Lg εγω να παιρνω κινηταρες τζαμπα γι αυτο ρωτησα αν το εχει χρησιμοποιησει κανεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, GoldenAssassin είπε

Αυτο εννοω για μακρυ και κοντο. Πολυ κοσμο οπως και εμενα δεν τον ενδιαφερει ουτε πιο Android εχει ουτε η αρχικη τιμη κυκλοφοριας. Τον ενδιαφερει η καμερα του και να δουλευει απροβληματιστα βασικες εφαρμογες οπως insta , fb κλπ. Οπως ειναι τα πραγματα τωρα για καμερες τηλεφωνου λεμε με ασφαλεια οτι το G7 υστερει του S9 ας πουμε?

Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει η φημη της καθε εταιριας, κερδος δεν εχω απο αυτο. Με ενδιαφερει ομως οταν ολοι κανουν εμπαρκο στην Lg εγω να παιρνω κινηταρες τζαμπα γι αυτο ρωτησα αν το εχει χρησιμοποιησει κανεις 

Όταν όμως το κινητό χρειάζεται service για bootloop (G4) για 4η φορά και ζητάς αντικατάσταση και ακούς μια LG αδιάφορη να σου λέει "Κύριε το κινητό δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας" ενώ η Huawei άλλαζε το Nexus 6P που δεν εισάγεται επίσημα, με το Mate 9 πέρσι, δεν είναι ωραία.

Εμένα το G4, μου έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα κινητά της εποχής. Άξιζε τον κόπο και τα χαμένα αρχεία που προκάλεσαν τα πολλαπλά bootloop; Άξιζε να έχω μονίμως τον φορτιστή πάνω μου γιατί δεν άντεχε ούτε 8 ώρες μπαταρία; Άξιζε τις 2(!) Οθόνες που χειρίστηκε να αλλάξει η εταιρεία γιατί είχε θέματα image retention μετά από μια βόλτα στην παραλία σε καύσωνα; Όταν όλα τα άλλα κινητά της αγοράς δεν έχουν τέτοια θέματα και έχουν και ένα service who actually gives a fuck, γιατί να πάρεις LG;

Πρέπει να είσαι πολύ ψείρας για να παρατηρήσεις διαφορά μεταξύ Pixel 2, S9, iPhone, P20, OnePlus 6. Οι κάμερες πλέον είναι αρκετά καλές ώστε να είναι θέμα προτίμησης η επιλογή της καλύτερης. Το hardware της κάμερας, είναι τοπ παντού και το software είναι που κάνει την διαφορά. Το hdr+ της Google είναι ανίκητο στα Pixel. Ζύγισε τα και διάλεξε.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, 26ska είπε

Από όλα αυτά τα κινητά που αναφέρετε έχει κανένα ράδιο fm; 

Το Lg V30 το Lg G7 ThinQ , G4,G5 έχουν. 

Το Galaxy S9/9+ εχουν αλλά τα αμερικανικά.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε

Τα ιδια λεγανε περυσι πολλοι με την χαμηλη τιμη του G6.Κινηταρα απο εδω,κινηταρα απο εκει και παει λεγοντας.

Οταν ομως δεν ερχοταν ποτε updates(γιατι σε ενα κινητο δεν πληρωνεις μονο την καμερα ξερεις),οταν για την μπροστα καμερα λεγανε ολοι τα χειροτερα(ακομα και για το ακριβο v30)οπως και για την κεντρικη καμερα που υστερουσε του ανταγωνισμου και ολοι μου βαζανε gcam για να εχουν αξιοπρεπη αποτελεσματα,να πως προκυπτει η χαμηλη τιμη.

Ουτε εγω ειμαι υπερ των διαφημισμενων Samsung και Huawei,αλλα οπου πεφτει μεγαλο θαψιμο δεν γινεται ολοι να λενε μπαρουφες για καποια πραγματα.

Τωρα στα της καμερας μπορεις αν θελεις να ψαξεις οτι review θες στο youtube και στο internet αλλα σε γενικες γραμμες θα δεις οτι περαν της wide δευτερης καμερας ή κεντρικη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου υστερει απο το S9 που αναφερεις.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...