UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, GoldenAssassin said: Εγω δεν βρισκω ικανοποιητικα review της καμερας του κινητου. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Γιατι εχει χαθει το τηλεφωνο αυτο στην αφανεια... Ίδια φωτογραφική έχει το απλό s9 με το plus. Απλά δεν έχει το x2 optical zoom και live focus (σε εμας με το s9 το δείχνει σαν selective focus) Ίδιες φωτογραφίες βγάζεις με το ένα, ίδιες φωτογραφίες βγάζεις με το άλλο. Ι Δ Ι Α αποτελέσματα στο auto πχ. Μην αγχώνεσαι καν. Τα review που βλέπεις για το s9 plus, είναι και για το απλό. Επίσης ξεκίνησαν να φτιάχνουν gcam για τo s9 εδώ και κάποιες μέρες. Aσχολήθηκαν πρώτα με το snapdragon model και γιαυτό μείναμε λίγο πίσω εμείς με τον exynos. Εδώ θα βλέπεις την πορεία. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
GoldenAssassin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δεν εχω portait και εχω κακη απεικονιση ανθρωπινου σωματος οταν το τοπιο εχει πολλα στολιδια λουλοδια και χρωματα λογω επαιξεργασιας Πραγματικα εχετε δει καμια φωτο του S9 με ανθρωπο οταν ο κοσμος πισω ειναι εντονος? Σαν αβαταρ σε βγαζει κατι που για εμενα ειναι σημαντικο μιας και οι φωτογραφιες μου περιλαμβανουν ανθρωπους κι οχι μονο ουρανους και τοπια.
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε Δεν εχω portait και εχω κακη απεικονιση ανθρωπινου σωματος οταν το τοπιο εχει πολλα στολιδια λουλοδια και χρωματα λογω επαιξεργασιας Πραγματικα εχετε δει καμια φωτο του S9 με ανθρωπο οταν ο κοσμος πισω ειναι εντονος? Σαν αβαταρ σε βγαζει κατι που για εμενα ειναι σημαντικο μιας και οι φωτογραφιες μου περιλαμβανουν ανθρωπους κι οχι μονο ουρανους και τοπια. Ο UsualSuspect__ θα σου πει που το έχει αν βγάζει τον άβαταρ......🤣
GoldenAssassin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Ο UsualSuspect__ θα σου πει που το έχει αν βγάζει τον άβαταρ......🤣 Να σας ανεβασω φωτογραφια να δειτε τι εννοω?
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, GoldenAssassin είπε Να σας ανεβασω φωτογραφια να δειτε τι εννοω? Γιατι οχι.
GoldenAssassin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πως να το κανω γιατι ειναι πολλα mb
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε Πως να το κανω γιατι ειναι πολλα mb Ανέβασε την από την εφαρμογή Flickr ή κάνε μια εγγραφή στο imgbb.com και ανέβασε την από εκεί.
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δες video στο youtube πρόσφατο από hw canucks γιατί δεν αξίζει το g7 ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα