Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, GoldenAssassin said:

Εγω δεν βρισκω ικανοποιητικα review της καμερας του κινητου. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Γιατι εχει χαθει το τηλεφωνο αυτο στην αφανεια...

Ίδια φωτογραφική έχει το απλό s9 με το plus. 

Απλά δεν έχει το x2 optical zoom και live focus (σε εμας με το s9 το δείχνει σαν selective focus)

Ίδιες φωτογραφίες βγάζεις με το ένα, ίδιες φωτογραφίες βγάζεις με το άλλο. Ι Δ Ι Α αποτελέσματα στο auto πχ. 

Μην αγχώνεσαι καν. 

Τα review που βλέπεις για το s9 plus, είναι και για το απλό. 

Επίσης ξεκίνησαν να φτιάχνουν gcam για τo s9 εδώ και κάποιες μέρες.

Aσχολήθηκαν πρώτα με το snapdragon model και γιαυτό μείναμε λίγο πίσω εμείς με τον exynos. 

Εδώ θα βλέπεις την πορεία.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Δεν εχω portait και εχω κακη απεικονιση ανθρωπινου σωματος οταν το τοπιο εχει πολλα στολιδια λουλοδια και χρωματα λογω επαιξεργασιας

Πραγματικα εχετε δει καμια φωτο του S9 με ανθρωπο οταν ο κοσμος πισω ειναι εντονος? Σαν αβαταρ σε βγαζει κατι που για εμενα ειναι σημαντικο μιας και οι φωτογραφιες μου περιλαμβανουν ανθρωπους κι οχι μονο ουρανους και τοπια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε

Δεν εχω portait και εχω κακη απεικονιση ανθρωπινου σωματος οταν το τοπιο εχει πολλα στολιδια λουλοδια και χρωματα λογω επαιξεργασιας

Πραγματικα εχετε δει καμια φωτο του S9 με ανθρωπο οταν ο κοσμος πισω ειναι εντονος? Σαν αβαταρ σε βγαζει κατι που για εμενα ειναι σημαντικο μιας και οι φωτογραφιες μου περιλαμβανουν ανθρωπους κι οχι μονο ουρανους και τοπια.

Ο UsualSuspect__  θα σου πει που το έχει αν βγάζει τον άβαταρ......🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε

Πως να το κανω γιατι ειναι πολλα mb

Ανέβασε την από την εφαρμογή Flickr ή κάνε μια εγγραφή στο imgbb.com και ανέβασε την από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...