Κάβουρας Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ts από τότε που πήρα το switch είμαι πολύ ευχαριστημένος και κάνω και εγώ πολλά ταξίδια. Τώρα για το Xbox1 θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που το άνοιξα ήθελε σύνδεση στο ίντερνετ. Μετά έπαιζες και offline.
Alastor192 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, malawi είπε Μόλις μου μπήκε η ιδεα να αγόραζα κάποιο Xbox που είναι κ φθηνότερο (ας πούμε το s ) σαν δεύτερο για να το πηγαινοφέρνω καθώς ps4 έχω... έχει κανεις εμπειρία; Χρειάζεται οπωσδήποτε Ίντερνετ για να παίξεις; ειναι καλη ιδεα πιστευω να παρεις xbox απτην στιγμη που εχεις PS4. Δεν χρειαζεται internet για να παιξεις,τους κραξαν γερα και το αλλαξαν απτο release ακομα
guy_threepwood Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, fytotech said: Έπαιξα κοντά στις 30 ώρες και κατανάλωσα κοντά στα 6GB από τα 15GB που έδινε η Cosmote με 10€. Μάλλον το νεφρό σου δεν είναι καλής ποιότητας. Όσον αφορά το roaming, σε όποια χώρα πάω, παίρνω ένα καρτοκινητό με 10-20€ που έχει πάντα πολλά GB μέσα. Πολλές χώρες (πχ dubai) δεν σου δίνουν καρτοκινητο αν δεν είσαι κάτοικος. Άλλες χώρες, δεν έχουν καν 4g δίκτυα. Πολλοί δεν έχουν dual sim κινητό. Και άλλα πολλά Δεν μπόρεσες να κρατηθείς, πρώτου την πετάξεις την..... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από guy_threepwood 1
fytotech Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε Πολλές χώρες (πχ dubai) δεν σου δίνουν καρτοκινητο αν δεν είσαι κάτοικος. Άλλες χώρες, δεν έχουν καν 4g δίκτυα. Πολλοί δεν έχουν dual sim κινητό. Και άλλα πολλά Δεν μπόρεσες να κρατηθείς, πρώτου την πετάξεις την..... Μιλάμε για την περίπτωση που δε θα έχει καλό internet μέσα στο ξενοδοχείο. Δηλαδή στο 95%, θα είναι αρκετό. Άλλο ένα 3% θα πιάνει με το κινητό. Και μένει ένα 2% που δε θα πιάνει. Τώρα το κατάλαβες ή έδωσες πριν το νεφρό και τον εγκέφαλο; 1
guy_threepwood Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 7 hours ago, fytotech said: Μιλάμε για την περίπτωση που δε θα έχει καλό internet μέσα στο ξενοδοχείο. Δηλαδή στο 95%, θα είναι αρκετό. Άλλο ένα 3% θα πιάνει με το κινητό. Και μένει ένα 2% που δε θα πιάνει. Τώρα το κατάλαβες ή έδωσες πριν το νεφρό και τον εγκέφαλο; Το 95% των ξενοδοχείων έχει γρήγορο Internet. Μάλιστα... Τί νέα; Τα παιδιά καλά; 1
fytotech Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, guy_threepwood είπε Το 95% των ξενοδοχείων έχει γρήγορο Internet. Μάλιστα... Τί νέα; Τα παιδιά καλά; Αν πηγαίνεις εσύ και μένεις σε τρώγλες, δε σου φταίει κανείς. Επίσης, κλασικά μιλάς για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει. Και ξέρεις γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει; Γιατί αν το είχες δοκιμάσει θα ήξερες πως σου φτάνει 3-5Mbps για να παίξεις. Οπότε το πρόβλημα όπως έγραψα στην αρχή είναι το upload στο σπίτι σου. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από fytotech
Bourdoulas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα Nintendo Switch. Είναι ότι πρέπει για αυτό που χρειάζεσαι. Το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για την συγκεκριμένη κονσόλα. 1
malawi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικά ξέροντας πως αφού σπίτι παίζω ελάχιστα λόγω οικογένειας , δουλειών κτλ κτλ , ο μόνος τρόπος για να παίξω σαν άνθρωπος είναι να αγοράσω όντως κάτι για μαζί μου στα ταξίδια. Έχω όμως πλέον χοντρό δίλημμα!!! Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να αγοράσω 2ο μεταχειρισμένο ps4 slim (στο σπίτι έχω το pro που δε θέλω να το τραβολογαω από δω κ από κει) ώστε να υπαρχει συνέχεια σε αυτό που παίζω μεταξύ σπιτιού και εκτός (όπως επίσης και από οικονομικής άποψης να αγοράζω 1 παιχνίδι που θα παίζει μέσα έξω), ή να παρω Xbox για να έχω πλέον και τις 2 κονσόλες (καθώς το ψιλονιωθω και λίγο υπερβολή να παρω 2ο ps4) χάνοντας όμως τη συνέχεια του παιχνιδιού μεταξύ σπιτιού-ξενοδοχείου (και ξοδεύοντας ίσως και περισσότερα αγοράζοντας κάποια παιχνίδια στη μια κονσόλα , κάποια στην άλλη) (Κιθαρίστας ή ντράμερ;;;;; ) Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από malawi
Κάβουρας Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Xbox1s με παιχνιδάκι πάει στα 240 μπορεί και φτηνότερα/ακριβότερα. Για εμένα αξίζει αφού παίρνεις και 4k blu-ray player για το σπίτι αν δεν έχεις, και άμα θες παιχνίδια τώρα έχεις και την επιλογή του gamepass. Μπορεί να σου στοιχήσει περισσότερο στο μέλλον αυτό, αλλά τι είναι λίγα χρήματα (τζάμπα παίζεις στις μέρες μας) μπρος στην ευχαρίστηση σου.
malias4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Αμα εχεις σκοπο να αγορασεις 2η κονσολα τοτε παρε xbox one s μτχ βρισκεις 180 πανω κατω. Ετσι θα εχεις κ τα forza , hallo κτλ
jim22479 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 εγω παντως μια φορα που χρειαστηκε να συνδεσω ps3 σε τηλεοραση ξενοδοχειου , μπηκα στο google για να δω πως ξεκλειδωνω το αντιστοιχο μενου για εκεινο το μοντελο τηλεορασης.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1)αν ταξιδευεις με το αυτοκινητο, καντο, αρκετα ξενοδοχεια πια εχουν καλο ιντερνετ, αν και για online gaming δεν ξερω , αλλα σιγουρα θα τερματισεις αρκετα single , αν βαριεσαι οπως λες να βγεις εξω. 2) αν ταξιδευεις με αεροπλανα , αγορασε σακιδιο που θα χωρα λαπτοπ (υποθετω ) και την κονσολα, σε καμια περιπτωση δεν το βαζεις σε βαλιτσα 3) ακομα και αν δεν εχει το ξενοδοχειο ιντερνετ της προκοπης , νομιζω χρειαζεται μονο να κανεις συνδεση στο ανοιγμα και μετα το κλεινεις και παιζεις κανονικα 4) περσι που ειχα κουβαλησει το xbox διακοπες και χρησιμοποιησα το data απο το κινητο (παιζωντας μονο single player βεβαια), μου εφαγε καπου στα 300 mb και το ειχα μoνιμα συνδεδεμενο με το ιντερνετ για τα achievements και saves. αν αποφασισεις να το κανεις κουβαλα παντα μαζι σου ενα 5μετρο hdmi για να μην τυχεις σε καμια οθονη που δεν εχει κοντα σημειο να ακουμπησεις την κονσολα ( παρε φτηνη ποιοτητα , το 90% των τηλεορασεων στα ξενοδοχεια ειναι hd ready αρα δεν χρειαζεσαι ακριβοτερα καλωδια για "ποιοτητα") τζιρς
ALTacino Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σας, θα ηθελα να μου λυσετε ενα προβλημα που εχω εδω και καιρο, λογω δουλειας μενω σε ενα ξενοδοχειο και αγορασα ps4 οταν το συνδεσα και προσπαθησα να μπω στο ιντερνετ για να κατεβασω forthnite η κονσολα δεν μπορουσε να συνδεθεί με το ιντερνετ, στο κινητο μου για να μπω στο wifi μ ζηταει να γράψω εναν κωδικο στο site του ξενοδοχειου οπου απο εκει εχω ιντερνετ, με το play τι γινεται; ;; Ευχαριστω εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα