Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Πάρε Αυτή τα έξοδα αποστολής πρέπει να είναι καμιά 20ρια ευρώ. Είναι στα 200Α  και μπορεί να κολλάει στα 155Α χωρίς να σταματήσει καθόλου. Έχω την mig στα 250Α και είναι πολύ καλή. 

Ψηθηκα, Φαινετε κομπλέ και στα λεφτα μου, απο εγκυηση ομος τι παιζει??

επίσης ρε παιδια κάποιος να μας πει τι ρολο παιζουν τα αμπέρ?ποσο χοντρο ηλεκτροδιο θα βάλω περισότερα αμπέρ? πως πάνε αυτα??

Edit: δεν αξιζει τελικα με τα μεταφορικά πάει στα 160..

Επεξ/σία από mastoras007
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε ολους,αναζητωντας μια φθηνη ηλεκτροκολληση inverter mma,διαβασα προσεκτικα ολα τα σχετικα posts και ειδα οτι δικαιως προτεινονται οι telwin και imperia,αλλα το βαλαντιο μου δεν μου επιτρεπει να αγορασω μια απο τις δυο,στα 180-200Α,παρα μονο σε κατι πιο φθηνο,οπως borman,helix,hundai,armatech,ξερω περιπου οτι η απαντηση θα ειναι καμια ,αλλα δυστυχως δεν γινεται διαφορετικα,και καθε απαντηση ειναι καλοδεχουμενη,ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 24/8/2018 στις 9:42 ΠΜ, tyf είπε

φιλε επειδη δουλευω σε εταιρεια με εργαλεια μπορω να σε βοηθησω και να σε καθοδηγησω και στην τιμη.

για εμενα παρε imperia.

οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε καλα λεφτα  και με εγγυηση και ανταλλακτικα για πολλα χρονια μετα.

της δινουμε σε σιδεραδες μηχανουργεια κτλ και επιστροφες για σερβις δεν εχουμε σχεδον καμμια. αν ερθει καμμια θα ειναι στα 3 χρονια (εντατικης δουλειας) και συνηθως απο κανα πεσιμο σπασμενο πλαστικο κτλ.

εχει και μασκες ηλεκτρονικες σε οικονομικη τιμη . δινω και απο αυτες αρκετες.

inverter.jpg

Έχεις να προτείνεις κάποια σύρματος και ηλεκτροδίου , φίλε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...