zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Κάτι εχει συμβεί στο web mail του yahoo κ συγκεκριμένων επαφών τα email, πάνε στα spam, ενώ παλαιότερα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα! Ενώ επιλέγω να μην θεωρούνται ενοχλητικές οι συγκεκριμένες επαφές, δεν λύνεται το πρόβλημα! Τί άλλο μπορώ να κάνω;
kinhthra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, zoranb είπε Ρωτάω κάτι περίεργο; δεν είναι ότι ρωτάς κάτι περίεργο, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στο yahoo. Μη πως έχεις κάνει εσύ κατά λάθος κάτι; τσέκαρε μια φόρα αν τους έχεις κάνει εσύ αναφορά για spam.
zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ναι το τσέκαρα κι αυτό αλλά ενώ τους ορίζω ως μη ενοχλούντες, όταν μου στέλνουν email, ξανά πηγαίνουν στα spam!
kinhthra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, zoranb είπε Ναι το τσέκαρα κι αυτό αλλά ενώ τους ορίζω ως μη ενοχλούντες, όταν μου στέλνουν email, ξανά πηγαίνουν στα spam! Τα άτομα είναι γνωστοί σου; και τι εμαιλ έχουν gmail ή κάτι άλλο;
zoranb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ναι στους contacts μου είναι τα άτομα, απο yahoo κ hotmail.
ELTASSOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ειναι θεμα προβαιντερ...τα αντισπαμ τους βλεπουν υποπτη δραστηριοτητα του ιπ τους και στα σπαμαρουμ. Το ειχα και εγω με φορθνετ που σπαμαριζε ολα τα τζιμεηλ ακομη και δικα μου που εστελνα στον εαυτο μου. Μιλα με στελεχος του προβαιντερ διοτι τα παιδια στο τηλ κεντρο για να σε αποφυγουν λενε οτι το κανουν για το καλο σου να σε προστατευσουν. Για να μπουν τα ιπ σε whitelist four πρεπει να δοθει εντολη απο τον υπευθυνο τεχνικο εποπτη.
zoranb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μα είναι δυνατόν να έχει να κάνει με τον internet provider αυτό;
georgerov Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Στις 26/8/2018 στις 11:14 ΠΜ, zoranb είπε Μα είναι δυνατόν να έχει να κάνει με τον internet provider αυτό; Ναι γιατί η IP σου είναι δυναμική (κοινώς αλλάζει σε κάθε restart η αποσύνδεση της γραμμής) που σημαίνει ότι πριν την είχε καποιος άλλος και μπορεί να έκανε το οτιδήποτε. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι αφού και να πάρεις τηλέφωνο την εταιρεία, μολίς αλλάξεις πάλι το ιδιο θα γίνει. Από όσο ξέρω gmail & outlook έχουν λίγο πιο εξελιγμένα φίλτρα ως προς το τι εστί σπαμ και εκεί θα έχεις σίγουρα λιγότερο πρόβλημα έως και καθόλου.
zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι γενικευμένο πρόβλημα του Yahoo; Το έχει πάθει κ κανείς άλλος; Όμως δεν το καταλαβαίνω, αφού ορίζω τα συγκεκριμένα email σαν φιλικά γιατί εξακολουθεί να μην λύνεται το πρόβλημα; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από zoranb
zoranb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26 August 2018 στις 11:05 ΠΜ, ELTASSOS είπε Για να μπουν τα ιπ σε whitelist four πρεπει να δοθει εντολη απο τον υπευθυνο τεχνικο εποπτη. Τί είναι το whitelist four?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα