Dimitris Ts Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εχω βάλει στο ματι το Xiaomi Redmi Note 5.Πιστευετε ειναι καλή επιλογη ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο(δεν με πολυνοιάζει η κάμερα)μεχρι 250ευρω;;;Μήπως το Samsung J7 ειναι καλυτερο;
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δες το Mi A2 αλλά θα χάσεις σε μπαταρία ,δεν παίρνει sd και ακουστικά (με αντάπτορα). Αλλά έχει pure android άρα αναβαθμίσεις 2-3 χρόνια καλύτερο επεξεργαστή,gorilla glass 5 καλύτερη φωτογραφική μπρος και πίσω καλυτερο διάφραγμα. Το J7 δεν το βλέπεις κάν. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, Dimitris Ts είπε Εχω βάλει στο ματι το Xiaomi Redmi Note 5.Πιστευετε ειναι καλή επιλογη ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο(δεν με πολυνοιάζει η κάμερα)μεχρι 250ευρω;;;Μήπως το Samsung J7 ειναι καλυτερο; μπορεις να πας στο Α2 lite
SeNNinhA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε μπορεις να πας στο Α2 lite Για ποιον λογο;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Για ποιον λογο; android one και τεραστια αυτονομια
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Εγώ το miui δεν το αλλαζω με τιποτα. Εχω κακομάθει με τα ενσωματωμένα εργαλεία και ειδικά με το firewall. 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε android one και τεραστια αυτονομια Γιατι να παει στο A2 lite και οχι στο A2 ενοουσα!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Γιατι να παει στο A2 lite και οχι στο A2 ενοουσα! 18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τεραστια αυτονομια και μικροτερη τιμη Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
GianniSM Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Εγώ το miui δεν το αλλαζω με τιποτα. Εχω κακομάθει με τα ενσωματωμένα εργαλεία και ειδικά με το firewall. Σε τι ακριβώς χρειάζεσαι το firewall?
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Να κόβω εντελώς την προσβαση σε εφαρμογές που δε χρειαζεται να εχουν προσβαση στο net. Ετσι ουτε app διαφημισεις, ουτε καταναλωση data, ουτε διαρροή στοιχείων, κλπ Πάντα δουλευα με firewalls αλλά η base ενσωμάτωση στο muiu με εχει βολέψει τρελα.
dimitris_213 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 2:13 ΜΜ, isay είπε Να κόβω εντελώς την προσβαση σε εφαρμογές που δε χρειαζεται να εχουν προσβαση στο net. Ετσι ουτε app διαφημισεις, ουτε καταναλωση data, ουτε διαρροή στοιχείων, κλπ Πάντα δουλευα με firewalls αλλά η base ενσωμάτωση στο muiu με εχει βολέψει τρελα. Για πες μου ρε φίλε πως το κάνεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;;;; Έχω το redmi note 4....
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 53 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Για πες μου ρε φίλε πως το κάνεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;;;; Έχω το redmi note 4.... Πας στο security-> data usage ->restrict data usage και επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο, ειτε σε wifi ή σε 3g. Επισης αν πατήσεις το γρανάζι πάνω δεξια, επιλεγεις και την default ρυθμιση για ολες τις εφαρμογές που θα εγκαθιστάς. Π.χ. στο 3g τα πάντα off. Εγω εχω και τα 2 στο off οποτε οτιδηποτε νεο μπαινει δεν εχει internet και αν κρίνω οτι χρειαζεται/πρεπει/αξιζει του δινω, αφου πρωτα εχω αλλλάξει τα δικαιώματα του στο android. Με αυτό τον πολύ απλό τρόπο ελέγχεις καλυτερα την κατάσταση. Κατανοείς οτι εφαρμογές που θέλουν προσβαση στο νετ για να δουλεψουν, δεν τις κοβεις (π.χ. viber, tweeter, browser) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ειναι offline οποτε δεν υπάρχει σοβαρός λογος να βλέπουν νετ. Το λεω καιρό (χρόνια) σαν παραδειγμα με ενα app φακο που ειχα βάλει σε παλιό μου κινητό, που απο δικαιώματα ζητουσε την αρτα και τα γιαννενα και προσβαση στους λογαριασμους μου και προσβαση στις επαφές μου, κλπ ΑΛΛΑ ήταν ωραία εφαρμογή και την ήθελα αλλά αμα απο τα δικαιώματα του android του τα έκοβα internet/contact δεν επαιζε. Του έκατσα λοιπον το firewall, ας βλέπει οτι θέλει στο κινητό μου, αλλα εφόσον δεν μπορει να δει internet, ουτε διαφημισεις εβγαζε (popup), ουτε κινδυνευα απο διαρροές προσωπικών δεδομένων. Βεβαια εγω ειμαι απο τους "γραφικους περιεργους", γιατί οι περισσότεροι βάζουν αβερτα κουβέρτα εφαρμογές με πλήρη δικαιώματα και μετα γκρινιάζουν γιατί εχουν spam, γιατί εχουν χρεώσεις data στα κινητά τους, γιατί εχουν διαρροές κωδικών, κλπ, κλπ, κλπ. Σίγουρα είμαι και εγω εκτεθειμένος, αλλά οχι σκυμμένος και με τα παντελονια κάτω. Πραγμάτικά το firewall του miui με εχει βολεψει πάρα πολύ
dimitris_213 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Πας στο security-> data usage ->restrict data usage και επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο, ειτε σε wifi ή σε 3g. Επισης αν πατήσεις το γρανάζι πάνω δεξια, επιλεγεις και την default ρυθμιση για ολες τις εφαρμογές που θα εγκαθιστάς. Π.χ. στο 3g τα πάντα off. Εγω εχω και τα 2 στο off οποτε οτιδηποτε νεο μπαινει δεν εχει internet και αν κρίνω οτι χρειαζεται/πρεπει/αξιζει του δινω, αφου πρωτα εχω αλλλάξει τα δικαιώματα του στο android. Με αυτό τον πολύ απλό τρόπο ελέγχεις καλυτερα την κατάσταση. Κατανοείς οτι εφαρμογές που θέλουν προσβαση στο νετ για να δουλεψουν, δεν τις κοβεις (π.χ. viber, tweeter, browser) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ειναι offline οποτε δεν υπάρχει σοβαρός λογος να βλέπουν νετ. Το λεω καιρό (χρόνια) σαν παραδειγμα με ενα app φακο που ειχα βάλει σε παλιό μου κινητό, που απο δικαιώματα ζητουσε την αρτα και τα γιαννενα και προσβαση στους λογαριασμους μου και προσβαση στις επαφές μου, κλπ ΑΛΛΑ ήταν ωραία εφαρμογή και την ήθελα αλλά αμα απο τα δικαιώματα του android του τα έκοβα internet/contact δεν επαιζε. Του έκατσα λοιπον το firewall, ας βλέπει οτι θέλει στο κινητό μου, αλλα εφόσον δεν μπορει να δει internet, ουτε διαφημισεις εβγαζε (popup), ουτε κινδυνευα απο διαρροές προσωπικών δεδομένων. Βεβαια εγω ειμαι απο τους "γραφικους περιεργους", γιατί οι περισσότεροι βάζουν αβερτα κουβέρτα εφαρμογές με πλήρη δικαιώματα και μετα γκρινιάζουν γιατί εχουν spam, γιατί εχουν χρεώσεις data στα κινητά τους, γιατί εχουν διαρροές κωδικών, κλπ, κλπ, κλπ. Σίγουρα είμαι και εγω εκτεθειμένος, αλλά οχι σκυμμένος και με τα παντελονια κάτω. Πραγμάτικά το firewall του miui με εχει βολεψει πάρα πολύ Ωραίος .....μόλις το είδα .....ούτε που είχα ασχοληθεί με αυτό......σε ευχαριστώ πολύ νασαι καλά. Και εμένα με έχει καταβολεψει το miui με όλες τις λειτουργίες που έχει ....σε σημείο στο j7 2016 της γυναίκας μου όταν το σκαλίζω να δυσανασχετω......
ShadowSpectre Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2018 στις 11:32 ΜΜ, Dimitris Ts είπε Εχω βάλει στο ματι το Xiaomi Redmi Note 5.Πιστευετε ειναι καλή επιλογη ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο(δεν με πολυνοιάζει η κάμερα)μεχρι 250ευρω;;;Μήπως το Samsung J7 ειναι καλυτερο; Ο αδερφός μου έχει το Redmi Note 5 και μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του.Μοναδικό του μείον που ισχύει για πολλά Xiaomi,η κάμερα. Μέτρια προς καλή σε συνθήκες φωτός αλλά μετριότατη σε σκιώδες περιβάλλον ή νυχτερινες λήψεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από ShadowSpectre
26ska Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, ShadowSpectre είπε Ο αδερφός μου έχει το Redmi Note 5 και μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του.Μοναδικό του μείον που ισχύει για πολλά Xiaomi,η κάμερα. Μέτρια προς καλή σε συνθήκες φωτός αλλά μετριότατη σε σκιώδες περιβάλλον ή νυχτερινες λήψεις. Είχα άλλη εντύπωση για τη συγκεκριμένη κάμερα, ότι είναι καλή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα