Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ενα google pixel 5' προσφατα αγορασμενο απο ebay seller και απ'οσο λεει ο τυπας εχει χαλασμενο μικροφωνο.Η συσκευη δεν ηρθε ακομα στα χερια μου,αλλα απ'οσο διαβασα στο web λεει πως ηταν ενα μειζον προβλημα για ολα τα πιξελ το προβλημα στο μικροφωνο.Θα δοκιμασω αρχικα τα software solutions αρχικα,αλλα επειδη δεν νομιζω να δουλεωουν,πιο μερος του κινητου χρειαζεται αλλαγη?3 μικροφωνα εχει,ενα στο charging board,ενα αλλο μικρο πλακετακι συνδεδεμενο απευθειας με κονεκτορα στην μητρικη και ενα noise cancelling.Απ'οτι εχω καταλαβει το 'main' μικροφωνο ειναι στο charging board.Επισης δεν δουλευει το earpiece και το loudspeaker.Μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο το προβλημα?Δεν γνωριζω πιο android τρεχει η συσκευη.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

PowerBlade the Return?

Όχι όχι.

10 ώρες πριν, Stefanos622 είπε

Γεια σας,

Εχω ενα google pixel 5' προσφατα αγορασμενο απο ebay seller και απ'οσο λεει ο τυπας εχει χαλασμενο μικροφωνο.Η συσκευη δεν ηρθε ακομα στα χερια μου,αλλα απ'οσο διαβασα στο web λεει πως ηταν ενα μειζον προβλημα για ολα τα πιξελ το προβλημα στο μικροφωνο.Θα δοκιμασω αρχικα τα software solutions αρχικα,αλλα επειδη δεν νομιζω να δουλεωουν,πιο μερος του κινητου χρειαζεται αλλαγη?3 μικροφωνα εχει,ενα στο charging board,ενα αλλο μικρο πλακετακι συνδεδεμενο απευθειας με κονεκτορα στην μητρικη και ενα noise cancelling.Απ'οτι εχω καταλαβει το 'main' μικροφωνο ειναι στο charging board.Επισης δεν δουλευει το earpiece και το loudspeaker.Μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο το προβλημα?Δεν γνωριζω πιο android τρεχει η συσκευη.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Μήπως έχει θέμα το τσιπάκι ήχου αφού Τίποτα δεν δουλεύει;

Δημοσ.

Θα δοκιμασω πρώτα ολα τα software πραγματα που έχω διαβάσει, έπειτα θα δω τι προβληματα εχει σε επιπεδο hardware

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Όχι όχι.

Μήπως έχει θέμα το τσιπάκι ήχου αφού Τίποτα δεν δουλεύει;

Ειδα καποιες ομοιοτητες οπως 2-3 θεματα για ενα κινητο πχ που δεν εχει παραλαβει ακομα και αγχωθηκα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Ειδα καποιες ομοιοτητες οπως 2-3 θεματα για ενα κινητο πχ που δεν εχει παραλαβει ακομα και αγχωθηκα.

Φιλε μην αγχωνεσαι,δεν χρειαζεται.Εφοσον δεν λειτουργουν ολες οι μοναδες ηχου στο google pixel,διαβασα σχετικο αρθρο πως με το update 8.1 ολα τα hardware περι ηχου σταματησαν να δουλευουν σε αρκετους(σε αλλους πχ μονο το earpiece σε αλλους το μικροφωνο).Λογικα ειναι software το προβλημα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο (Pixel 1). Έχω κάνει Update σε 9.0 και δεν δουλεύει το μικρόφωνο όταν μιλάς. Αν είσαι σε ανοιχτή ακρόαση ή με ακουστικά σε ακούν κανονικά. Τι περίεργο πράγμα είναι αυτό??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...