kallair Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Φίλε εντάξει σε βλέπω να ζορίσεσε αρκετά να τα βγάλεις πέρα. Για σκέψου και την άλλη λύση.Φτηνά ψώνια από το lidl.Είχαμε και θρεντ με τιμές προιόντων με τις προσφορές αναλυτικά με τα όλα του αλλά μας το έκλεισαν.Γαλατάκι 84 λεπτά ψωμί 48 λεπτά μακαρόνια 41 λεπτά αλάδωτα Χ 30 μέρες με 50 ευρώ το μήνα καθάρισες από ψώνια. παππου επειδη το παιδι ζοριζεται και δεν εχει καν την οικονομικη ευχερεια να βγει να διασκεδασει, προτεινω να πηγαινεις να του απαγγελεις ποιηση ή καποια απο τα μυθιστορηματα σου! 1
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chrisxkar είπε παλικαρι μου εισαι μισθολογικα εκτος εποχης οχι μονο για εδω αλλα και για εξωτερικο.Εσυ εισαι φτιαγμενος για μισθο γερμανιας της καλες εποχες....Πλεον αυτα δεν παιζουν πουθενα,αν θες εδω 500 ευρω για φαγητο εξω κατω απο χιλιαρικο δεν τρως εαν λετε για εμενα παιρνω τον βασικο 1500
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Curtis76 είπε Τα λαμογια τα lidl ηξεραν τι ερχεται και ετοιμαστηκαν για να μαζευψουν τα τελευταια ψιχουλα. Γιατί λαμόγια ρε φίλε.Αν αυτοί είναι λαμόγια που μας δίνουν φτηνά προιόντα να τα βγάζουν πέρα και ευαίσθητα άτομα οι άλλοι μεγαλομπακάληδες που μας τα αρπάζουν χοντρά τι είναι.
Curtis76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε δεν ειμαστε πλούσιο σόι, εργάζομαι απο τα 18, οτι εχω καταφέρει μονος!!!!!!!!!!!! φιλε μου το μονο χαλασμενο πραγμα εδω ειναι τα κολοπαιδα που μενουν με γονεις ακομα στα 30-40 και δεν εργαζονται Το κακο ειναι να μη μπορουμε να μπουμε στη θεση των αλλων. Δε νομιζω οτι ειναι επιλογη τους που μενουν με τους γονεις τους.... απο την αλλη νομιζω οτι καταλαβαινω τι θες να πεις.... και εμενα στο χωρο εργασιας μου τη σπανε δυο τρεις τετοιοι που καθονται και λενε οτι μια χαρα ειναι ο μισθος, ενω εχουν σπιτι απο μπαμπα, αμαξι απο μπαμπα κτλ κτλ.. Ε και εγω αν ολα ειναι πληρωμενα απο αλλους μου φτανουν 300€ για φαγητο και καφε 1
chrisxkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 προ συριζα ενας εφοριακος εβγαζε 1000 ευρω μισθο και 5000χιλιαρικα απο λαδωμα ,αγοραζες εξοχικο στο μαιαμι και ειχες μια μπουγκατι για καθε μερα...Αλλα κοιτα να δεις που εφυγαν αυτες οι βρωμοεποχες 1
mclein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εαν λετε για εμενα παιρνω τον βασικο 1500 ο βασικος ειναι 6000. στα ορια της φτωχειας εισαι & δεν το ξερεις. 1
Curtis76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιατί λαμόγια ρε φίλε.Αν αυτοί είναι λαμόγια που μας δίνουν φτηνά προιόντα να τα βγάζουν πέρα και ευαίσθητα άτομα οι άλλοι μεγαλομπακάληδες που μας τα αρπάζουν χοντρά τι είναι. Οι αλλοι θα κλεισουν.... οκ εχει δικιο, θα περιμενω να κλεισουν οι αλλοι και μετα θα τους πω λαμογια... αλλα τοτε να ξερεις θα τις αυξησουν τις τιμες..
kallair Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν λεω, καλο το τρολαρισμα. παει καλα η βδομαδα. Τεταρτη= η νέα παρασκευη. απο χθες εχουν αρχισει τα ομορφα τοπικ. 1 1
Thulogur Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εμένα 14600 δεν μου φτάνουν, τι να φτάσουν εδω που τα λεμε αμα εχεις landrover, porsche και ελικόπτερο. Δεν κλανουν μια, ασε, χάλασαν τα πράγματα στην Ελλάδα. Ουτε την πολυκατοικία στις Σπέτσες δεν μπορω να συντηρήσω, τους 14 Φιλιππινέζους υπηρέτες, εγω πως θα τους πληρώσω που τους εχω ανασφάλιστους ενα χρονο, μου λέτε ; 1
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Το κακο ειναι να μη μπορουμε να μπουμε στη θεση των αλλων. Δε νομιζω οτι ειναι επιλογη τους που μενουν με τους γονεις τους.... απο την αλλη νομιζω οτι καταλαβαινω τι θες να πεις.... και εμενα στο χωρο εργασιας μου τη σπανε δυο τρεις τετοιοι που καθονται και λενε οτι μια χαρα ειναι ο μισθος, ενω εχουν σπιτι απο μπαμπα, αμαξι απο μπαμπα κτλ κτλ.. Ε και εγω αν ολα ειναι πληρωμενα απο αλλους μου φτανουν 300€ για φαγητο και καφε Οκ συμφωνώ 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kallair είπε παππου επειδη το παιδι ζοριζεται και δεν εχει καν την οικονομικη ευχερεια να βγει να διασκεδασει, προτεινω να πηγαινεις να του απαγγελεις ποιηση ή καποια απο τα μυθιστορηματα σου! Μάλλον κάτι πρέπει να κάνω γιατί εδώ που έκανα απόπειρα να το μοιραστώ μαζί σας μου έκοψαν τα φτερά. Και όχι τίποτε άλλο αλλά μου έφυγαν και κάτι ωραίες που είχα για επόμενα πονήματά μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις