Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα σειρά gpu rtx και επειδή τυχαίνει να συμπίπτει με ταξίδι μου στις Ηνωμένες πολιτείες θα την παραλάβω από εκεί και θέλω να την φέρω Ελλάδα πως αντιμετωπίζω το τελωνείο στο Βενιζέλος? 

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Θα έχει και φόρο πολυτελείας, από όσο ακούγεται, η συγκεκριμένη!😀

😂

17 λεπτά πριν, Federacion είπε

Σεμνά, ταπεινά και με διακριτικοτητα;;;; 

Εννοώ θα ήταν προτιμότερο να είναι στην βαλίτσα η στην χειραποσκευη και σε περίπτωση ελέγχου πως την δικαιολογώ? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Ανοιχτή συσκευασία και σε άλλη αποσκευή το κουτί αν μπορείς,στην έκαναν δώρο οι συγγενείς.

Τέλος.

Η συσκευασία δεν μου είναι απαραίτητη μπορώ να μην την έχω και καθόλου αν διευκολύνει κάπως 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, G.white είπε

Η συσκευασία δεν μου είναι απαραίτητη μπορώ να μην την έχω και καθόλου αν διευκολύνει κάπως 

Φερε και σε μενα μια τότε.. :P

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Φερε και σε μενα μια τότε.. :P

Κάτι τελευταίο Κατά προτίμηση θα έλεγες χειραποσκευη η βαλίτσα? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Αν την βρεις μετά σφύρα μου. :)

Κάποιος TSA agent θα την χαίρεται. 

Άρα προτείνεις χειραποσκευη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά ναι, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με κάρτα γραφικών. Μόνο με laptop, φωτογραφικές κτλ. Αν πουν τίποτα μπορείς να εξηγήσεις τι είναι και απλά να πεις ότι είναι χαλασμένη και στην έδωσε ο ξάδερφος σου μήπως την φτιάξεις στην Ελλάδα που είναι πιο φτηνά ή καμιά άλλη τέτοια παπάτζα. Σίγουρα χειραποσκευή πάντως θα σε ρωτήσουν τι είναι και να την δουν εκτός τσάντας.

Δες το πολύ απλά, 1200€ θα ήθελες να τα έχεις βαλίτσα ή χειραποσκευή; 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Προσωπικά ναι, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με κάρτα γραφικών. Μόνο με laptop, φωτογραφικές κτλ. Αν πουν τίποτα μπορείς να εξηγήσεις τι είναι και απλά να πεις ότι είναι χαλασμένη και στην έδωσε ο ξάδερφος σου μήπως την φτιάξεις στην Ελλάδα που είναι πιο φτηνά ή καμιά άλλη τέτοια παπάτζα. Σίγουρα χειραποσκευή πάντως θα σε ρωτήσουν τι είναι και να την δουν εκτός τσάντας.

Δες το πολύ απλά, 1200€ θα ήθελες να τα έχεις βαλίτσα ή χειραποσκευή; 

Μιλάμε για ένα μοντέλο το οποίο στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα πόσο μάλλον το πότε θα έρθει στην Ελλάδα αν υποθέσουμε ότι ο ελεγκτής δβε έχει γνώση πάνω στο ζήτημα ίσως το πιστέψει αν έχει όμως θα μπορούσα να πω ότι μου την έδωσε πχ γτ δεν την ήθελε? 

Δημοσ.

Το πιο "safe" είναι να φύγεις με κανένα case σαν το Node 202 με παλιατζούρα κάρτα γραφικών μέσα και να γυρίσεις με το ίδιο case με 2080Ti. :) Δηλαδή να πεις ότι αντί για laptop εγώ έχω υπολογιστή φορητό και τον πήρα μαζί μου όταν έφυγα και τώρα τον φέρνω πίσω. Κάπως έτσι, δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με τα specs. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...