G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα σειρά gpu rtx και επειδή τυχαίνει να συμπίπτει με ταξίδι μου στις Ηνωμένες πολιτείες θα την παραλάβω από εκεί και θέλω να την φέρω Ελλάδα πως αντιμετωπίζω το τελωνείο στο Βενιζέλος? 1
Federacion Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Σεμνά, ταπεινά και με διακριτικοτητα;;;; 1
siralexgio7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Θα έχει και φόρο πολυτελείας, από όσο ακούγεται, η συγκεκριμένη!😀
G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Θα έχει και φόρο πολυτελείας, από όσο ακούγεται, η συγκεκριμένη!😀 😂 17 λεπτά πριν, Federacion είπε Σεμνά, ταπεινά και με διακριτικοτητα;;;; Εννοώ θα ήταν προτιμότερο να είναι στην βαλίτσα η στην χειραποσκευη και σε περίπτωση ελέγχου πως την δικαιολογώ?
Federacion Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Νομίζω αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε έτσι φορα παρτίδα.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Ανοιχτή συσκευασία και σε άλλη αποσκευή το κουτί αν μπορείς,στην έκαναν δώρο οι συγγενείς. Τέλος. 4 1
G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ανοιχτή συσκευασία και σε άλλη αποσκευή το κουτί αν μπορείς,στην έκαναν δώρο οι συγγενείς. Τέλος. Η συσκευασία δεν μου είναι απαραίτητη μπορώ να μην την έχω και καθόλου αν διευκολύνει κάπως 1
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, G.white είπε Η συσκευασία δεν μου είναι απαραίτητη μπορώ να μην την έχω και καθόλου αν διευκολύνει κάπως Φερε και σε μενα μια τότε..
G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Φερε και σε μενα μια τότε.. Κάτι τελευταίο Κατά προτίμηση θα έλεγες χειραποσκευη η βαλίτσα?
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, G.white είπε Κάτι τελευταίο Κατά προτίμηση θα έλεγες χειραποσκευη η βαλίτσα? Βαλίτσα εννοείται. 1
mindtrapper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αν την βρεις μετά σφύρα μου. Κάποιος TSA agent θα την χαίρεται.
G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Αν την βρεις μετά σφύρα μου. Κάποιος TSA agent θα την χαίρεται. Άρα προτείνεις χειραποσκευη?
mindtrapper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά ναι, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με κάρτα γραφικών. Μόνο με laptop, φωτογραφικές κτλ. Αν πουν τίποτα μπορείς να εξηγήσεις τι είναι και απλά να πεις ότι είναι χαλασμένη και στην έδωσε ο ξάδερφος σου μήπως την φτιάξεις στην Ελλάδα που είναι πιο φτηνά ή καμιά άλλη τέτοια παπάτζα. Σίγουρα χειραποσκευή πάντως θα σε ρωτήσουν τι είναι και να την δουν εκτός τσάντας. Δες το πολύ απλά, 1200€ θα ήθελες να τα έχεις βαλίτσα ή χειραποσκευή; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από mindtrapper 1
G.white Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Προσωπικά ναι, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ με κάρτα γραφικών. Μόνο με laptop, φωτογραφικές κτλ. Αν πουν τίποτα μπορείς να εξηγήσεις τι είναι και απλά να πεις ότι είναι χαλασμένη και στην έδωσε ο ξάδερφος σου μήπως την φτιάξεις στην Ελλάδα που είναι πιο φτηνά ή καμιά άλλη τέτοια παπάτζα. Σίγουρα χειραποσκευή πάντως θα σε ρωτήσουν τι είναι και να την δουν εκτός τσάντας. Δες το πολύ απλά, 1200€ θα ήθελες να τα έχεις βαλίτσα ή χειραποσκευή; Μιλάμε για ένα μοντέλο το οποίο στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα πόσο μάλλον το πότε θα έρθει στην Ελλάδα αν υποθέσουμε ότι ο ελεγκτής δβε έχει γνώση πάνω στο ζήτημα ίσως το πιστέψει αν έχει όμως θα μπορούσα να πω ότι μου την έδωσε πχ γτ δεν την ήθελε?
mindtrapper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Το πιο "safe" είναι να φύγεις με κανένα case σαν το Node 202 με παλιατζούρα κάρτα γραφικών μέσα και να γυρίσεις με το ίδιο case με 2080Ti. Δηλαδή να πεις ότι αντί για laptop εγώ έχω υπολογιστή φορητό και τον πήρα μαζί μου όταν έφυγα και τώρα τον φέρνω πίσω. Κάπως έτσι, δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με τα specs. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα