Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ταξιδευω συχνα και προσφατα μαλιστα ετυχε να ερθω Αθηνα απο Φιλαδελφεια θα σε συμβουλευα να την βαλεις στην βαλιτσα και οταν σε ρωτησουν στο τσεκ ιν εαν εχεις κατι να δηλωσεις μην πεις τιποτα...

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά δεν ελέγχουν τίποτα. Δυο φορές έκανα ταξίδι ΗΠΑ φέτος και πέρυσι και έφερα μαζί μου ένα σωρό πράγματα. Χειραποσκευες και βαλίτσες γεμάτες τις είχα με ηλεκτρονικά, κάρτες γραφικών, φωτογραφικές μηχανές, drone κλπ κανείς δεν μου είπε το παραμικρό. 

Δημοσ.

Βαλε την καρτα στην χειραποσκευη σου τυλιγμενη σε μια πετσετα και ΑΝ σε ρωτησουν (που δεν) θα πεις απλα πως ειναι εξαρτημα της δουλειας σου (πες οτι εισαι γραφιστας πχ).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Το πιο "safe" είναι να φύγεις με κανένα case σαν το Node 202 με παλιατζούρα κάρτα γραφικών μέσα και να γυρίσεις με το ίδιο case με 2080Ti. :) Δηλαδή να πεις ότι αντί για laptop εγώ έχω υπολογιστή φορητό και τον πήρα μαζί μου όταν έφυγα και τώρα τον φέρνω πίσω. Κάπως έτσι, δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με τα specs. 

Θα βοηθούσε να είχα και το κουτί σε προφανή χρησιμοποιήμενη κατάσταση πχ? 

2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Βαλε την καρτα στην χειραποσκευη σου τυλιγμενη σε μια πετσετα και ΑΝ σε ρωτησουν (που δεν) θα πεις απλα πως ειναι εξαρτημα της δουλειας σου (πες οτι εισαι γραφιστας πχ).

Αντί για πετσέτα bubble wrap? Η θα κάνει μπαμ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, G.white είπε

Άρα προτείνεις χειραποσκευη? 

να έχεις μαζί σου απόδειξη σε περίπτωση που την βάλεις στην Βαλιτσα για την περίπτωση που χαθεί, οπωσδήποτε!!!! Μπορείς να κάνεις claim τα χρήματά σου!!!

εγω θα την έβαζα στην χειραποσκευή χωρίς κουτί για να μην σπάσει!

Σιγά μην την δηλώσεις, θα πεις την ειχα απο πριν μαζί μου

Επεξ/σία από pW
Δημοσ.

Σε ενα μηνα θα ταξιδεψω κι εγω Νεα Υορκη. Εκτος απο καρτα γραφικων τι αλλο συμφερει να αγορασει  κανεις Αμερικη? Στον τομεα τεχνολογιας κυριως.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, 333_halfdevil είπε

Σε ενα μηνα θα ταξιδεψω κι εγω Νεα Υορκη. Εκτος απο καρτα γραφικων τι αλλο συμφερει να αγορασει  κανεις Αμερικη? Στον τομεα τεχνολογιας κυριως.

Επειδή κάνω καινούργιο pc από την αρχή οι τιμές στην Ελλάδα όχι μόνο είναι καλές σε κάποια κομμάτια είναι και πιο χαμηλές από την Αμερική το μόνο που αξίζει είναι το gpu 

Δημοσ.

Φροντίζετε να επιλέγετε πτήσεις μέσω άλλου Ευρωπαικού αεροδρομίου απο χώρα εντός Shengen,  πχ Φρανκφούρτη. Μειώνει σε σημαντικό ποσοστό την πιθανότητα ελέγχου στο τελωνείο, καθώς οι τελωνειακοί δεν περιμένουν σαν τα κοράκια, όπως κάνουν με πτήσεις που ξέρουν ότι έρχονται εκτός Shengen και ειδικά απο Αμερική.

Φυσικά και μπορούν να καταλαβαίνουν απο μακριά απο το που έρχεστε, οπότε μπορούν ακόμα και τότε να ξέρουν αν έρχεστε απο χώρα εντός Shengen ή απο εκτός, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σε επαγρύπνηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Δηλ. πόσο υπολογίζεις να την βρεις σε σχέση με τα ευρωπαϊκά καταστήματα ?

Αν σκεφτούμε ότι η 1080 ti πωλείται ακόμα στα μαγαζιά με χαμηλότερο το skroytz στα 900 ευρώ και στην Αμερική την βρίσκεις 600 δολάρια πόσο μάλλον τωρα η 2080 ti που στην Αμερική το μίνιμουμ είναι 1200 δολάρια θα είναι στην Ελλάδα τουλάχιστον 1500-1600

Δημοσ.

Για αρχή σε πτήση από Αμερική δεν παίζει να σε σταματήσει κανείς και μία στο τόσο που σε σταματήσει σχεδόν απίθανο να σε ψάξει, ειδικά αφού του δείξεις ελληνικό διαβατήριο.

Και εννοείται τη βάζεις στη χειραποσκευή, όχι τόσο για το τελωνείο όσο για το πόσο ασφαλής θα ναι στην ίδια τη βαλίτσα. Αν έχεις αμφιβολίες απέναντι απ τον ιμάντα 4 είναι τα lost n found, πέρνα να δεις ουρά..

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Και από θέμα εγγύησης τι γίνετε ? Λογικά αν συμβεί κάτι θα πρέπει να περάσει και πάλι τον Ατλαντικό...

Είναι πολύ σπάνιο κάρτα γραφικών να χρειαστεί service δυστυχώς μετά δεν περνάει Ατλαντικό βρίσκεις εδώ πέρα κάπου να στην επιδιόρθωσουν επ αμοιβής είναι τέτοια πλέον η τεχνολογία που αν χειρίζεσαι καλά τον εξοπλισμό σου σπάνια θα βγάλει πρόβλημα 

34 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Για αρχή σε πτήση από Αμερική δεν παίζει να σε σταματήσει κανείς και μία στο τόσο που σε σταματήσει σχεδόν απίθανο να σε ψάξει, ειδικά αφού του δείξεις ελληνικό διαβατήριο.

Και εννοείται τη βάζεις στη χειραποσκευή, όχι τόσο για το τελωνείο όσο για το πόσο ασφαλής θα ναι στην ίδια τη βαλίτσα. Αν έχεις αμφιβολίες απέναντι απ τον ιμάντα 4 είναι τα lost n found, πέρνα να δεις ουρά..

Το θέμα μου είναι εδώ αν θα με ψάξουν Αμερική ναι δύσκολο μου φαίνεται και εμένα 

Δημοσ.

Για εδώ μιλούσα κι εγώ και σου λέω ότι γενικότερα δεν ασχολούνται τόσο με πτήσεις από Αμερική οι τελωνειακοί, ειδικά με επιβάτες με ελληνικά διαβατήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...