exitpc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 μερες τωρα δεν μπορω να μπω στην σελιδα της εθνικης τραπεζας απο τον υπολογιστη μου.Απο το κινητο μπαινω κανονικα.Edit:Απο το κινητο μπαινω κανονικα ΜΟΝΟ με 3g δεδομενα...wtf? Επισης παρατηρησα οτι δεν μπορω να δω καμια σελιδα οποιαδηποτε τραπεζας Εκανα διαγραφη cookies,ctrl+F5 κτλ Win10.Δεν εχω εγκατεστημενο antivirus Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από exitpc
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πολλά μπορει να συμβαίνουν, αλλά για αρχή εγώ θα δοκίμαζα να αλλαξω dns και να εβαζα 1.1.1.1 ή google dns. Οταν λες δεν εχεις antivirus, εννοείς ουτε το ενσωματωμένο των windows 10;
exitpc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Πολλά μπορει να συμβαίνουν, αλλά για αρχή εγώ θα δοκίμαζα να αλλαξω dns και να εβαζα 1.1.1.1 ή google dns. Οταν λες δεν εχεις antivirus, εννοείς ουτε το ενσωματωμένο των windows 10; To εκανα το πρωτο Εχω το ενσωματωμένο των windows 10 Επισης διαβασα και αυτο Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, exitpc είπε To εκανα το πρωτο Εχω το ενσωματωμένο των windows 10 Επισης διαβασα και αυτο Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις .... Εκανες το πρωτο αλλα δεν διευκρινίζεις αν το εκανες παλιοτερα ή τωρα, αν εκανες reboot, τι αποτελέσματα ειχες, κλπ κλπ Επισης αυτό με το my.otenet δεν εχει σχεση με το δικό σου προβλημα. Είναι για αλλο πραγμα. Δεν εισαι γυμνος απο AV, διοτι το ενσωματωμένο των windows ειναι αρκετά αποτελεσματικό. Απο εκει και πέρα, το οτι μπαινεις απο τα κινητα, σημαινει οτι δεν ειναι θεμα συνδεσης. Απο την αλλη το οτι μπαινεις σε httpS σελιδες (οπως πχ του insomnia, στο email σου, κλπ) αλλά οχι σε sites τραπεζων, για μενα ειναι πολύ υποπτο για malware που υπάρχει ακομα ή που υπήρχε, κάπως εχει ξηλωθεί, αλλα εχει αφήσει υπολειματα που δημιουργουν προβλημα στη συνδεση. Σε καποιο screenshot ειδα οτι ειχες μπει στο malwarebytes. Το κατεβασες και ετρεξες το προγραμμα; Βρήκε κάτι; Τέλος βλέπω οτι δουλευεις chrome. Δοκίμασες αλλο browser; Είτε firefox ή το ενσωματομένο edge των windows Οποτε μπας και βγαλουμε ακρη, κανε τα παρακατω και πες μας Αν αλλαξες dns/reboot και αν ειδες αποτελεσμα αν δοκίμασες αλλο browser αν κατεβασες κάποιο προγραμμα τυπου malwarebytes για έλεγχο και αν βρηκε κάτι 1
exitpc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Καλημερα και ευχαριστω για το ενδιαφερων σου για το προβλημα μου. 1.οταν αλλαξα dns και εκανα reboot δεν ειδα κανενα αποτελεσμα 2.4 και σε ολα το ιδιο 3.Δυστυχως δεν εδειξε τιποτα. Το προβλημα ειχε λυθει ως δια μαγειας σημερα το πρωι παντως. Δεν ξερω ακριβως τι παιχτηκε αλλα υπαρχει περιπτωση να εφαγε η γραμμη μου,η της περιοχης,κανα κολλημα απο τον ΟΤΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα